Pluspunten

Goed advies gekregen bij keuze nieuwe wasmachine. Vriendelijk medewerkers en alles is volgens afspraak geleverd. Goede ervaring dus.

Pluspunten

Snelle service, denken mee in oplossingen. Inbouwkoelkast netjes ingebouwd en zelfs kleine verbeteringen aangebracht in de afdekdeuren. Vakkundige monteur, netjes en accuraat . Duidelijke afspraken omtrent prijs en levering. Wij gaan zeker tot de vaste klanten behoren. Wij bevelen Paulissen zeker aan bij familie/bekenden. Heel tevreden!

Volgens mij geen!

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer snelle service, mij uitgekozen wasmachine was op voorraad. Ik had de volgende dag al mijn wasmachine op zijn plek staan. Kundig en vriendelijk personeel. Aanrader!

Pluspunten

Wij kopen al meer dan 10 jaar bij Paulissen Witgoed. Levering is altijd volgens afspraak, service is prima. Na veel bestellingen van klein tot groot, nog steeds zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Mooie kwaliteit apparatuur. Uitstekend advies en duidelijke informatie op website. Goede vakmensen.

Pluspunten

Snelle en zeer goede service en netjes opgelost voor de koelkast die wij besteld hadden. Deze was niet meer voorradig en werd een vervangend (duurder) model geleverd.

Pluspunten

Prima service, al meerdere apparaten bij de paulissenwitgoed.nl besteld naar tevredenheid!

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de apparaten en eenvoudig bestelproces. Keurige service zowel ten aanzien van de informatievoorziening als bij de bezorging. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen

Pluspunten

Ik heb al eerder geshopt bij paulissenwitgoed.nl en was ook toen heel tevreden met de snelle service. Ik heb nu weer voor ze gekozen omdat ze me ook een goede prijs hadden en omdat ik uit eerdere ervaring wist dat de service goed is.

Pluspunten

Ik had een wasmachine nodig en bij Paulissen Witgoed hadden ze de aanbieding die ik wilden hebben en ik had de wasmachine binnen 24 uur in huis aangesloten en oude retour, en de verkoper en bezorgers waren top.

Pluspunten

Wederom onze aankoop gedaan bij Paulissen Witgoed. Dit maal onze nieuwe Liebherr koelkast hier aangeschaft. Wij komen er al jaren. Altijd uitstekende service, goede vakkennis en snelle aflevering. Vriendelijke mensen. Zeer aan te bevelen.

Nee, gewoon ouderwets goede zaak met service en persoonlijk contact.

Pluspunten

Overzichtelijke website en bestelproces. Snelle levering. Wasmachine en wasdroger gekocht (Order 19751). Nadien per mail nog wat vragen gesteld, snel en passend antwoord. Uitermate tevreden!

Pluspunten

Op zoek naar een nieuwe (inbouw)vaatwasser kwamen wij op de site van Paulissen Witgoed. Reviews over het bedrijf waren prima. Daarnaast boden zij het product aan wat wij zochten, tegen een zeer nette prijs. Na bestelling werd er snel levering in gepland en hadden wij apparaat snel in huis.

Pluspunten

Nette en betrouwbare webshop/winkel met uitstekende en vlugge levering. Na de bestelling netjes op de hoogte gehouden van de status. De levering wordt telefonisch met je afgestemd, Wel zo prettig. Helemaal top!

Pluspunten

Van bestelling tot en met de levering en plaatsing van onze nieuwe inbouw vaatwasser, alles was zoals men had beloofd. Prijs was zeer scherp en tarief demonteren en monteren zeer schappelijk. De monteur was zeer professioneel, beleefd en werkte netjes Een aanrader voor iedereen die iets in de keuken wil laten inbouwen!

Pluspunten

Overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Mensen waren ook vriendelijk aan de telefoon toen ik nog enkele vragen had. Duurde 3 dagen (bij sommige andere is de dag erop al). Verder alles prima!!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de bestelling en de aflevering van mijn siemens vaatwasser en inbouw koelkast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en vlug in huis. Goede prijs

Pluspunten

Alles is duidelijk en vlug geleverd en geïnstalleerd. Super service. Het het oude apparaat wordt meegenomen! Bedankt en fijne feestdagen namens, Familie Hofmann

Nee, ga door zo.

Pluspunten

Vond mijn nieuwe Bosch Exclusiv wasdroger bij Paulissen Witgoed voor 50 euro goedkoper dan bij andere winkels. Levering was snel, plaatsing vakkundig en contact wat ik had vooral lekker duidelijk. Wij kunnen lekker drogen voor de kerstdagen. Dank daarvoor.

Pluspunten

Nette bezorgdienst belt nog keurig een half uur voor de bezorging!

Pluspunten

5***** van mij, omdat ze mij uitstekend op de hoogte hielden en perfect werk is geleverd. Daarnaast was de installateur een zeer vriendelijke en kundige man.

Pluspunten

Ben op een prettige en vlotte manier geholpen. Thanks!

Pluspunten

Gewoon goed geholpen met nette service en goede eerlijke prijzen. Ze zijn echt geprijsd en leveren de laatste nieuwe modellen.

Nee

Pluspunten

Prettig contact met de medwerkers en snelle levering.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.