Fijne en snelle dienstverlening

Goed geregeld, snelle service en de terugkoppeling is prima verlopen. Vervolgafspraak ook snel ingepland!

Tevreden klant

Ondanks corona en problemen met de toelevering van m.n. Smeg ben ik goed en erg vriendelijk geholpen.

goede en snelle levering

fijne uitleg van Peter over de nieuwe Schulthess wasmachines

Topservice?????

prima service en prijs

prettig winkelen met mensen die er verstand van hebben en daarbij leveren van de apparatuur op tijd volgens afspraak.

Top service!!!

Product op tijd geleverd. Bij uitpakken bleek er een mechanisch defect aan product te zijn. Waarschijnlijk tijdens transport stuk gegeaan. Paulissen viel niets te verwijten. Één telefoontje naar Paulissen en binnen 4 dagen had ik vervangend onderdeel van fabrikant uit Italië.

Erg makkelijk n klant vriendelijk contact en servicegericht

Erg makkelijk n klant vriendelijk contact en servicegericht

Keurig volgens afspraak geleverd en alles ziet er top uit!

zeer goed geholpen

Na een klein software probleem met onze side-by-side koelkast, vriendelijk te woord gestaan en binnen 5 minuten was het probleem verholpen. Met vriendelijke dank!

Altijd top service

Bestel al jaren bij jullie en wordt altijd super geholpen. Levering ook snel en vriendelijk

Wasmachine werd netjes en snel geleverd volgens afspraak! Kortom, een aankoop op het gebied van witgoed zal ik voortaan hier doen.

Top bedrijf goed advies met een eerlijke prijs

Koelkast besteld en die kon nog dezelfde dag bezorgd worden. Wat wil een mens nog meer.

Bedroevend slecht

Bedroevend slechte service. En bij klachten onbeschoft aan telefoon.

Hele fijne service

Ze hebben mij onwijs goed geholpen en een goede service geleverd. Ook was de bestelling snel in huis

Tevreden klant

Zeer tevreden over recente aankoop van een retro koelkast. Goede duidelijk communicatie. Bedrijf Reageert snel op mails. Keurig thuis afgeleverd en vooraf werd datum ook netjes telefonisch aangekondigd. Kortom zeker aan te bevelen om hier te kopen.

fantastisch

erg vriendelijk en klant gericht

Toch goed gekomen

Na wat heen en weer mailen is mijn kapotte groente la toch netjes vervangen. Dus goede service en ik zal der zeker nog eens bestellen.. Dank je wel Marc paulissen.

• Bent u tevreden met het product? Ja
  • Bent u tevreden met de methode van, en de levering Ja

Waardeloos

Ik heb 2 jaar geleden een keramische kookplaat gekocht en nu is er een defect aan terwijl ik er een garantie certificaat bij heb van 5 jaar maar nu blijkt het garantie certificaat van een vaatwasser te zijn die ik niet eens heb van Beko maar dat doet er niet toe maar het nummer op hun zelf geschreven bon is niet van een Beko kookplaat ?????????????? Nou schiet mij maar lek maar ik schrijf die bonnen niet uit dat doen ze toch echt zelf. Dus nu met een "Tip"naar huis om de stekker eruit te halen dan reset hopelijk de kookplaat zich maar helaas niet dus. Nou dit was de laatste keer dat ik hier ooit wat heb gekocht waardeloos hun maken fouten met een bon uitschrijven en de klant is de dupe.

Slechte klantenservice

Koelkast besteld die weken later kwam. Wat blijkt groentela zit barst in. Ik word van kastje naar de muur gestuurd. Meneer Marc paulissen beloofd je terug te berichten maar na 1 week nog niks... Ik geef ze nog even en ga het dan hogerop zieken.. Koelkast was een kado vandaar dat ik het zo lullig vind

Prima product, slechte service

De bestelde koelkast is naar wens, echter waarschijnlijk met het bezorgen door bezorger een deuk in de koelkast. Gemaild naar Paulissen Witgoed maar tot op heden geen reactie ontvangen.

Helemaaaaaaal klote

Ik heb een koelkast besteld 1 juli. Ik heb weken gewacht… na meermaals contact wat niet werd beantwoordt heb ik eindelijk iemand aan de lijn gekregen die mij eerst een aantal x garandeerde dat de koelkast eraan zou komen. Niks natuurlijk…. Eind augustus nog steeds geen koelkast… Hij zou na een week wel komen… maar wederom geen koelkast. Er werd niet opgenomen en niet op mails gereageerd. Ik wilde de koelkast annuleren. Dit gedaan eind augustus, per telefoon was de medewerker Marc akkoord. Het zal zo snel mogelijk in orde gemaakt worden. Reactie per mail; hij wilde mijn rekening nummer hebben om terug te kunnen storten. Wederom geen geld en geen contact. Na twee weken wachten weer gebeld; geen gehoor, ze zijn niet bereikbaar. Wederom maar weer gemaild. Ik ben bang mijn geld niet meer terug te zien. Waaaaaardeloze zaak. Failliet? Oplichting?

Eerlijk advies

Ik overwoog, omdat mijn een schakelaar van de wasdroger lam was, deze droger en de wasmachine te vervangen door duurzame apparaten (+++). De monteur kon mij adviseren over deze eventuele deal. Hij adviseerde om de schakelaar te vervangen en voorlopig nog met mijn bestaande machines door te gaan. De besparing aan elektriciteit maakte de afschrijving op de oude apparaten niet goed, vertelde hij, Hij zou bij andere reparaties in de toekomst aangeven wanneer de tijd rijp was beide machines te vervangen. Ik ben bij Paulussen al meer dan twintig jaar klant. Ben altijd keurig geadviseerd en geholpen. Ook nu weer. De reparatie was in een kwartier gepiept. En een advies om voorlopig even te wachten met vervanging kan alleen maar 100% eerlijk zijn!

Totaal onbereikbaar na betaling en bestelling!

Ik heb een koelkast besteld (waarbij vermeld stond dat deze op voorraad was) en direct betaald. Via de mail bevestiging en ordernummer binnen maar daarna niets meer vernomen en zijn ze compleet onbereikbaar zowel telefonisch als via mail en contactformulier.

in ons geval slechte service

koelkast besteld op 4 augustus, 16 augustus nog steeds niet geleverd, geen bericht ontvangen, geen telefoon ...

slechtse service ooit

online een koelkast gekocht, volgens de site leverbaar binnen enkele dagen. Dit werd 1 maand. Talloze keren gebeld, bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. het product terugnemen? een gebed zonder end met de vreemdste argumenten.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.