Beste Soheil Varasteh, Dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. We waarderen uw feedback enorm en nemen uw opmerkingen zeer serieus. De kosten voor leveringen van losse onderdelen geven wij aan op de website. Ook heb ik u in een email uitgelegd waarom wij deze kosten voor losse onderdelen / accessoires rekenen. Dit zijn verzend- en administratiekosten voor losse onderdelen / accessoires die niet in combinatie met een kluis besteld worden. Ik zal uw feedback meenemen om te kijken of wij deze kosten in de toekomst kunnen minderen. Met vriendelijke groet, Michel | Team KluisStore.nl
Beste Alyssa, Dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. We waarderen uw feedback enorm en nemen uw opmerkingen zeer serieus. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback is daarbij van onschatbare waarde. Onze welgemeende excuses voor de negatieve ervaring. Met vriendelijke groet, Michel | Team KluisStore.nl
Beste Thijs, Dank voor uw beoordeling. Afgelopen week heb ik met u contact gehad met betrekking tot dit probleem. Wij waren niet op de hoogte van de storingen die plaats vonden in de app. Ik heb een aantal dagen terug geïnformeerd dat ik met de fabrikant in overleg ben om dit probleem op te lossen, hiervoor ben ik afhankelijk van de reactie van de fabrikant. Omdat u in uw retouraanvraag heeft aangegeven dat u de kluis niet meer nodig heeft, zal ik een credit voor u aanmaken. Dit zal binnen een aantal dagen weer terug zijn gestort op uw rekening. Met vriendelijke groet, Michel | Team KluisStore.nl