Goede, snelle service

Grigri plus besteld met korting. Het pakket kwam snel ter plaatse.

Snelle levering en goede communicatie

De spullen waren snel geleverd! Ik had geen idee waar het bestel bericht was gebleven, maar na een mailtje naar de klantenservice was mijn bestelling en het verzendbewijs gelijk bevestigt.

Kwalieit en snelle verzending

Klimwinkel heeft voor mij altijd ruime keus, duidelijke beschrijvingen en snelle verzending.

Goede service, nooit problemen mee gehad.

Altijd makkelijk te bestellen en snel in huis.

fijne ervaring

duidelijk, betrouwbaar en snel geleverd. spullen zijn van hoge kwaliteit

Groot aanbod, snel en goed.

Altijd goed en snel verzonden. Voldoende keuze aan materialen en merken. De NKBV korting is ook hier goed geregeld alleen vergeet ik deze wel eens omdat je dit apart moet aangeven. Het zou prettiger zijn als dit op je account vast kan worden gezet.

Prima collectie goede en snelle service

De belangrijkste spullen op voorraad en snelle levering en goede prijs

Goede spullen, prima kwaliteit en snel geleverd

Goede spullen, prima kwaliteit en snel geleverd

Al verschillende keren iets besteld en altijd in orde

Goed maar shipping kan beter of duidelijker

Bijvoorbeeld als het +20 euro is gratis shipping en dit ergens duidelijk zetten.

Helemaal prima

Precies wat ik verwacht.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snel, betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

precies zoals beschreven

Een gedeelte van mijn bestelling was niet op voorraad. Dit is heel netjes gecommuniceerd. Ik vind het fijn dat alles in één pakket wordt verstuurd, ondanks dat een gedeelte van de bestelling wél op voorraad is. Dit is beter voor het milieu.

Prima adres voor alle klimspullen

Bij allerlei goede aanvullende informatie beschikbaar, snelle regering en goede prijs, ook met NKBV korting

Klimgordels voor een scherpe prijs

Goede site, groot assortiment, scherpe prijzen.

Snelle afhandeling en zelfs een wijziging op de order was netjes op tijd doorgevoerd. Gewoon goed

Snel en goed materiaal

Gewoon goed

Levering netjes op tijd Goede service

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Snel bezorgd, geen fouten. Alleen de bezorgkosten zijn vrij hoog.

Duidelijke en fijne communicatie

Er was erg snel een mail met de bevestiging van het bestelling. Dat is erg prettig. Ook werd er door middel van mailtjes duidelijk gecommuniceerd over de status van de bestelling. Het pakket was heel netjes ingepakt en kan zonder beschadigingen aan.

geweldige service en levering

het was een fijne winkelervaring net goeie klantenservice die je de mogelijkheid geven om bijvoorbeeld je bestelling te veranderen als iets niet op voorraad is. 10/10 would buy again

Reliable

Haven’t had good experiences with other shops in nl

Over Klimwinkel.nl