Product top, klantenservice nog beter!

Ik ben voor tweedekans product gegaan. Vond ik best spannend want, ondanks de omschrijving, is de vraag of echt alleen de verpakking is geopend. Zit je straks met een laptop met dode pixels of grote krassen. De garantie, prijs en feit dat het nieuwe product was uitverkocht trokken mij over de streep. Een dag later zat ik zo trots als een pauw m'n laptop in te richten. Ik kreeg er ook een jaar Norton bij alleen deed de code het niet. Ik mailde na 5 uur en kreeg bijna direct reactie. Boven verwachting!

Goede service!

Het fijne aan coolblue is de enorme informatievoorziening qua producten. Je kunt goed vergelijken èn ook de ervaringen van anderen lezen. Heel prettig want zo kies je makkelijker. De service is helemaal zoals je hoopt: duidelijk, goed bereikbaar en viendelijke mensen die je willen helpen. Verzending en verpakking van pakketten is ook altijd een netjes. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar juist omdat de service zo op orde is, betaal ik graag iets meer, want mocht er onverhoopt toch iets aan het product mankeren, weet ik zeker dat Coolblue niet moeilijk doet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten voor de juiste prijs en op voorraad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Altijd blij

Altijd goede service

Netjes en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige prijs, presentatie en service

Ik ben al klant vanaf dat Coolblue nog PDA-shop was. Altijd adequaat advies, een goede prijs en onovertroffen service. Vooral hun marketing springt er duidelijk positief uit.

Goede en snelle service

Na bestelling direct bericht over de leverantie en dat klopte ook

Coolblue levert snel.

Snelle leveringen maar ook geen probleem als iets terug wordt gestuurd als het product tegenvalt, fijne service!

Super snel verzending!

In de avond besteld, is de volgende dag in huis. Erg prettig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen vanuit mijn stoel. Goede omschrijving van het artikel. Super snel geleverd en goede service tot in huis.

Betrouwbaar, Flexibel, Snel, Deskundig

Fijn verkoop / installatie process doorlopen

snelle reactie

goed en snel geholpen in goede staat gel

Slechte bezorgdienst (PostNL)

Ik heb voor mijn bedrijf met SPOED deze bestelling gemaakt en ik verwacht dat ik dit netjes op mijn adres geleverd krijg. Wederom lukt het POSTNL niet. Dit gebeurd alleen met pakketten van Coolblue en Bol.com. Overige bestellingen worden netjes geleverd. Ik moet nu in de auto stappen en 10 minuten rijden, terwijl normaliter Postnl hier wel levert. Laatste maanden is het hopeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem een andere bezorgdienst

Perfecte bezorging

Coolblue heeft een fijne website en een nog beter bezorgings systeem. Netjes op tijd, met kort van te voren een sms die laat weten dat de bezorger er aan komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue houdt je goed op de hoogte van het tijdstip van levering. Zelfs een kwartier voor de werkelijke levering wordt er nog een bericht van het tijdstip doorgestuurd. En, zij denken om het milieu: pakketje is met een elektrische bakfiets gebracht.

Geweldige service!

Snelheid, duidelijke communicatie en ook nog humor erbij. Beter kan het bijna niet worden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Houd zich 100% aan zijn afspraken.

top

Alles netjes op tijd geleverd. Echte aanrader.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden en ook nog tips gekregen

Ik heb een HP Pavillon desktop gekocht en het was ook nog een weekdeal. Snel geleverd en alles werd goed begeleid met mails; ook nog tips gekregen. Vrolijke boel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Betrouwbaar

Voor herhaling vatbaar

Prima aankoop

Oven stuk. Nu 2e kans oven bij Cool Blue. Netjes op de hoogte gehouden van de levering. Keurig op tijd met een belletje een kwartier van te voren. Aardige medewerker die nog even extra liet weten dat er 2 jaar garantie op zit n als hij niet beviel hij binnen 30 dagen omgeruild kon worden. Oven is geweldig!. Daar heel blij mee en met de service. Is inbouw en een van de meegeleverde buisjes waar de schroef ingedraaid moet worden om het apparaat vast te zetten was kapot. Bij AEG zijn dit soort setjes te koop, Coolblue gebeld. Gelijk het bedrag van de kosten in mindering gebracht op de factuur. Bedrag nog niet teruggestort. Moet ik nog even achteraan.

Beschadigd product

Coolbleu prima aflevering en goede duidelijke site

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helaas beschadigd priduct

Snel en duidelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en keurig verpakt

Geen enkele op of aanmerking op te noemen. Blij met de snelle levering,volgens afspraak en keurig ingepakt.

Top en snel geleverd.

Ik had een nieuw toestel gekocht volgde dag gelijk in huis ik hou van shoppen bij Coolblue

Weena 64

3012 CN Rotterdam