Dank voor uw beoordeling. Spijtig dat u ons zo laag beoordeeld en graag nemen wij uw ontevredenheid weg. Ondertussen hebben wij 4x telefonisch contact met u gezocht en meerdere emails gestuurd. Helaas hebben wij elkaar nog niet kunnen spreken. Wilt u contact met onze klantenservice opnemen zodat wij u verder van dienst kunnen zijn? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Dank voor uw beoordeling en erg spijtig dat u ontevreden bent over onze after sales service. Direct nadat u contact met ons heeft opgenomen hebben wij uitgezocht wat er is misgegaan. Vervolgens heeft de fabrikant ons 2 ontbrekende verankeringsbouten geleverd, welke wij direct aan u hebben doorgestuurd. Ook de handleiding is direct per email doorgestuurd. Dit alles binnen een tijdsbestek van 48 uur en ons is het derhalve niet duidelijk waarom u toch zo ontevreden bent. Desondanks zullen wij onze procedures kritisch tegen het licht houden en waar mogelijk verbeteren. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Originele beoordeling