Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Leveringen zijn snel en betrouwbaar en er is een ruime keuze aan materialen. Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel en een vlotte winkelervaring. Prijzen zijn competitief en de algehele ervaring is positief. De website biedt duidelijke informatie en meldingen over bestellingen.
Alles netjes thuis geleverd op 1 werkdag tijd. Er was iets niet op voorraad, dus kreeg ik de keuze om te veranderen of deze te schrappen. Heb het veranderd en daar deze iets goedkoper waren, ook het overschot direct terugbetaald gekregen. Voor mij dus allemaal top.
11 June 2026
Anneke
Kinrooi
Zowel de communicatie als de uiteindelijke bezorging in een zo klein mogelijke verpakking, waren helemaal top. Heerlijk om niet babushka-achtig karton verspild te zien worden. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
8 June 2026
Barry
Amersfoort
Snelle levering, goede slaapmat
5 June 2026
D.
Oisterwijk
k wil graag mijn complimenten achterlaten over de service. Het gebruik van de webshop werd ervaren als zeer aangenaam en gebruiksvriendelijk. Daarnaast ben ik erg te spreken over de snelle afhandeling. Ondanks dat het gewenste product niet op voorraad was, is het pakket verrassend snel geleverd. Bedankt voor de goede service.
1 June 2026
Stefaan
Brugge
Al meerdere artikelen besteld bij De Klimwinkel, van klimschoenen tot trainingsaccessoires. Het assortiment is groot en de prijzen zijn vaak scherper dan bij andere webshops. Tot nu toe altijd tevreden over de service en levering.
1 June 2026
Martijn
Venlo
Erg soepele ervaring met winkelen, goed aanbod van materiaal en een snelle verzending
29 May 2026
Joris
Den Haag
Ik had een touw besteld wat niet op voorraad was en klimwinkel heeft er alles aan gedaan zodat ik het touw optijd had voor mijn klimweekendje weg. Ze zijn super goed bereikbaar en onwijs klantvriendelijk. Veel dank!!
10 May 2026
Annemijne
Utrecht
Kundig bedrijf, veel advies op blog, goede prijzen.
9 May 2026
Joram
Amsterdam
In de winkel in Breda zeer fijn en geduldig geholpen bij het uitzoeken van nieuwe klimschoenen en een klimgordel!
8 May 2026
Nele Walschot
Sliedrecht
Ik werd netjes verwelkomd. Eenmaal binnen werd er gevraagd naar mijn ervaring en waar ik naar zocht. Vervolgens kreeg ik ook een ruime keuze met wat handig is voor mij.
8 May 2026
Ot
Made
Onduidelijk dat je voor klimhandschoenen voor vrouwen altijd één maat kleiner moet pakken dan je meet. Te groot besteld dus, extra kosten voor het terugsturen. Geen vervolg meer gepland.
Beveelt niet aan
7 May 2026
Lilion
Venlo
Super geholpen, ondanks dat het wat drukker was.
3 May 2026
Erika
Teteringen
Ik had een klim helm gehaald maar twijfelde of de helm wel goed zat bij mijn oren. Er is door een medewerker mee gekeken en mee gedacht over een andere klim helm. De klimhal was eigenlijk pas over 2 weken leverbaar maar toch is de helm na 3 dagen thuis bezorgd. Goede service van de medewerker.
3 May 2026
Martine
Roosendaal
Goed geholpen in de winkel met advies en inzichten bij de aankoop van mijn eerste touw en setjes. Inmiddels in de praktijk gebruikt, getest en goedgekeurd.
2 May 2026
Dieter
Hoogstraten
Weer super snel geleverd, je hoeft nooit lang te wachten!
1 May 2026
Pieter De Bijl
RHEDEN
Misschien op de site aangeven hoeveel items in voorraad zijn? Zou heen en weer mailen en orders veranderen kunnen voorkomen.
5 April 2026
A
H
Bestelling snel bezorgd. Was in eerste instantie iets vergeten mee te bestellen, maar dat kon eenvoudig naderhand nog worden toegevoegd. Alles was netjes in een compacte doos verpakt, dus ook daar geen verspilling door een enorme doos.
4 April 2026
Mark
Bleiswijk
Goede kwaliteit, goede levering
2 April 2026
Fabian
Eexterzandvoort
Ik zocht brandstof voor mijn stoommachine. Gevonden en snel geleverd. Heel fijn.
12 March 2026
Jannet
Zetten
De artikelen die niet op voorraad waren, konden niet op korte termijn geleverd worden. Klantenservice was correct en snelle terugbetaling.
9 March 2026
Viktor van goethem
Heverlee
Dit is een bedrijf waar andere nog eens van kunnen leren!
6 March 2026
Olav
Schiedam
Volgende dag bestelling in huis, goede kwaliteit
5 March 2026
Aliza
Tilburg
Ik heb een hangbord en nog wat kleine spullen besteld. Een van mijn producten was niet op voorraad. Ik ben goed geholpen door de klantenservice. Ze hebben mijn hangbord gelijk opgestuurd, en het niet-op-voorraad product gratis een paar dagen later laten bezorgen. Echt top!
2 March 2026
Simeon
Den Haag
Fijn om in alle rust onze klimspullen te kunnen passen en uitzoeken. Goede uitleg ook.
1 March 2026
Karin
Oud-Beijerland
Had een klein onderdeel van Petzl nodig die versleten was, Klimwinkel ging er voor me achteraan en had het onderdeel binnen no-time klaar liggen voor me. Service die je niet vaak meer mee maakt bij winkels! Hartelijk dank!
8 February 2026
Thomas
Ede
Klimmen begint bij Klimwinkel.
Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!
Arduinstraat 20
4827 HK Breda