Pluspunten

Zeer tevreden over de afhandeling. Na eerst zelf contact opgenomen te hebben met de winkel, werd ik daarna vrij snel gebeld door de monteur. Twee dagen later stond hij op de afgesproken tijd voor de deur en heeft de vaatwasser netjes ingebouwd. Goede monteur, die snel en net werk heeft geleverd.

Nee, gewoon net bedrijf

Pluspunten

Zeer snelle en adequate reacties op al mijn vragen en goede prijs. Levering conform afspraken en uitstekend verzorgd. Kortom een bedrijf dat zijn naam meer dan waard maakt. Tip voor andere.

Pluspunten

Hele fijne ervaring met dit bedrijf, ondanks dat bij ons niet alles op rolletjes verliep is alles toch netjes op afspraak afgehandeld. Top!

Pluspunten

Afzuigkap besteld en binnen afgesproken termijn thuis bezorgd door een vriendelijke bezorger. Zeer tevreden over het product. Alle benodigde onderdelen waren aanwezig. Communicatie met het bedrijf heb ik als prettig ervaren. Indien ik weer wat nodig heb, zal ik dat zeker weer bij Paulissen Witgoed bestellen. Bedankt voor de goede service.

Pluspunten

Whirlpool wasmachine online gekocht, na de bevestiging te hebben ontvangen via de email, werd ik gebeld door Paulissen Witgoed. Wat bleek, ze gingen voor hetzelfde geld een nieuwer model leveren. Dit model heeft alle functies die ik wil plus de wastrommel is zelfs groter. Super service. Wel duurde de levering een dag extra hierdoor, maar dat was voor ons geen probleem.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen met het plaatsen van mijn bestelling. Ook de bezorging van wasmachine is zeer correct en door zeer vriendelijke mensen uitgevoerd, gratis geplaatst en aangesloten. Wij zijn zeer tevreden en is zeker aan te bevelen. Bedankt!

Pluspunten

De bestelling van onze nieuwe wasmachine was eenvoudig, de machine was op voorraad en werd de volgende dag bezorgd en geplaatst door zeer vriendelijke mensen. Kortom helemaal super!

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede informatie en nette bezorging. Vriendelijk, op tijd en goed gecommuniceerd.

Pluspunten

Gewoon ouderwetse vriendelijkheid, degelijkheid en service gericht met een persoonlijke benadering. Uitgebreid aanbod met goede kwaliteitsproducten en merken.

Pluspunten

Goede website, makkelijk online bestellen. Bij telefonisch contact vriendelijke mensen die je aanvullende informatie geven. En mooie degelijke producten! Durf deze zaak iedereen aan te raden op basis van mijn ervaringen.

Pluspunten

Super service!! Na telefonisch contact werd het bestelde bestelde machine die ik op de website had gezien de volgende dag nog geleverd. Helemaal super .

Pluspunten

Fijne zaak met meer dan een goede service, hier gaat men door waar de fabrikant het af laat weten tot ze een oplossing hebben en je als klant tevreden bent. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met de Paulissen Witgoed.

Pluspunten

Veel informatie op website, Bosch Exclusiv wasmachine voor een goede prijs gekocht en werd snel en netjes afgeleverd.

Nee, alles gegaan zoals het hoort

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goede producten en zeer goede service.

Pluspunten

We zijn zeer snel en deskundig geholpen met een euvel aan onze wasmachine en dit is tot onze volle tevredenheid op een prettige en vriendelijke manier opgelost.

Pluspunten

Vriendelijk bedrijf, meedenkend en luisterend naar wat er speelt. Wat je bevindingen zijn als je apparaat het niet doet. Als je iets koopt vragen ze ook hoe intensief je het apparaat gaat gebruiken, bieden dan de verschillende mogelijkheden aan. Je krijgt een fijn gevoel dat je eerlijk niet opgedrongen advies krijgt. Wij komen hier graag.

Pluspunten

Mooie website, goed assortiment. Snelle en correcte levering. Monteur legt alles erg duidelijk uit.

Pluspunten

Prima service, goede afspraken die worden nagekomen en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Pluspunten

Hebben bij Paulissen Witgoed een was-droogcombinatie van Miele besteld. Zeer kundig en prettig advies aan de telefoon gehad, ze denken met je mee in alle mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen. Kort oordeel: Uiterst vriendelijk en deskundig. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Wij hadden zaterdag SMEG koelkast besteld en gaskookplaat. Donderdag al geleverd en geïnstalleerd. Ik zeg goede zaak met topservice . Erg tevreden van bestellen tot levering.

Pluspunten

Uiterate tevreden! Duidelijke telefonische informatie, heldere afspraken, goed nagekomen.

Pluspunten

Snelle service met goede en heldere informatie en communicatie over levertijd en voorradigheid. Wasmachine netjes afgeleverd binnen het vooraf afgesproken tijdsvenster. Netjes en goed geplaatst. Aanrader voor andere!

Pluspunten

Korte opsomming dat goed is: Perfect keuze, bestelmodus, behandeling, aflevering en nazorg. Aanrader

Pluspunten

Erg goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe Bosch wasdroger. Deze bleek tijdelijk niet op voorraad bij de leverancier, maar ondertussen goed op de hoogte gehouden. Daarna gemakkelijk telefonische een leverafspraak gemaakt en even van te voren gebeld dat men er bijna was. Zoals het hoor!!

Pluspunten

Uitgebreide kennis over de producten, kijkt en luistert wat jij als klant wil. Bezorging super, voorzichtig en snel. Helemaal geweldig!

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.