Pluspunten

Hele nette offerte en aanbieding van ze ontvangen. Mooie Miele apparatuur voor goede prijs. Levering en installatie gegaan zoals je mag verwachten. Ouderwetse service en persoonlijk contact.

Pluspunten

Gewoon goede site. Voldoende productinformatie. Prima communicatie over de levering en goede service van de twee bezorgers.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de bezorgers. Deze gingen erg voorzichtig om met wasmachine en onze vloer. Nette beleefde jongens. Wasmachine werk uitstekend. Maar dat mag je van Miele ook wel verwachten.

Pluspunten

Prima service, fijn geholpen en te woord gestaan met goed advies. Alle lof!

Pluspunten

Tevredenheid over mijn aankoop en hoe ik bij ze ben geholpen, dat is wat bij mij te binnen schiet tijdens het schrijven van deze review. Gewoon nog een ouderwets gespecialiseerd witgoedbedrijf met mooie producten en een goede service. Onze hier aangeschafte Bosch Exclusiv wasmachine is een topper. We doen alweer ruim twee weekjes onze was naar alle tevredenheid. Wat een fijn apparaat. Bedankt voor jullie advies en nette levering.

Pluspunten

We hebben een Smeg fornuis aangeschaft via Paulissen Witgoed en zijn uitermate tevreden zij bieden een goede service, garantie en kwaliteit. Zij zijn er daadwerkelijk voor je als klant. Ik beveel ze dan ook van harte aan.

Nee!

Pluspunten

Levering was zoals in de afspraak. Nette en duidelijke site. Niet duur met concurrerende prijzen. Goede aflevering en bezorgers hebben hem ook geïnstalleerd. Al met al goede ervaring.

Pluspunten

Goede service, goede adviezen en tijd voor de klant. Koelkast en vriezer zijn geleverd volgens afspraak door twee nette bezorgers.

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, goede prijzen en persoonlijk contact bij maken van leverafspraak. Vooral dat laatste vond ik erg fijn dat je duidelijk een dag net ze af kan stemmen. Dag voor levering krijg je nog sms tussen welke uren er geleverd wordt. Wasmachine is netjes geplaatst en aangesloten. Perfect geregeld.

Geen opmerkingen, ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

Goede aankoop hier gedaan qua prijs, service en levering. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Persoonlijke aanpak en benadering die je bij de “bekende ketens” toch mist. Bedankt!

Pluspunten

Hier onze was-droogcombinatie besteld van Whirlpool. Perfecte machine en voor zeer nette prijs. Eenvoudig te bestellen en te betalen via website. Goede samenwerking bij bestelling en keurig aan huis bezorgd. Wat ik ook wil melden is dat bezorgers uitstekend geïnstrueerd waren. Gewoon heel beleefd en netjes.

Pluspunten

Good prices, quick delivery, easy website, nice and helpful delivery team. I'm very happy!

Pluspunten

Fijne en snelle afhandeling. Service goed. Website is duidelijk. Levering op afgesproken datum. Wasmachine werkt perfect. Dank jullie wel!

Pluspunten

Koelkast snel en correct afgeleverd. Het is echter jammer dat de gebruiksaanwijzing in vele talen, behalve in het Nederlands is. Verder uitstekend bedrijf.

Pluspunten

vlotte levering, en goede tijd planning, bezorging was goed ze namen de embalage mee.

Pluspunten

Prettig bedrijf. Vlotte service en prima levering. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Mooie oven hier besteld. Levering voorspoedig verlopen en volgens afspraak geleverd. Contact met bedrijf was prettig. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Pluspunten

Na een eerdere negatieve revieuw willen we nu graag bij deze Paulissen bedanken voor het luisteren naar onze klacht over de koelkast en hoe zij dit als nog opgelost hebben. Het probleem zat hem vooral bij Schneider (zie verbeterpunten).

De samenwerking met Schneider overwegen. De monteur van hen heeft tot 3 keer toe niet kunnen constateren dat de koelkast een deffect had. De nieuwe koelkast borrelt niet zoals de oude wel deed. Wel merken we dat het regelen van de temperatuur niet helemaal perfect werkt. Wanneer we hem op stand 1 (de minst koude stand) hebben is de koelkast nog steeds heel erg koud. Onze volgende koelkast wordt zeker van een ander merk.

Pluspunten

Via internet een Smeg retro koelkast besteld. Volgende dag geleverd en ik werd een uur van te voren gebeld door de vervoerder. Netjes uitgepakt en op plek gezet. Na 6 uurtjes mocht de stekker er in. Wat een prachtig ding. Dank jullie wel!

Pluspunten

De Bosch wasmachine is keurig optijd geleverd en stond binnen 10 minuten geïnstalleerd en wel op zolder! Echt een aanrader bovendien hebben ze de oude wasmachine meegenomen is dat ook weer geregeld.

Pluspunten

Alles helemaal naar wens gegaan. Eenvoudig bestellen via website, goed op de hoogte gehouden over levering en persoonlijk een lever afspraak met ze gemaakt. Twee aardige jongens die de nieuwe wasmachine keurig aangesloten hebben, namen de oude ook meteen weer mee. Meer heb je niet te wensen, toch? Dank jullie wel!

Fijn bedrijf, geen opmerkingen

Pluspunten

Betrouwbaar. snelle levertijd, vriendelijke medewerkers. Al met al een sympathiek, klantgericht bedrijf.

Pluspunten

Gewoon goed! Smeg fornuis gekocht en zeer tevreden over de levering en het meenemen van mijn oude fornuis.

Pluspunten

We zijn heel tevreden met onze nieuwe Siemens oven en inductie kookplaat.Er was wat fout gegaan met de bezorgdienst, maar een medewerker van het bedrijf maakte dit ruimschoots goed. Ter compensatie werd er in dezelfde week een grillpan bezorgd! Goede service!!

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle goede service. Fijn dat we altijd op jullie kunnen rekenen, opnieuw onze dank voor de snelle deskundige hulp.

Geen, is topbedrijf

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.