Pluspunten

Deskundig en goed advies, ruime keuzemogelijkheid. Ik kan niet anders zeggen dan gewoon uitstekend bedrijf.

Pluspunten

Inmiddels een paar keer een apparaat hier besteld. Elke keer zonder problemen. Voor elke levering maken ze persoonlijk een afspraak met je. Bij eventuele vragen weten ze ook echt waarover ze praten. Je merkt meteen dat je met een vakspeciaalzaak zaken doet. Goede tips en advies, zonder "pushering" te zijn om iets te kopen. Wat mij betreft een aanrader.

Geen, die ik zo op kan noemen

Pluspunten

Prima bedrijf om je witgoedapparatuur te kopen. Op tijd geleverd. Zeer tevreden over hoe alles is afgehandeld.

Pluspunten

Veel productkennis en zeer goede prijzen, en je voelt je bij Paulissen Witgoed nog echt klant. Klantenservice staat hoog in het vaandel. Zo behandel ik mijn klanten van mijn eigen bedrijf ook en zo hoort het ook!

Pluspunten

Zeer goed — Alles was snel en vakkundig geleverd top — Goede service doen wat ze beloven — Als er al problemen zijn worden ze opgelost.

Pluspunten

Dik tevreden, prima winkel. Je wordt altijd fijn geholpen en wij zijn weer goed geslaagd. We komen er al meer dan 10 jaar en blijven ook zeker klant bij Paulissen Witgoed.

Nee, gewoon goed bedrijf.

Pluspunten

Wij werden gewezen op deze website door onze dochter die ook de wasautomaat bij jullie gekocht. Ook wij hebben snel de gewenste vaatwasautomaat bij jullie gevonden. Gemakkelijk bestellen, snelle levering en correcte bezorging en installatie. Fantastisch! Nu maar hopen dat deze vaatwasser het ook weer bijna 10 jaar blijft doen.

Pluspunten

Goed, snel en betrouwbaar no-nonsense bedrijf. Uitermate tevreden, goed advies, nette prijzen en vooral snelle levering en vakkundige installatie.

Pluspunten

Netjes geholpen door de medewerkers van Paulissen Witgoed — Na aankoop werd alles thuisbezorgd en keurig geïnstalleerd.

Geen opmerkingen, gewoon nette en betrouwbare zaak

Pluspunten

We hebben voor eerste keer hier onze wasmachine online gekocht. Goede service, betrouwbaar en vakkundig — Komen afspraken na, alles wordt netjes opgelost en goed afgewerkt.

Nee

Pluspunten

Werden erg goed en prettig geholpen — Tot nu zijn we nog erg tevreden, 4 sterren van ons.

Pluspunten

Geweldig bedrijf met enthousiaste en kundige medewerkers, uitstekende advies en service, zeer klantvriendelijk en klantgericht! — Paulissen Witgoed: steekt als geheel hoog uit boven de grote schreeuwende winkelketens. Een ware verademing voor deze branche. Chapeau, ga zo door!!!!

Pluspunten

Bestel al langer bij paulissenwitgoed.nl en ze verdiennen een dikke pluim!! Ook de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ga vooral zo door!

Pluspunten

Goede Service, bij aankomst bleek de nieuwe wasmachine defect. Er werd snel geschakeld met de fabrikant (Bosch) en bij daadwerkelijk geen respons van de wasmachine is deze gelijk de dag erna retour gehaald en door een nieuw exemplaar vervangen. Mooie degelijke Bosch EXCLUSIV wasmachine met veel opties en energie zuinig. Beveel dit bedrijf zeker aan, gezien de goede service.

Alles keurig afgehandeld. Geen opmeringen.

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dat de bestelling uitstekend is verlopen. Vorige week een vaatwasser hier besteld.

Pluspunten

Paulissenwitgoed.nl doet wat ze beloven: Wasmachine op afgesproken dag geleverd, per mail geïnformeerd over de geplande levering, een half uur van te voren een belletje "we komen " en oude apparaat inclusief de verpakking netjes meegenomen. Kan gewoon geen minpunten bedenken!!

Pluspunten

Was op zoek naar een ruime koel-vriescombi , bij Paulissen Witgoed een fraaie van Smeg gevonden voor een goede prijs . Werd binnen 2 dagen bezorgd en was in werkelijkheid nog mooier dan op de afbeelding. Fijne communicatie en vriendelijke bezorgers. Kan ze aanbevelen.

Pluspunten

In korte tijd twee aankopen gedaan bij Paulissen Witgoed, te weten een vaatwasser en een wasautomaat. In beide gevallen is de aankoop, de levering en de plaatsing ervan probleemloos verlopen.

Pluspunten

Goede kennis van zaken. Zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk. Er wordt altijd meegedacht, zowel op bouwtechnisch als financiële vlak. Ze maken hun beloftes waar. Zeer tevreden over onze nieuwe inbouw-koelkast.

Pluspunten

Er ging iets niet goed op de website, dus ik heb even gebeld. Wow, wat een vriendelijke mensen daar. Ik ben zeer content. Levering was ook zoals beloofd.

Pluspunten

Zo vaak al wat bij Paulissen Witgoed besteld. Altijd de beloftes nagekomen. Onlangs eenmaal een beroep moeten doen op de klantenservice i.v.m. defect na bijna 3 jaar bij mijn Beko wasmachine. Monteur bij geweest en bleek dat deze niet meer te maken was. En wat denk je? Paulissen Witgoed heeft contact opgenomen met de fabrikant en ik kreeg een splinternieuwe machine aangeboden. Gisteren is hij omgeruild en het is ook nog eens het allernieuwste model, omdat het model dat ik had er niet meer was. Dat noem ik nog eens service.

Pluspunten

Levering en communicatie conform afspraak! De bezorging en aflevering in huis is zeer netjes uitgevoerd. Geleverde warmtepompdroger is hierbij keurig geplaatst op zolder en de oude is retour meegenomen. Klasse!!!

Pluspunten

Wij zijn wat moeilijker te been zocht online een nieuwe vaatwasser. Omdat wij nog wat twijfelde hebben wij met de winkel gebeld en kregen een heel aardige mevrouw aan de telefoon. Wij werden reuze goed en kundig geholpen. Na bestelling werd de Siemens vaatwasser volgens afspraak netjes geleverd en geplaatst. Dat is nog eens service.

Nee, is een uitstekende zaak.

Pluspunten

Keurig de op de afgesproken dag is de LG Amerikaanse koelkast geleverd en op keurig z'n plek gezet. Alle verpakking meegenomen zoals het hoort.

Pluspunten

Zaterdag hier in de winkel geweest. Je krijgt er een goed en eerlijk advies. Waren erg aan het twijfelen maar dringen zich niet aan je op. Uiteindelijk maandag middag terug gegaan een de Miele wasmachine gekocht. Fijn adres.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.