Snelle en nette levering
Snelle en nette levering
8 January 2025
Wilma
Voorne aan Zee
Jammer dat de toegezegde levering niet plaatsvond op de toegezegde datum en eveneens niet op het juiste adres. Verder een mooi lof oogstend apparaatje voor alle partijen; zowel gebruikers en verstrekkers.
26 December 2024
Lein
Veere
Goed bereikbare en behulpzame klantenservice. Ik bestelde een prima kluis voor een goede prijs. De volgende dag thuisbezorgd.
24 December 2024
Mark
Den Haag
Ik ben positief verrast door de klantenservice van het bedrijf. Dikke prima!
23 December 2024
Jan
ZEVENHUIZEN
De kluis werd netjes op tijd geleverd. De verpakking kon beter, maar het product was niet beschadigd
22 December 2024
Fred
Terneuzen
Mijn vraag over het produkt werd snel beantwoord Snelle levering Jammer dat Kluisstore mij niet laat kiezen tussen de verschillende pakketdiensten. Verzending met PostNL is vragen om problemen.
20 December 2024
W
Rotterdam
Makkelijk op internet te vinden. Goede keuze en snel geleverd
20 December 2024
Hans
Brummen
Website voor bestellen is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk. Levering ook snel.
18 December 2024
J.J.A.
Kockengen
De kluis voldoet aan onze verwachtingen. Goed van omvang.
7 December 2024
S
Zutphen
Snelle levering op tijd ingelicht over de levering. Goed ingepakt
6 December 2024
Johan
Zwolle
2 December 2024
Muhammed
Eindhoven
Kluis is precies wat wordt beloofd, goede info op de site en snelle levering incl. goede uitleg
30 November 2024
Boef
Oosterhout
Zeer goede kwaliteit.
26 November 2024
Karel
Roerdalen
De vervoerder kwam de levertijd afspraken niet na Daarnaast werd het ook nog door een ander bedrijf (Tielbeke) bezorgd. Eerst zou het op een bepaalde tijd en dag bezorgd worden. Die dag kwam er niemand, dus voor niets vrij genomen De nieuwe afspraak was op een dag tussen 1300 en 14:00. Staan ze die (onze vrije) dag tussen 07:00-08:00 voor de deur. Mailbericht was een uur tevoren pas verstuurd, dus om 06:00 's morgens..... De kluis zelf is op zich prima, zij het dat er een gaatje in de deur zit onder het slot. Volgens de verkoper kan dat geen kwaad. Moet daar maar op vertrouwen.
21 November 2024
Gerard
Zwolle
netjes geleverd instructie boek online was duidelijk
19 November 2024
frank
Azewijn
Door vervoer lichte schade aan de kopse bovenkant (afdruk scharnier) Kluis is erg klein, een beetje groot geweer met diopter of kijker kan er niet goed in, alleen dwars. meer wapens gaan er dan niet meer in. Kwaliteit verder goed
Beveelt niet aan
18 November 2024
Gerard
Kaatsheuvel
Deskundig en gemotiveerde mensen aan de telefoon; korte reactie- en actietijd
17 November 2024
R.C.G.
Hulshorst
Makkelijk besteld en snel geleverd
9 November 2024
Reinder
Ens
Jammer dat een verkeerde kluis is geleverd. Netjes opgelost dmv creditering.
7 November 2024
Rob
Alphen aan den Rijn
Snelle verzending. Toen PostNL mijn zending om onduidelijke reden had geannuleerd ecen geveld, er werd direct een nieuwe gestuurd.
3 November 2024
Peter
DELFT
Het enige nadeel was de levering
27 October 2024
Klaas
Gelderland
de sleutel ging niet diepgevoeg in het slot om de kluis te openen, met een eenvoudige tip werd dit snel opgelost.
27 October 2024
Dick
Hoofddorp
Eerste levering ging helaas verkeerd, maar na telefonisch overleg is het juiste artikel alsnog bezorgd. En werd de verkeerde"levering netjes opgelost
15 October 2024
Ronald
Slagharen
Op uw web las ik dat de kluis die ik gekocht heb door de politie, zowel in Nederland als in België, gecertificeerd werd. Bij de kluis vond ik geen enkel document dat dit bevestigt. Kan U mij een certificaat toesturen? Alvast bedankt Rudy.
12 October 2024
rudy
monceau en Ardenne
Goede en fijne kluis, zeer snel geleverd.
12 October 2024
Jef