Pluspunten

Paulissen Witgoed maakt de topkwaliteit van Smeg betaalbaar. Heldere website en een heel goede afhandeling van m'n bestelling.

Pluspunten

Geweldig! Een medewerkster heeft mij enorm goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe vaatwasmachine. Zij heeft mijn uitermate goed geadviseerd en type vaatwasser van Bosch geadviseerd die bij mijn wensen aansloot. De afwasmachine is snel bezorgd en werkt zoals beloofd fantastisch!

Pluspunten

Heel erg netjes geholpen. Ze hebben geleverd zoals vooraf was beloofd. Telefonisch erg vriendelijk en je wordt keurig terug gebeld met antwoord.

Pluspunten

Ben heel tevreden over mijn aankoop van een Siemens wasautomaat ...zowel de online bestelling als de levering aan huis waren super. Had eerder al eens afwasmachine en wasdroger besteld. Ging ook perfect!

Pluspunten

Ik zou andere aanraden meteen uw aankopen bij Paulissen Witgoed te doen. Daar slaag je met vlag en wimpel in 1 keer. goed bereikbaar en werken netjes en correct volgens afspraak.

Pluspunten

Inbouwkoelkast besteld. Zeer tevreden over het advies dat ik kreeg omdat ik twijfelde aan de afmetingen en mogelijkheden. Over de prijs, de communicatie en de bezorging incl. het inbouwen kan ik kort zijn. Gewoon super netjes geregeld.

Pluspunten

Wasmachine en later een vaatwasser hier besteld. Zeer tevreden over ons contact met de medewerkers. Ook de levering van top. Bezorgers zeer aardig! Ga zo door !

Pluspunten

Fijne webshop. Goede ervaringen mee!

Pluspunten

Vlotte levering, uitgebreid assortiment en gemakkelijk persoonlijk contact te leggen met vriendelijke mensen aan te telefoon

Nee, niet tot nu toe.

Pluspunten

Fijne service en hele vriendelijke bezorgers goede informatie. ik vind het echt een dikke 5 sterren voor mijn ervaring met paulissenwitgoed.nl

Pluspunten

Duidelijke website, goed advies en vlotte levering

Pluspunten

Ontzettend klantvriendelijk, namen de oude wasmachine mee en plaatsten de nieuwe. En dit allemaal zonder extra kosten. Ook viel mij op dat de wasmachine die ik zocht, bijna 50 euro goedkoper was op deze site. Kortom ik ben helemaal tevreden!

Nee, ging perfect

Pluspunten

Snelle en accurate afhandeling. De machines waren goed verpakt en bij de vraag of er een nieuwe factuur verzonden kon worden, werd direct gehandeld. Ik had hem per ongeluk gewist uit mijn mailbox. Top!

Pluspunten

Scherpe prijzen en een prima website om alles goed te kunnen vergeljken. Het is al onze tweede aankoop hier en we zijn wederom tevreden. Ook de inbouw van de nieuwe vaatwasser in onze keuken verliep vlekkeloos.

Pluspunten

Keurig geleverd en twee nette bezorgers. Oude machines meegenomen en geen verpakkingsmateriaal achter gelaten. Ben blij met mijn aankopen.

Pluspunten

Bosch wasmachine netjes bezorgd Goede service en snelle levering. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

wij zij bijzonder tevreden over product, prijs en aflevering, gewoon super, kan niet beter!

Pluspunten

Fornuis besteld die netjes volgens afspraak is geleverd en door bezorgers is aangesloten. Mijn oude fornuis namen ze mee om af te voren. Alles is goed gegaan. Mijn dank!

Pluspunten

Erg tevreden. De wasmachine is op tijd gebracht, van te voren wordt je nog netjes gebeld dat ze onderweg zijn. De mannen hebben netjes en snel gewerkt.

Pluspunten

Toch maar eens keer review schrijven. Vandaag weer een super service ervaren en de bezorgers hebben net als bij vorige bestelling top werk geleverd bij plaatsen van nieuwe koelkast. Mijn volgende bestelling gaat ook weer naar paulissenwitgoed.nl

Pluspunten

Siemens wasmachine is fantastisch geleverd. Dit door de twee jongens. Heel vriendelijk. Bedankt mannen voor jullie geweldige hulp.

Pluspunten

Hele nette service. Bezorger belde zelfs 30 minuten van tevoren. Verder vriendelijkheid ten top. Andere bedrijven kunnen hier wat van leren. De wasdroger werkt perfect!

Pluspunten

Top service, een wasmachine gekocht de oude machine werd kosteloos meegenomen. En nadat we het vroegen hebben ze ook onze oude droogmachine meegenomen! dat is pas service :-) Vriendelijke bezorgers(installateurs) ik bestel de volgende keer weer bij paulissenwitgoed.nl

Pluspunten

Goed bedrijf. Geeft duidelijk aan wanneer de producten worden geleverd want hierover is persoonlijk telefonisch contact.

Pluspunten

Prima producten (Smeg koelkast + vaatwasser) voor een nette prijs en zeer vriendelijke en beleefde bezorgers die alles brachten.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.