De prijs van het product dat ik heb gekocht ligt bij meerdere winkels rond het zelfde bedrag. Toch kies ik om het hier te bestellen. Goed bedrijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prachtige keyboard binnen <1dag gekregen.

zeer tevreden met de service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle levering zelfs op Zondag

Het klopt echt. Voor 23.59 bestellen, volgende dag in huis. Zelfs in het weekend

Super service en betrouwbaar

Altijd goede service, vriendelijk personeel, laat bestellen volgende dag in huis, bezorging zoals beloofd, gewoon een prima winkel en zeer betrouwbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

proberen iets gerepareerd als nieuw te verkopen

ze stuurden me een kapotte drone voor 500 euro. Na retourzending naar coolblue met de mogelijkheid om te ruilen voor nieuwe. De drone gaat ter reparatie en uiteindelijk weer terug naar mij. Betaal voor een nieuwe en krijg een kapotte met de optie om deze te repareren door wie weet wie. Zegt dat het normaal is. Ze willen niet ruilen voor een nieuwe of het geld teruggeven. ********** adviseren u op te passen

• Would you recommend us? No
  • ********** adviseren u op te passen

Goede service en alles volgens planning

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helder en duidelijk

Goeie vergelijk mogelijkheden. Snelle bezorging, resenties zijn handig bij besluit, prima en overzichtelijke site.

Vlotte levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van de levering. Vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik vind het contact super met coolblue

Ik heb heen en weer geappt met coolblue, en dat was heel erg prettig ! ze hebben mij goed geholpen en mij in de juiste richting gewezen !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool blue werkt meestal top

Je kan er alles kwa tech halen en t word nog snel geleverd ook top!

Super snel geleverd

De advisering (online) en levering was uitstekend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top, zaterdags besteld, zondags geleverd, ondanks de ‘uithoek’ waar we wonen ;)

Hartstikke fijn, op de zaterdag wat bestellen en zondags geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Zaterdagmiddag besteld, zondag morgen geleverd. Top service

Top afgehandeld.

Scherpe prijs, duidelijke website en netjes op tijd geleverd door aardig personeel. Top !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Communicatie was super goed op de hoogte gehouden met de levering de volgende dag. En het werd met die fiets gebracht zo milieu bewust!

gemakkelijik

Gemakkelijk, snelle verzending, duidelijke website

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nieuw kun je overal aanschaffen. Hierbij kies ik voor Coolblue omdat de service zeer goed is en geen ja maar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling was snel aan gekomen

Hele snelle, complete service

Bij Coolblue een bestelling gedaan op zaterdagmiddag. Gedurende het gehele proces ben ik netjes op de hoogte gehouden en op zondag kwam de chauffeur op het afgesproken tijdstip de bestelling afleveren. Niks ik aan te merken. Kan het alleen maar aanbevelen.

Helemaal Top

Snel geleverd, goede service en tillen het paar trappen omhoog. Dat doen niet alle webstores ze na.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle en nette levering.

Ik heb op gemakkelijke wijze mijn spullen kunnen bestellen! Ik kreeg meteen duidelijke en goede informatie over de levering. De bezorgers waren erg vrolijk zoals altijd word gezegd en beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles duidelijk en goed!

Heel tevreden snelle bezorging (per fiets!)…

Zie hierboven.

altijd goed ,snel en correct

altijd goed ,snel en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig met een hoofd letter

Weena 64

3012 CN Rotterdam