Goed aanbod. Goede levering en service.
Veel keuze. Goed aanbod. Prijzen zijn marktconform. Sommige games kunnen iets lager, andere hoger.
12 February 2024
T. van Wettum
Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 375 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle verzending, betrouwbare producten en vriendelijke service. Klanten waarderen het duidelijke productomschrijf en het brede assortiment. Het bestelproces verloopt over het algemeen vlot en probleemloos. Al met al voelt de winkelconsistent en aangenaam aan.
12 February 2024
T. van Wettum
Vlotte levering.
31 January 2024
Harrie
Groningen
Helaas heb ik de mail voor het schrijven van een review een week eerder ontvangen dan mijn product. Deze heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen.
Beveelt niet aan
4 January 2024
Y
Beste Yannick,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Je hebt deze bestelling op 15 december 2023 geplaatst. Waarom heb je niet eerder contact met ons gezocht? Wij helpen je graag nog verder. Je kan onze klantenservice bereiken via onze website, per mail via [email protected] en telefonisch via 024-8000707. Wij hopen snel van je te horen!
Met vriendelijke groet,
GooHoo Klantenservice
Echt een prima webshop met ruime keuze, heb al meerdere items besteld.
1 January 2024
Adtoine
Waalwijk
Prima service, snelle levering Niks op aan te merken
14 December 2023
Dit van den Berg
Tilburg
Website is erg overzichtelijk en betrouwbaar. Producten zijn duidelijk beschreven en worden met zorgvuldigheid verpakt. Erg prettig!
12 December 2023
Danique spruit
Rotterdam
Producten waren goed en snel geleverd
22 November 2023
Janny
Witteveen
Ik had een Geheugenkaart besteld voor de Game Cube. Al dan een tijdje oud, maar het werkt perfect. ;) als nieuw. En dan ziet, staat het er met nieuwstatus bij.
21 November 2023
Nadia
Hattem
Snelle levertijd van het juiste produkt. Goede service/klantvriendelijkheid. Al met al een heel goede en betrouwbare site/bedrijf.
13 November 2023
Hans
Best
Nette site , redelijke prijzen , gekregen als gevraagd. iets later dan gedacht maar verders alles prima.
9 November 2023
Pieter
Ureterp
Een bedrijf met een enorm goede service. In een woord GEWELDIG Wij hebben wat probleempjes gehad met een spel, maar de service die we daarna kregen was echt fantastisch. Echt een aanrader dit bedrijf
30 October 2023
Karin Homans
Deventer
Heel matig! Ik kreeg het pakket binnen en de verpakking was al matig. Er zat een krasje op, dat vermeld was. Maar ik heb dat krasje zelf in no-time weggetoverd. De plastics waren een beetje uitgedroogd. Als je zegt dat je refubished verkoopt gebruik dan ook een plastic "restore" goedje. Ergste was dat zij een schroef erin hadden teruggezet die totaal krom was! Als je een machine uit elkaar haalt en refurbished is dit een doodszonde. Binnenwerk muv fan was wel netjes schoongemaakt maar de puntjes op de i miste dus.
Beveelt niet aan
17 October 2023
Ray
Nieuwegein
Het pakket keurig ontvangen! Was netjes verpakt en goede conditie!!! Gelijk weer mijn oude GBA spellen kunnen spelen op groot scherm! I Love It! Goohoo zo door (snap je)
11 September 2023
Erwin
Zuid-holland
Ik heb een GC game besteld en de levering van PostNL duurde iets langer. Kevin van de klantenservice heeft mij prima geholpen en in no time was mijn pakkerje er.
14 August 2023
Donald
Santpoort-Zuid
Recent een tweedehands gamecube gekocht en ik was op zoek naar games, kabels en accessoires. Blij verrast dat ik via GooHoo dit allemaal nog kon vinden. Duidelijke informatie over de staat van de producten. De items worden grondig schoongemaakt waardoor het absoluut niet als tweedehands aanvoelt. Zeer tevreden!
17 July 2023
nooit problemen gehad
26 June 2023
ADRIANUS
BAVIKHOVE
Mijn GameCube-game is in super goede staat, bijna als nieuw! Ik heb hem heel snel gekregen en voor een goede prijs. Ik ben heel tevreden :-)
26 June 2023
Ariadna
Culemborg
Disk in goede staat, snel geleverd.
7 May 2023
Steven
Amsterdam
Ik was op zoek naar Donkey Konga Bongos en ik vond ze hier. Ze doen het nog perfect en dat mega snel geleverd! Bedankt!
7 February 2023
Wesley
Prinsenbeek
The products arrived quickly and in good condition. One of the controllers was defect (factory defect) and I received a new one within a few days.
4 January 2023
Jakob
Amsterdam
De GameCube werkt naar behoren, alles zat er netjes bijgeleverd in beschermend materiaal. Wil je voor een leuk prijsje een console aanschaffen dan kun je hier prima terecht!
7 December 2022
Rosemarije Loos
Scherpenzeel
Ik gebruik deze controller voor Smash Melee, en met een paar kleine modificaties (zoals de spring van de trigger er uit halen) werkt het perfect! En voor een prijs van 30 euro is het het absoluut waard!
29 November 2022
Ole
Veenendaal
Als ik niet wist dat het tweedehands was, had ik het waarschijnlijk niet eens gemerkt.
28 November 2022
Daniël Haazen
's-Hertogenbosch
Ik heb hier inmiddels meerdere malen besteld, en ik ben hier nooit teleurgesteld over geweest. De producten komen netjes en op tijd aan en matchen de omschrijving. Van de vele malen die ik hier besteld heb, is het nog maar 1 keer misgegaan, maar hierbij heeft de klantenservice goed geholpen en is alles alsnog goed gekomen.
27 October 2022
Tumi