Pluspunten

Vakkundig en denken perfect mee om samen tot een goede oplossing te komen. Daar nemen ze de tijd voor en je kunt achteraf altijd bellen voor extra info of nader overleg.

Pluspunten

Toegankelijke nette website, goed assortiment, nette prijs, goede service (incl ophalen van oude apparatuur), snelle levering, duidelijke persoonlijke communicatie.

Pluspunten

Niets op aan te merken. Gewoon hun werk goed gedaan. De nieuwe wasdroger werkt uitstekend.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Juiste en adequate informatie over de levering. Behulpzame medewerkers, samengevat wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Scherpe prijs en goede service. De twee vriendelijke bezorgers deden alles voor een glimlach ;)

Nope!

Pluspunten

Wasmachine besteld, afspraak gemaakt en vlot geleverd. Prima service tot nu toe.

Pluspunten

Lekker snel, goeie communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding...

Pluspunten

Prima advies door de telefoon. Zelfs het product voor ons gereserveerd, zodat wij kleur van koelkast in winkel konden komen bekijken. Fijn advies en koelkast besteld. Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch contact erg vriendelijk en gemoedelijk. Duidelijke website, keurig verpakt en snel geleverd.

Nee

Pluspunten

Voor ons bedrijf met 50 mensen die bedrijfskleding dragen waren we met spoed op zoek naar een droger. Helaas liet ons plaatselijk witgoed bedrijf ons in de steek. Met dank aan Pierre van Paulissen Witgoed. Hadden we binnen 6 uur een nieuwe droger in huis. En dat nog wel terwijl wij in Noord-Limburg gevestigd zijn. Dat noemen wij nou service. Top!!

Pluspunten

paulissenwitgoed.nl heeft ons aangenaam verrast met een prima service. Afgesproken levertijd nagekomen en 20 min. voor levering telefoontje dat ze er bijna waren.

Pluspunten

Een uitermate goede service en een snelle afwikkeling van dit bedrijf. Zal paulissenwitgoed.nl zeker aanbevelen aan derden.

Pluspunten

In een woord: GOED! Vlotte levering en een erg nette prijs. Ook de service is prima op orde.. Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik zeker teug komen. Prettig zaken doen!

Pluspunten

Dit is de tweede keer in een week tijd dat ik iets had besteld de levering was keurig op tijd en ontzettend aardig personeel die het kwamen aansluiten in een woord grandioos ik ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Pluspunten

Reliable, very professional service and fast delivery. Great quality washing machine for good price! I would recommend paulissenwitgoed.nl.

Not at all!

Pluspunten

Snelle en volledige service voor een goede prijs. Onze nieuwe Siemens wasmachine, die uit voorraad leverbaar was is keurig op zolder geplaatst door de bezorgers. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Correcte communicatie en levering. Bezorger heeft het koelkast binnen netjes geplaatst.

Pluspunten

Netjes op afgesproken middag geleverd zoals vermeld bij de bestelling. Vriendelijke medewerker die de wasdroger bij ons bracht. Ook de betaling, eenvoudig met de pinnen bij levering, is een mooie mogelijkheid die jullie aanbieden. Super, bedankt!

Pluspunten

De nieuwe koelkast bevalt me helemaal; een echte blikvanger. Alles wat met de bestelling, levering en installatie te maken heeft gehad was correct. Ze doen wat ze beloven. Voor mij is paulissenwitgoed.nl een echte aanrader! Zeker wat de prijs/kwaliteit betreft.

Pluspunten

SMEG koelkast geleverd binnen afgesproken tijdsvenster en keurig geïnstalleerd. Vriendelijke technieker!

Pluspunten

Zeer vriendelijke personeel! ik ben goed geholpen in het maken van mijn keuze. De levering en de installatie is ook goed en vakkundig uitgevoerd. een echte aanrader!!!

Noppes!

Pluspunten

Eenvoudig bestelproces en perfecte en nette levering en installatie. Chauffeur hield mij netjes op de hoogte van zijn aankomst. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Pluspunten

Prima ervaring met paulissenwitgoed.nl. Goede website, nette prijs, snelle levering van het product, fijne communicatie en afspraken en vriendelijke en behulpzame bezorgers. Op de dag van de bezorging bellen ook nog ca 30 minuten voor aankomst. Ik ben heel tevreden en mocht ik weer iets nodig hebben, dan kom ik zeker terug bij Paulissen witgoed.

Pluspunten

Afgelopen donderdagavond begaf onze wasmachine het ineens. Met carnaval voor de deur niet echt het goede moment. Vrijdag bij Paulissen Witgoed een nieuwe besteld. En zaterdagmiddag konden we alweer wassen in onze nieuwe Bosch wasmachine. Echt super!

Pluspunten

Wij werden correct en snel geholpen en toen onze keuken niet geschikt bleek voor de bestelde vaatwasser konden wij die omruilen zonder problemen voor een vaatwasser die wel paste. Top service van paulissenwitgoed.nl.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

info@paulissenwitgoed.nl

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.