Producten voldoen aan verwachting, snelle levering en mooi verpakt!
Gewoon heel tevreden!
Gewoon heel tevreden!
15 October 2023
Tevreden klant
Randstad
Ik bestel al jaren sokken van Bonnie Doon, omdat ze geen voelbare teennaad hebben, goed zitten en lang meegaan. Ook snel en netjes geleverd door sokshop!
24 September 2023
Nathalie
Woerden
Even een attentie, betreffende de kleuren keuze, inmiddels vernomen dat de kleuren veranderd zijn, dus! internet niet vergeten want die klopt nu niet meer. Vriendelijke groet H,Rozema
4 September 2023
Herman Rozema
Groningen
Op de website staat, vandaag besteld...volgende dag in huis. We hebben drie weken moeten wachten! Drie keer gebeld, twee keer gemaild en nu eindelijk binnen.
29 August 2023
Miranda Van Leysen
Lomm
Binnen 24 uur de sokken in huis. Heerlijke sokken, mooie kwaliteit en…ze knellen niet!
27 August 2023
Fransien
Dronten
Nog steeds geen bericht dat het verstuurd is
22 August 2023
Zie bovenstaande
20 July 2023
Jeroen
Nijmegen
Goede website met uitgebreide keuze en snelle levering. Daarbij is sprake van kwalitatief goede producten.
19 July 2023
Jeffie
Raamsdonksveer
Zie boven
18 July 2023
Rins Van Bekhoven
Breda
Ik kon op de foto niet goed zien hoe de sok aansloot op de voet. Het bestelde artikel was niet wat ik bedoelde en dan moet je het terugsturen. Het duurt te lang voordat je bericht krijgt dat jouw artikel is aangekomen en dat je geld retour krijgt. Daar wacht ik nog op....maar, dat was niet de schuld van sokken.nl maar van Post.nl Sokken.nl heeft overgewerkt om de achterstand weg te werken, klasse !
21 June 2023
Astrid
Emmeloord
Artikel was niet meer voorradig en direct werd er een alternatief aangeboden. Dit was goed doordacht de verdere afwikkeling was uniek in de service! De kwaliteit van het product is uitstekend.
20 June 2023
Truus
Houten
Mooie sokken. Snelle verzending en goed verpakt.
12 June 2023
Tineke
Zeeland
In eerste instantie verkeerde maat besteld. Maar door een kleine mail naar infobox op zaterdag is dit direct gecorrigeerd. Ook keurig een mail dat de levering iets later is dan normaal. M.a.w. goede communicatie
9 June 2023
Paul
Assen
Makkelijke site, snelle levering! Goede kwaliteit
31 May 2023
Marjan
Almere
Ik had de sokken heel snel in huis,de sokken zitten heel lekker en zijn van goede kwaliteit
19 May 2023
Gerda van Splunder-Dijkstra
Sint Jansteen
Punctueel gecommuniceerd omtrent deelleveringen. prima brievenbus verpakking.
24 April 2023
Henk
Nieuwerkerk aan den IJssel
Ik ben al jaren klant. Bij bestelling bleek uiteindelijk een paar sokken niet geleverd te kunnen worden. Mijn zoontje koos op hun voorstel een ander paar. Deze bleek het dubbele van de prijs van de eerste. Maar kreeg deze kosteloos zonder extra bijbetaling toegestuurd. Super klantenservice. Hiermee bind je de klant aan je. En ik….ik blijf voorlopig nog even klant.
24 April 2023
D.R. van der Veer
Heerhugowaard
Falke is prima, zeker als er wat korting is.
17 April 2023
Anita
Beesd
Snelle en correcte service! Ik begreep alleen de deellevering niet. De sokken waren op voorraad, toen ik ze bestelde.
17 April 2023
Narain
Zoetermeer
Snelle bezorging van mooie en betaalbare kinderpanty
15 April 2023
Mona
Zwijndrecht
Alles was goed
12 April 2023
A.
Norg
Bij mijn bestelling wordt niet aangegeven dat er slechts één paar op voorraad is. Dat zie ik pas als de bestelling afgerond en betaald is. Ik moet wachten op nabestelling. Na ontvangst van de nabestelling bleek er één paar te weinig te zijn geleverd. Daarover heb ik gebeld. I.p.v. de klant. mij te geloven, wordt er gezegd dat ze de aantallen in de voorraad gaan tellen en er op terugkomen. Ik zou teruggebeld worden. Is niet gebeurd. Het ene missende paar sokken is ook verstuurd. Zonder bericht of excuus voor het ongemak of wat dan ook. Uiteindelijk heb ik het aantal paar sokken dat is besteld heb.
5 April 2023
Peter
Megen
Mijn ervaring met sokshop is al jarenlang uitstekend ! Er is een ruime keuze in goede merk kousen ! De postverzending werkt goed en snel, het handgeschreven persoonlijke kaartje maakt het af !
8 March 2023
Henny
De Meern
Duidelijke communicatie in bestelling en verzending
2 March 2023
Astrid van der Woning