Perfect geleverd
Prima precies wat we nodig hadden, en snel geleverd.
25 May 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 171 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Prima precies wat we nodig hadden, en snel geleverd.
25 May 2021
J
Roosendaal
Heel tevreden, was snelle ontvangen
2 May 2021
assia
waregem
duidelijke site, grote keuze, vlotte afhandeling
2 May 2021
RICHARD VAN DEN BERG
Delft
Beste Richard,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden over ons bent.
Ik wens je nog veel plezier van je bestelling. Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer terug!
Groet,
Kelly van Shop4
Zeer snel en correct geleverd Product was net als beschrijving.
20 April 2021
Alles wat ik heb zien van Tomtom Band aan Accessoires wat goed
20 March 2021
Paul
Horst
Mijn eerste ervaring met Shop4 was perfect qua timing, afspraken en levering. Een voorbeeld voor anderen qua efficiëntie.
17 March 2021
Norbert
KESSEL
De tasjes voldoen volledig aan de verwachting. Een degelijk tasje voor het opbergen van 1 GoPro met benodigheden.
14 March 2021
Ronald
Maastricht
Het product dat ik heb aangekocht is in goede staat en op tijd geleverd. Het was zoals verwacht en perfect voor mijn actioncam.
27 February 2021
Nick
Brasschaat
Helemaal super
24 February 2021
M.
Zuijdam
Accessoires besteld voor de GoPro 9, zeer goede kwaliteit en voor een mooie prijs!!!
23 February 2021
Niels
Lent
Een slechte ervaring omdat ik mijn product nog niet binnen heb. En dat komt omdat er een ( koppeling) niet werkt werd mij verteld. Afijn vorige week donderdag zou het product bij jullie binnen komen en dan gelijk op gestuurd worden. Ben benieuwd. M v g Leon
Beveelt niet aan
22 February 2021
Leon
Rotterdam
Zeer snel en correct geleverd. Voldoet perfect aan de beschrijving. Het was wel leuk geweest als er een geschikte USB kabel voor de GoPro-camera bijgevoegd was, ipv de twee kabels die er nu bij zitten. Heb ik dan voor de dongle te kunnen gebruiken nog apart moeten bestellen.
24 January 2021
JP
Hasselt (BE)
Mijn bestel werd snel en goed verpakt geleverd.
14 January 2021
Kees Grootes
Leiderdorp
Gevonden wat ik zocht voor een iets oudere actioncam aan een degelijke prijs. Juist jammer dat de levering 2 dagen was in plaats van de volgende dag. Voor de rest heel tevreden van mijn bestelling en van de site.
13 January 2021
Birger
Sas van gent
Binnen 1 dag in huis. Product ziet er goed uit voor een redelijke prijs.
22 December 2020
Peter
Den Haag
Zeer snelle levering en prettig contact.
15 December 2020
Nicole
Alphen
Produkt werkt goed.
6 December 2020
Jan
Marum
Snelle levering perfect in orde!
26 November 2020
Geert
Beveren
Goede snelle levering, ook de site waar ik het besteld had werkt prima en klantvriendelijkheid.
16 November 2020
Caroline De la Parra
Gronau
Contact na bestelling correct en snel. En antwoord op mijn vraag was goed!
15 November 2020
Ronald
Ede
Levering snel, uiterst tevreden
14 November 2020
Willem Maarten Remmers
Groningen
Snelle levering van moeilijk verkrijgbare items
10 November 2020
Jack Lok
Landsmeer
Zoals in de titel, prima webshop wat zorgt voor een snelle uitlevering (natuurlijk afhankelijk van de pakket/post dienst) Duidelijke site met goede omschrijving van de producten. Niet te verwarren met een andere bijna gelijknamige site die hele slechte reviews krijgt (eindigend op .com)
31 October 2020
Paul
Deest
Artikel zoals omschreven supersnel in huis voor een mooie prijs!
27 September 2020
Floren
Utrecht
Shop4actioncams.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden.
Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.
Tarweweg 1 K
6534 AM Nijmegen