Pluspunten

Alles is goed goed, van een bezorgdienst met de beste humeur. — Behandeling in de winkel voortreffelijk. Goed op tijd geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

De vriendelijke monteur was meedenkend, inventief en keek mee wat voor mij de beste en financieel verstandigste oplossing was. Verder goed advies gekregen over gas versus inductiekoken. Bedrijf en mensen met verstand van zaken dus.

Pluspunten

Fijn persoonlijk en top advies en fantastische installatie — In de winkel goed geholpen rekening houdend met mijn persoonlijke voorkeuren. Daarnaast ook de levering en zoals gezegd de installatie erg fijn en snel!

Geen, topzaak!

Pluspunten

Gedegen bedrijf en betrouwbaar, prima prijsstelling en goede service

Pluspunten

Geweldige zaak, met goede voorlichting en service

Pluspunten

Nette en makkelijke website, mooie SMEG Amerikaanse koelkast besteld, snel geleverd en geïnstalleerd. Alles is gegaan zoals je het mag verwachten. Heerlijk zoveel ruimte in de nieuwe koelkast. Dat scheelt weer een ritje minder naar de supermarkt.

Pluspunten

De website is praktisch en alles is goed vindbaar. Zeer snelle levering, en is in persoonlijk overleg op de dag dat het jou uitkomt. Bij installatie van de AEG wasmachine waren de bezorgers zeer behulpzaam.

Ik heb niets aan te merken

Pluspunten

Vriendelijke verkoper met veel vakkennis die op eigen initiatief ging bellen of ik wel het juiste model had uitgezocht. Bleek ook nog eens volgende dag geleverd te kunnen worden i.p.v. de 2 a 3 werkdagen die op de website werd vermeld. Fantastisch geregeld!

Geen!

Pluspunten

Goede prijzen Snelle levering op afspraak Vriendelijk telefooncontact Tot op heden een dikke 9 van 10 van mij!

Pluspunten

De wasmachine is keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

Pluspunten

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe wasmachine. Maar nog meer blij hoe die geleverd is en zeker hoe goed die geplaatst is. Er waren problemen bij het plaatsen vanwege een trekschakelaar op de muur, maar dit door de bezorgers fantastisch opgelost.

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke website ook per soort machine goede levering en op tijd. Bedrijf is echt aan te bevelen.

Nee, ga zo verder

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd met topproducten + goede communicatie. Geen enkel product dat ik hier heb gekocht is tegengevallen!

Pluspunten

Door anderen getipt onze apparatuur bij paulissenwitgoed.nl te kopen. Erg vriendelijk personeel aan de telefoon. Verder denken ze met je mee. Afspraken worden nagekomen. Ook over de levering zijn wij zeer tevreden. Mochten wij weer iets nodig hebben dan zeker weer bij Paulissen Witgoed!!

Pluspunten

Ik kom hier al jaren, zowel prive ook zakelijk. Je wordt hier perfect geholpen. De vaste krachten Miranda en Katja staan in de winkel altijd voor je klaar. Zoek je in de omgeving een goede witgoedzaak? Stop met zoeken en ga hier eens kijken.

Heb ik niet.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, klantvriendelijke contactmomenten aan telefoon, moment van levering heel goed. 20 min vooraf gebeld dus niet onnodig wachten, aardige bezorgers. Prima ervaring

Pluspunten

Vorige week wasmachine gekocht in winkel. Woon sinds kort in Tilburg en nog niet bekend hier. Via website vond ik dit adres en de reviews zijn zeer positief. In de winkel heel vriendelijk geholpen door vrolijke meid. Ze heeft me beetje verschillen uitgelegd en goede keuze samen gemaakt. Paar dagen geleden is wasmachine geleverd en geplaatst. Allemaal zoals afgesproken. Zeer tevreden en kan dit adres van harte aanbevelen. Was mijn eerste aankoop hier en zeker niet mijn laatste.

Heb ik niet.

Pluspunten

Veel keuze m.b.t. verschillende merken, hierdoor kon ik een betere keus maken. Levering is ook prima verlopen.

Pluspunten

Wasdroger is prima en volgens afspraak afgeleverd. Goede en duidelijke communicatie. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Prettige witgoedwinkel. Makkelijk mijn wasmachine online besteld. Volgende dag ging ik twijfelen en ben toen even naar winkel gegaan om te kijken. Uiteindelijk na vriendelijk advies bleek ik een goede keuze te hebben gemaakt. De Bosch wasmachine is gisteren perfect geïnstalleerd. De eerste wasjes in de nieuwe wasmachine gaan als een zonnetje. De was komt er weer superschoon en fris uit. Dank jullie wel.

Nee, ga zo door.

Pluspunten

Onze nieuwe SMEG koelkast hier besteld. Goede prijs en volgens afspraak netjes thuis bezorgd. Alle verpakkingsmateriaal meteen mee weg incl. de oude koelkast. De nieuwe SMEG staat fantastisch in onze keuken. Blij met de aankoop en beslissing om hem hier te kopen.

Nee, geen opmerkingen.

Pluspunten

Goede afhandeling van het geheel. Snelle levering en garantie.

Pluspunten

De mannen die kwamen bezorgen waren erg vriendelijk en hebben eerst de oude koelkast weggehaald en daarna de nieuwe LG Amerikaanse koelkast op zijn plek gezet. Alle verpakkingsmateriaal ging mee retour. Na 6 uur mocht ik hem aanzetten, omdat hij eerst tijdje stil moest staan in verband met transport. Wat een prachtig ding en een geweldige service bij de levering. Kan deze webshop/winkel van harte aanbevelen als u bijvoorbeeld net als ik een mooie Amerikaanse koelkast zoekt. Bedankt en chapeau!

Nee, werkelijk fantastische levering van mijn Amerikaanse koelkast.

Pluspunten

Goed contact en advies Nette prijzen Eenvoudig online bestellen Persoonlijke contact voor leverafspraak

Pluspunten

Wij kopen alles bij van Paulissen Witgoed vanwege hun goede service. De winkel in Tilburg voor mij wat betreft witgoed.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.