Goed in orde
Ben happy met mijn mooie product. En niet duur.
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 16.773 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Ben happy met mijn mooie product. En niet duur.
Hoogeveen
Snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
J v.Gennip
Haarlem
Goede duidelijke website,nauwkeurige product omschrijvingen.
An
Nijmegen
22 February 2023
Lia
Heel
Duidelijke site en snelle levering
22 February 2023
J.
De Koog
Leuke wallet hoes, en dat voor nog geen 5 euro! Snelle levering, binnen 24 uur ontvangen, en ook zonder verzendkosten!!! Ik raad het aan andere personen in mijn omgeving aan!
21 February 2023
Yvonne Brilleman
BENNEKOM
Goede kwaliteit!
20 February 2023
Alicia
Eindhoven
Makkelijk te bestellen, mooie prijs en snelle levering. Wel jammer dat de magneet van het telefoonhoesje niet meer werkt als er maar 2 pasjes inzitten.
19 February 2023
Rinske Van Dijkhorst
Wageningen
In mijn vorige reactie schreef ik dat ik niet tevreden was omdat het onbreekbare glas dat ik had besteld kapot was. ze antwoordden me heel snel en zeiden dat het ze spijt en ze zullen meteen een nieuwe sturen. Dit is echt heel fijn, ik feliciteer u oprecht met het feit dat u rekening houdt met opmerkingen van klanten en oplossingsgericht handelt.
19 February 2023
Fazli
Rotterdam
Beste Fazli,
Wat vervelend dat de screenprotector kapot bij jou is bezorgd, mijn excuses voor het ongemak. Ik heb je een mailtje gestuurd om dit samen op te kunnen lossen. Ik hoop van je te horen!
Met vriendelijke groetjes,
Anouk van Shop4 Klantenservice.
Snelle levering, mooi hoesje aan lage prijs.
Kim
België
Netjes verstuurd en mooi artikel
Mariëlle
Etten
Goede service en degelijk product
Irene Sleddens
EINDHOVEN
In 1 dag bezorgd voor scherpe prijs. Hoesjes zijn prima.
15 February 2023
Brons
Utrecht
Het is de eerste dat ik bij Shop4hoesjes.nl besteld. De service en de kwaliteit van mijn bestelling is netjes en goed. Het hoesje dat ik bestelde is netjes verpakt en snel bezorgd. Ik ben erg tevreden met de bestelling
15 February 2023
Johannes
Hoogeveen
Verkeerd hoesjes besteld super snel opgelost. Top service.
14 February 2023
Walter
Turnhout
Goede screenprotector voor een mooie prijs,en snel verzonden dus snel in huis!
13 February 2023
Rotterdam
Prima hoesjes voor weinig geld!
11 February 2023
Karin
Oldenzaal
vrijdagavond laat een hoesje besteld zondag geleverd en ondanks de prijs heel erg mee viel was de kwaliteit van het hoesje ook heel goed bedankt !!!!
9 February 2023
Marnix Boerjan
Maldegem
Snelle levering, niet duur en goede communicatie.
8 February 2023
TON
Den Helder
i received the wrong item
Beveelt niet aan
7 February 2023
efstratiou
utrecht
Goede manier van vastzetten. Zeer sterke magneet.
6 February 2023
Gerard van der Neut
IJmuiden
Kunststof hoesje is al gescheurd en er breken stukken af. Kunststof is te hard waardoor het makkelijk breekt
Beveelt niet aan
5 February 2023
Chrit
Weert
Ik vond hier het hoesje naar mijn zin en deze werd snel geleverd, handig door de brievenbus.
5 February 2023
Irmgard
Tilburg
Helaas bleek mijn hoesje er niet te zijn. Heb zelf moeten bellen hoe het zat maar samen tot een oplossing gekomen. Als nog een ander hoesje voor mijn te gekregen
4 February 2023
Marja Van Doorn
Langbroek
Dank u wel voor de service
4 February 2023
Oedairadj Ramdien
ROTTERDAM
Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.
Tarweweg 1 K
6534 AM Nijmegen