Perfect, zoals altijd

Vriezer via coolblue gekocht ivm service. Fijn dat ik de dag kan kiezen, geen gezeur met ophalen oude. Nieuwe netjes in de kelder geplaatst. Al het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Levering volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Binnen 1 dag wasmachine geleverd lverd, op zolder geplaatst en aangesloten en oude meegenomen. Prima alles.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen, alles top

Exact zoals ik het had willen hebben snel zoals in de omschrijving

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket lag klaar toen ik naar de vestiging in utrecht kwam

Voor 23.59 besteld en het was op te halen bij de vestiging op het europaplein in utrecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betaling ging niet weg, contact met de klantenservice en in het gesprek alles kunnen afsluiten, en daarna snel het bestelde ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door

Coolblue doet gewoon wat je mag verwachten!!

Coolblue bezorgt je een goed gevoel.

Alles als orderbevestiging

Levering geheel als beloofd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Tweede keus was wel heel erg gebruikt…..

Tweede keus was incompleet, heel erg gebruikt ook lang gebruikt, batterijen bijna leeg) boekje beschreven en beplakt. Geen tweede keus meer voor mij!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees eerlijk

Gewoon álles klopte!

Gewoon álles klopte! Zelfs de confetti werd gewaardeerd door de bezorger. Dank voor de tip!!

Snel bezorgd

Mooie prijs voor dit budget tablet van Samsung was voor mijn vrouw.Ze was wat verbaasd over de snelle systeem upgrade naar Android 13 en moest wat wennen ze kwam van Android 7 met de fysieke knoppen in de rand .Persoonlijk vindt ik de grote en de helderheid erg mooi en handig.Kortom deze A8 met extra geheugen gaat ons nog veel plezier geven. Namens het thuisteam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien aangeven eerst upgraden en dan je favoriete apps instaleren

Attente bezorger en snelle levering

Goeie ervaring

Makkelijk te bestellen. Veel info over de producten snel geleverd siper tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aankoop simpel en snel, net zo als de levering

Top ervaring zoals altijd. Snel simpel milieu bewust! Kudos ga zo doooorrrr!

Een geweldige webshop!!

Ik maak graag gebruik van "de tweede kans" artikelen. Duurzaam en voordelig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet te verbeteren.

Top service en snelle levering!

Altijd betrouwbaar, snel en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel keus met allemaal kwaliteit producten. En een snelle levering. Vandaag bestellen morgen in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef kortingen weg aan vaste klanten

Everything was very nice.

Helpful staff delivered on time, fast installation and clear communication.

Zuigkracht

AEG stofzuiger gekocht. Zuigt prima. Instelbare stang wat ideaal is voor langere mensen. Hoewel in de beoordeling stond dat hij veel geluid zou maken vonden wij het meevallen. Meerdere borstels bij de stofzuiger. Levering was mooi binnen de geplande tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hulp stukjes voor plinten bij Handy Man verkrijgbaar

Geen verdere toelichting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van de bestelling tot het afhalen alles volgens afspraak.

Supersnelle levering!

Levering binnen 1 dag, echt snel. Goede service.

Supersnel geleverd

Product is volgens verwachting.

snelle en goede service

Duidelijke website, snel kunnen kiezen en keurig de volgende dag bezorgd en het apparaat werkt prima

Belofte waargemaakt

Er wordt geleverd zoals beloofd, vrolijke en vriendelijke bezorgers, die ook nog een meedenken met de klant. Er wordt aangeboden het product uit te pakken en de verpakking mee te nemen. Fijn zakendoen met Coolblue

Weena 64

3012 CN Rotterdam