Review voor Kluistore.nl – teleurstellende ervaring en slechte service
Ik wil graag mijn ervaring met Kluistore.nl delen om anderen te waarschuwen. Ik kocht een kluis van bijna €350, maar bij gebruik bleek het handvat gebroken te zijn. Dit wijst voor mij op een gebrek in de kwaliteit of een productiefout.
Toen ik dit meldde bij de klantenservice, werd ik meteen verantwoordelijk gehouden. Volgens hen zou het handvat zijn afgebroken door verkeerd handelen of plaatsing van mijn kant – iets wat absoluut niet klopt. De kluis is zorgvuldig en volgens de instructies geplaatst en gebruikt. Desondanks wilde het bedrijf geen enkele verantwoordelijkheid nemen.
Daarbij vroegen ze om foto's van de originele kartonnen verpakking, die ik – zoals de meeste mensen – al had weggegooid na het uitpakken. Omdat ik die niet kon leveren, werd verdere hulp geweigerd. Uiteindelijk boden ze slechts een 'compensatie' van €25 aan, wat naar mijn mening totaal niet in verhouding staat tot een aankoop van €350 voor een defect product.
Ik voelde mij niet serieus genomen en vind de manier waarop deze klacht is afgehandeld zeer onprofessioneel. Daarom deel ik mijn ervaring hier, in de hoop anderen te waarschuwen. Mijn advies: wees zeer voorzichtig met aankopen bij Kluistore.nl.