Klantenservice zet je in de wacht, vervolgens wordt tot 3x toe de verbinding verbroken
Eergister mijn bestelling geplaatst, waar er op de site wordt geadverteerd voor 23.59 besteld morgen gratis in huis.
Ik heb voor 23.59 besteld. De volgende dag kreeg ik van POSTNL bericht dat het brievenbuspakketje is geleverd in de brievenbus. Dit terwijl ik op dat moment gewoon thuis was. Vervolgens naar de brievenbus gegaan en zowel in mijn brievenbus als pakketbus geen brievenbuspakket ontvangen.
Dag erna gebeld met de klantenservice. 05-02-2023. Mevrouw aan de lijn gehad die het voor mij ging uitzoeken, vervolgens in de wacht gezet en is de verbinding verbroken. Kreeg ik een andere collega aan de lijn. Vervolgens belt mevrouw me terug op en weer in de wacht gezet. Uiteraard weer de verbinding verbroken na een tijd in de wacht te hebben gezet. Ditmaal voor de 2e keer. Daarna niet terug gebeld. Weer de klantenservice gebeld en kreeg ik een vrouwelijke Belg aan de lijn. Die gaf aan dat het niet aan CB lag maar aan POSTNL en een onderzoek moest starten en dit een aantal dagen ging duren. De belg weet niet eens dat maandat geen post wordt geleverd in NL. Ze gaf aan dat het zo knap was van CB dat ze mijn pakketje nog dezelfde dag had verstuurd als ik mijn bestelling had geplaatst. Wat een prestatie CB... applaus, jullie adverteren zelf dat als ik mijn bestelling voor 23.59 plaats dit de volgende dag gratis in huis is. Hoe kan je dit dan gebruiken... dat dit o zo goed is. Alle schuld op POSTNL schuiven, terwijl jullie zelf de samenwerking met hun aan gaat en op de website zelf een logo van hun plaatst. Ondertussen moet ik maar wachten en wordt er niets aangeboden. Nadat ik dit had gezegd dat ik het geen prestatie vind dat dezelfde dag het pakket nog verstuurd wordt gezien hierop wordt geadverteerd, dat schoot de Belg het in de verkeerde keelgat en mevrouw ging gelijk zeggen, dat ik dan lelijk doe hahaha wat een grap, hoe is dat lelijk? En gelijk zegt ze, nu je dit heb gezegd, ik wou je een mooi aanbod doen, maar nu doe ik het niet meer... WAUW! slechte service!