Pluspunten

Ruim assortiment van mooie witgoed producten. Onlangs hier onze SMEG retro koelkast besteld. Deze hadden wij snel in huis en is netjes geplaatst in onze keuken. Oude koelkast ging retour evenals alle verpakkingsmaterialen. Afspraken worden nagekomen. Erg tevreden dus.

Nee, hebben wij niet

Pluspunten

Onze inductie kookplaat was stuk gegaan. Op dinsdag contact gehad om te vragen of het product op voorraad was, maar helaas was hij niet op voorraad maar ze zouden zorgen dat hij op donderdag in huis zou zijn. Afspraak nagekomen en de kookplaat was vrijdag bij ons bezorgd. Goed en vlotte levering en de kookplaat werkt zeer goed. Wij hebben al eens eerder hier besteld en nooit problemen gehad. Dus, gewoon een echte aanrader.

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel. Vriendelijk meisje heeft ons geholpen bij keuze van koelkast. Twee dagen later werd deze zoals besproken bij ons thuis bezorgd. Alles is goed verlopen. Fijne zaak.

Pluspunten

Na lang zoeken hier uitgekomen voor ons nieuwe Smeg fornuis. Telefonisch nog wat informatie ingewonnen en daarbij zeer vriendelijke te woord gestaan. Ons inductie fornuis, moest besteld te worden in de juiste kleur en zou paar dagen langer duren. Toen deze binnen was gebeld voor afspraak. Vandaag hebben twee bezorgers hem op zijn plek gezet en aangesloten op de speciale stopcontacten die wij in ons huis hadden laten plaatsen. Zeer fijn bedrijf om mee samen te werken. Onze dank!

Pluspunten

Snelle levering van Bosch wasmachine. Uitstekende prijs en ook levering is vlekkeloos verlopen. Vriendelijke bezorgers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk en solide bedrijf met kennis en vakmanschap bij personeel. Kom hier al jaren tot volle tevredenheid. Laatst weer nieuw koelkast aangeschaft voor ons buitenhuis in Zeeland. Netjes op locatie bezorgd en geplaatst. Klasse!

Pluspunten

Ouderwets goed bedrijf met nog medewerkers die verstand van zaken hebben. Telefonisch perfect geadviseerd en daarna online de nieuwe wasmachine besteld. Levering is uitgevoerd zoals met ze besproken. Gewoon prima bedrijf en kan andere dit bedrijf gerust aanraden.

Pluspunten

Prima, snel geleverd uit voorraad en komen gemaakte afspraken na. SMEG fornuis werd zorgvuldig geïnstalleerd en oude werd meegenomen. Uitstekend werk.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen. Fijne vriendelijke benadering aan de telefoon en snelle service door vrolijke bezorgers. De nieuwe Liebherr koelkast doet het geweldig. Onze dank. Familie Rijmers.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen koelkast. Persoonlijke afspraak voor levering. Goede communicatie over het tijdstip. Twee ontzettend vriendelijke en relaxte bezorgers.

Pluspunten

Top bedrijf met nog ouderwetse service. Komen hier al jaren en altijd uitstekend geholpen. Duidelijk website net alle informatie. En veel kennis bij werknemers. Hier kunnen veel bekende winkelketens een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Onze nieuwe wasautomaat hier gevonden voor nette prijs. Levering en plaatsing zo gegaan zoals met ze besproken. Fijn dat ze persoonlijk afspraak met je maken. De wasautomaat werkt perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze in witgoed, net bedrijf en uitstekende kennis van producten. Wij komen hier al jaren tot volle tevredenheid. Onlangs nieuw fornuis aangeschaft en alles weer netjes zoals afgesproken geleverd.

Geen, fijn bedrijf. Kan iedereen dit bedrijf adviseren.

Pluspunten

Aardige jongens hebben de oude wasmachine eerst netjes naar beneden gebracht en afgevoerd. Vervolgens is de nieuwe keurig geplaatst en aangesloten. Wij kunnen weer wassen. En in onze nieuwe Miele wasmachine lijkt alles ook weer veel schoner te worden. Dank voor alles.

Pluspunten

Duidelijke informatie ontvangen per email na mijn bestelling, vlotte levering, tevreden met onze nieuwe retro koelkast van SMEG.

Pluspunten

Vandaag is onze prachtige koelkast bezorgd. Twee uiterst nette heren die de koelkast kwamen brengen. Netjes op zijn plek in de keuken gezet. Staat echt geweldig! Alles is volgens afspraak gegaan en ben uiterst tevreden over de aanpak van Paulissen Witgoed. Ik weet voortaan waar ik moet zijn ;-)

Pluspunten

Ons fornuis heeft laatst de geest gegeven. Met het zoeken naar nieuw SMEG inductie fornuis, hier terecht gekomen. Duidelijke website en nette prijzen. Na telefoontje alle vertrouwen in dit bedrijf dat fornuis netjes zou worden aangesloten tegen kleine meerprijs. Het fornuis is uiteindelijk keurig geplaatst en geïnstalleerd. Paulissen Witgoed komt afspraken goed na. — Goed. Fijn bedrijf

Pluspunten

Goed vakkundig geholpen en een hele mooie deal voor een nieuwe Beko wasautomaat gekregen. Aan de telefoon prima geholpen bij het plaatsen van onze bestelling. Wasautomaat heeft inmiddels een paar wasbeurten er op zitten en hij bevalt ons uitstekend. Bedankt voor jullie service!

Pluspunten

Top snelle service. Goed advies en oplossinggericht meedenken. Goed betrouwbaar bedrijf met vriendelijk deskundige mensen.

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk bestelling plaatsen. Snelle bevestiging van de bestelling. Zeer snelle levering met tijdvenster voor afleveren.

Pluspunten

Bestelde koelkast bevalt uitstekend. Prettige manier van zaken doen met dit bedrijf. Levering wordt persoonlijk met je afgestemd. Voor levering nog even telefoontje. Verpakking en oude koelkast retour. Vriendelijke bezorgers. Niets op te merken en absoluut een bedrijf om aan te bevelen.

Pluspunten

Hele fijne witgoedzaak. Alle witgoedmerken onder één dak met ruime keuze. Onlangs eens keertje online gekocht bij ze. Ook dat is weer perfect gegaan. Wasmachine keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Top!

Geen opmerkingen, nette zaak!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Miele wasdroger gekocht. Werd volgens bezorgdschema geleverd. Werd ook netjes 15 min. voor levering gebeld door de bezorgers. Fijne zaak.

Pluspunten

Geweldig, klantvriendelijk bedrijf met super service en goede bezorging aan huis.

Pluspunten

Netjes bezorgt, 15 min voor levering telefoontje dat ze onderweg zijn. Netjes de wasdroger op zolder gebracht alles keurig. Aanrader topbedrijf

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.