Supersnelle en goed verzorgde levering van de bestelling.

De prijs van mijn aanschaf was erg scherp (nergens ns goedkoper) em om 22 uur 18 bestelt en de volgende ochtend om 10 uur 35 ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correcte, snelle levering, prima product!

Correcte, snelle levering, prima product!

Super goed geregeld

Was keurig op tijd bij afhaal punt en werkt prima.

Fijne service en bezorging

Geleverd op de dag die we hadden aangegeven, met de fiets! Heel goed dat coolblue gebruikt maakt van fietsen en dit ook benadrukt in de mailing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, goede levering met uitstekende service

Zoals altijd goede en snelle levering. Tussen de besteldatum en de levering word je goed op de hoogte gehouden van de levering en de mailtjes hebben een prettige en humoristische inslag. Ondanks dat wachten niet tot een van mijn sterke kwaliteiten behoort, konden deze mailtjes wel een glimlach creëren. Ook vond ik het meer dan prettig dat er hulp was bij de keuze bij de mogelijkheden bij het product. Hierdoor kon ik een betere en meer onderbouwde keuze maken. Vooral door een eerdere ervaring waarbij er een klacht optrad na een week bij een MacBook, waar CoolBlue zorgde voor een nieuwe MacBook een dag later, was mijn keuze om weer bij CoolBlue te bestellen snel gemaakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, blijf vooral zo!

Supersnelle levering

Ik heb een dji mini 2 drone gekocht (mooie aanbieding), volgende dag geleverd, sneller kan niet.

Ontzettend klantvriendelijk en snel

Ik heb een telefoon bij coolblue besteld die ik snel nodig had maar mijn oude was kapot. Het scherm het een klein krasje, wat jammer was maar coolblue was super klantvriendelijk en gaf een deel van het bedrag terug waardoor ik het niet hoefde te retourneren!

snelle levering. Geheel zoals verwacht

snelle levering. Geheel zoals verwacht

2 keer in 1 week teleurgesteld

1e keer bleek de iPhone aan iemand anders verkocht en mocht ik weer opnieuw bestellen, maar hetzelfde was er niet meer. Na 2 dagen wel geld terug. Een dag later werd de wasmachine gebracht. Die bleek de bedieningsknop te wissen. Er zou een nieuwe geleverd worden volgens de bezorger, maar ook hier de mededeling dat ik pech had en een andere(duurdere) moest aanschaffen. Dat heb ik uiteindelijk bij een andere leverancier gedaan, die ook nog 90€ voordeliger bleek!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een potje voor pech gevallen opnemen, waardoor je dit soort frustratie voorkomt

Goede zaak

Snelle levering Goede service

Super ervaring !

Zeer vlot verloop en uitvoering van mijn bestelling !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Service

Regelmatig wat bij Coolblue besteld. Ook weleens problemen gehad met producten. Tot nu toe altijd heel correct afgehandeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlot geleverd en mailtjes die regelmatig voor een glimlach zorgen

Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlot geleverd en bijzonder leuke mailtjes

Slechte service en oplichting

Plm.een half jaar geleden een Jura koffiezetapparaat gekocht van c.a. €1000 dat nu stuk is gegaan ( in de garantie). Coolblue verwijst naar jura, die hem wil ophalen voor reparatie maar heeft geen leen apparaat voor de weken dat hij in reparatie is. Coolblue stelt voor om een nieuw apparaat te kopen voor die tijd en hem dan terug te brengen binnen 30 dagen (als de ander gerepareerd is)zodat wij ons geld dan weer terug hebben. Wat een ontzettend slechte service is dit als je een koffieapparaat koopt voor €1000 en wat een belachelijk idee om dan voor 30 dagen maar even een nieuwe te kopen met het risico dat je je geld niet terug krijgt en met 2 apparaten zit voor €2000. Mocht coolblue het wel terug nemen dan moeten zij een max 30 dagen oude jura weggooien? Toen ik dat aan de medewerkster in Eindhoven vroeg antwoordde zij dat hij dan weer als nieuw aan een andere klant verkocht zou worden ?!? Nou, met deze wetenschap zullen wij dus NOOIT meer bij coolblue kopen. Slechte service en oplichting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk bestelproces en snelle levering

Coolblue biedt een geweldig duidelijk bestelproces en een snelle levering. Hier kunnen veel webwinkels nog het een en ander van leren.

Snel met duidelijke communicatie

Na bestellen krijg je goed en duidelijke berichten voor bezorging. Productinformatie is ook duidelijk en compleet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en prima product.

Snel geleverd en prima product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips of verbeterpunten

Super snelle levering en goede prijs- kwaliteitsverhouding!

Duidelijk overzicht met ruime keuze aan personenweegschalen! Fijn dat Coolblue zelf ook voorkeuren aangeeft met de keuze van het bedrijf zelf. Dit vereenvoudigt het maken van een snelle en goede keuze. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Supersnelle en efficiënte service van hoge kwaliteit!

Wanneer ik snel een artikel nodig heb, weet ik dat ik altijd bij Coolblue terecht kan voor een supersnelle levering. Nog nooit een slechte ervaring gehad met wat dan ook, dus een echte aanrader. Ook als er een artikel gemaakt moet worden of kapot geleverd is, wordt dit snel en gemakkelijk geregeld. Wat mij betreft een super bedrijf!

Prima service en snel!

Binnen twee dagen in huis, goede informatie over het product op de website en makkelijk te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen, ga zo door!

Jullie doen precies wat jullie zeggen.

Duidelijk informatie, er word gedaan wat beloofd word :) Gewoon prima ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik had begrepen dat jullie het verpakkingsmateriaal mee terug zouden nemen (?) Dat is niet gebeurt, maar misschien doen jullie dat niet met drempel levering?

Klantenservice zet je in de wacht, vervolgens wordt tot 3x toe de verbinding verbroken

Eergister mijn bestelling geplaatst, waar er op de site wordt geadverteerd voor 23.59 besteld morgen gratis in huis. Ik heb voor 23.59 besteld. De volgende dag kreeg ik van POSTNL bericht dat het brievenbuspakketje is geleverd in de brievenbus. Dit terwijl ik op dat moment gewoon thuis was. Vervolgens naar de brievenbus gegaan en zowel in mijn brievenbus als pakketbus geen brievenbuspakket ontvangen. Dag erna gebeld met de klantenservice. 05-02-2023. Mevrouw aan de lijn gehad die het voor mij ging uitzoeken, vervolgens in de wacht gezet en is de verbinding verbroken. Kreeg ik een andere collega aan de lijn. Vervolgens belt mevrouw me terug op en weer in de wacht gezet. Uiteraard weer de verbinding verbroken na een tijd in de wacht te hebben gezet. Ditmaal voor de 2e keer. Daarna niet terug gebeld. Weer de klantenservice gebeld en kreeg ik een vrouwelijke Belg aan de lijn. Die gaf aan dat het niet aan CB lag maar aan POSTNL en een onderzoek moest starten en dit een aantal dagen ging duren. De belg weet niet eens dat maandat geen post wordt geleverd in NL. Ze gaf aan dat het zo knap was van CB dat ze mijn pakketje nog dezelfde dag had verstuurd als ik mijn bestelling had geplaatst. Wat een prestatie CB... applaus, jullie adverteren zelf dat als ik mijn bestelling voor 23.59 plaats dit de volgende dag gratis in huis is. Hoe kan je dit dan gebruiken... dat dit o zo goed is. Alle schuld op POSTNL schuiven, terwijl jullie zelf de samenwerking met hun aan gaat en op de website zelf een logo van hun plaatst. Ondertussen moet ik maar wachten en wordt er niets aangeboden. Nadat ik dit had gezegd dat ik het geen prestatie vind dat dezelfde dag het pakket nog verstuurd wordt gezien hierop wordt geadverteerd, dat schoot de Belg het in de verkeerde keelgat en mevrouw ging gelijk zeggen, dat ik dan lelijk doe hahaha wat een grap, hoe is dat lelijk? En gelijk zegt ze, nu je dit heb gezegd, ik wou je een mooi aanbod doen, maar nu doe ik het niet meer... WAUW! slechte service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Komen met een geschikte oplossing of aanbieding, direct.. en de klant niet laten wachten en verschuilen achter andere die iets verkeerds doen.

Goed snelle service en niet duur

Zeer behulpzaam

Bij het afhalen van mijn i Watch door verkoper geholpen met installeren . Zeer behulpzaam!

Zoals gewoonlijk top service

Ik koop vaak bij coolblue en met reden. Makkelijk bestellen, aflevering volgens toezegging. Altijd prima service. Top

Weena 64

3012 CN Rotterdam