Pluspunten

Uitermate fijne ervaring hier gehad. Mijn nieuwe Whirlpool was-droogcombinatie stond de dag na mijn bestelling al bij me thuis te draaien. De leuke bezorgers hadden hem zo op zijn plek gezet. Verder ziet deze Whirlpool er heel mooi uit en doet hij precies wat ik wil. Ben een tevreden klant.

Pluspunten

Wij hebben een Siemens oven gekocht bij paulissenwitgoed.nl. We kenden deze winkel al, dus we wisten dat we hier prima iets konden bestellen. In overleg konden we een leverdatum bepalen en op deze dag is hij netjes bezorgd. Wat fijn is van ze is dat er veel informatie staat op de website en dat wij zo goed enkele ovens konden vergelijken. Ook konden we direct de handleiding van de oven downloaden om zo al voorbereid te zijn van de mogelijkheden toen de oven kwam. Een erg prettige (web-)winkel die goed spul leveren. Hoe de aftersale is weet ik niet. We hebben daar ook bij eerdere aankopen nooit gebruik van hoeven maken en hopelijk hebben we die ook nu niet nodig!

Pluspunten

Twee heren kwamen langs met mijn nieuwe Asko wasautomaat, een trap boven getild en aangesloten binnen 10 minuten waren ze de deur weer uit. Topzaak!

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Alles uitgevoerd zoals ik met ze had afgesproken. Geen verassingen achteraf!

Pluspunten

Snelle levering van nieuwe retro koelkast. Netjes geplaatst en aangesloten. De kast is geplaatst in keuken door jongen die hem kwam brengen. Die was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook vragen via mail werden snel beantwoord.

Nope

Pluspunten

Goede prijzen, ruime keuze en fijn advies gehad aan telefoon. Hebben Asko wasautomaat besteld naar alle tevredenheid.

Pluspunten

Uitstekend geholpen! Kende deze winkel al jaren. Maar laatst eens keer online bij ze besteld. Overzichelijke website en vanuit luie stoel mijn keuze gemaakt voor nieuwe wasmachine. Die zelfde dag nog telefoontje gehad voor maken van afspraak voor de levering. Levering op moment dat mij beste uitkwam. Twee vriendelijke bezorgers hebben wasmachine geplaatst en aangesloten. Ook online een uitstekende zaak. Bedankt!

Pluspunten

Zeer correcte informatie, vlotte levering waarbij ruimte is voor inspraak. Had per ongeluk een verkeerde wasmachine besteld, maar super vriendelijk telefonisch geholpen door de klantenservice en wijziging werd voor me doorgezet, waarvan ik nieuwe orderbevestiging kreeg. Al mijn recente witgoedaankopen hier gedaan en het is zeker een aanrader.

Nee, heb ik niet. Ze zijn erg vriendelijk.

Pluspunten

Prachtige Amerikaanse kast besteld. Makkelijk bestellen op overzichtelijke website met goede informatie. Afspraak voor levering was zo gemaakt. Net contact met medewerker gehad. Levering door twee sterke mannen ging goed. Kan deze zaak aanraden.

Nee, alles is verlopen zoals verwacht

Pluspunten

Nieuwe Akso wasmachine hier besteld. Na telefonisch contact bleken ze zeer veel ervaring met dit merk te hebben. Professioneel advies gekregen wat beste machine zou zijn voor me. Online besteld en enkele dagen, volgens afspraak geleverd en aangesloten. Perfecte service en aanrader!

Ga zo door! Fijne zaak.

Pluspunten

Prima communicatie, levering perfect volgens afspraak. Het personeel aan de lijn staat je keurig en behulpzaam te woord.

Nee, niet tot nu toe

Pluspunten

Vaatwasser besteld, makkelijk te bestellen op website. Ze konden in 24 uur leveren en dat gebeurde ook netjes. Machine is aangesloten en oude ging mee om afgevoerd te worden. Top!

Pluspunten

Ben heel tevreden dat ik hier besteld heb! Zondagmiddag besteld en maandag rond de klok van 12.00 uur werd mijn wasmachine bezorgd! Bezorgers waren zeer opgewekt en behulpzaam, de wasmachine werd zonder problemen op de bovenverdieping gezet en aangesloten en gekeken of deze werkte. De oude werd weer meegenomen. Een dikke pluim voor de service en zeker voor de twee jongens die hem bezorgde, die waren echt top!

Nee, super happy!

Pluspunten

Goede website met goede informatie. Verdere afhandeling na bestellen is duidelijk en accuraat. Er wordt waargemaakt wat er door ze wordt toegezegd.

Geen verbeterpunten, aan de telefoon ook heel duidelijk en vriendelijk, Had al hele goede ervaring met bezorging van een wasmachine. Zeker een aanrader als je service wilt en niet te veel wilt betalen!

Pluspunten

Snelle communicatie, goede prijzen en perfecte bezorging. Tilden de was-droogcombinatie naar de derde verdieping zonder lift.

Pluspunten

De website is handig en goed doorzoekbaar. Snelle levering. Prettig dat er contact wordt opgenomen op welke dag je de levering wens . Bij installatie waren de bezorgers snel en uiterst behulpzaam.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak en op tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorgers. Wel moesten deze mannen naar de eerste verdieping met een was-droog combinatie. Dat is wel erg zwaar tillen. Maar alles is goed gegaan.

Pluspunten

Nieuwe wasmachine van Asko die ik besteld had bevalt goed. Voorheen had ik al een dergelijke wasautomaat en die heeft ruim 15 jaar uitstekend werk geleverd. Dus nieuwe gezocht online en kwam toen uit bij deze witgoedzaak. De duidelijke website en snelle levertijd waren de reden hem te bestellen. Ik kreeg zelfde dag meteen telefoontje voor de levering. Een dag later stond de nieuwe wasautomaat al te draaien. Zo hoort het, snelle nette service. Bedankt!

Pluspunten

jongens, wat een fijne aankoopervaring. Weekend een nieuwe wasmachine besteld aan maandag stond hij al te draaien op zolder. Twee potige kerels van bezorgers hadden hem zo boven staan. Ze hebben hem aangesloten en mijn droger er boven opgezet. Zo snel als de nieuwe boven was, was mijn oude wasmachine beneden. Na 18 jaar trouwe dienst afscheid genomen van hem, waarna de jongens hem voor me afvoerde naar zijn laatste rustplaats. De eerste wasjes zijn naar alle tevredenheid gedaan. Hopelijk worden ook wij weer goede maatjes voor vele jaren :-) Bedankt voor de goede service en ik weet voortaan waar ik moet zijn als ik wat nodig heb.

Pluspunten

Na slechte ervaringen qua service bij Wehkamp en Mediamarkt, een gekozen voor een wat kleinere speler op internet voor de aanschaf van een nieuwe wasdroger. En ik moet zeggen dat me dit uitstekend is bevallen. De levering was snel en volgens afspraak. Wasdroger netjes geplaatst en aangesloten. Ook bij vragen heb je niet gevoel een "nummer" te zijn, maar wordt er snel en persoonlijk gereageerd. Gelukkig dat dit soort bedrijven ook nog gewoon bestaan. De wasdroger (AEG) doet het fantastisch. Mijn dank!

Pluspunten

Miele wasmachine besteld, daarna snel mail over de voortgang! De machine was op voorraad en het mooiste is de snelle levering de volgende dag al vroeg in de morgen door zeer vriendelijke bezorgers. (Respect voor het zeer zware werk wat deze jongens doen hoor).

Pluspunten

De meneer aan de telefoon erg vriendelijk, de bezorgers waren super behulpzaam en namen zelfs het verpakkingsmateriaal mee.

Nee, goede ervaring gehad!

Pluspunten

Al verschillende malen besteld en altijd uitstekend verlopen. Goed advies en levering op maat volgens afspraak. Laatste levering van nieuwe koelkast was ook weer top. Kan dit bedrijf aan iedereen adviseren. Veel persoonlijker dan de hele grote ketens. Ga zo door!

Nee

Pluspunten

Asko wasmautomaat hier besteld, volgende dag in huis. Keurig volgens afspraak, Wasautomaat en geplaatst en aangesloten. Fijn bedrijf!

Pluspunten

Nieuwe vrieskast is snel volgens afspraak geleverd. Vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Heb de vriezer nu drie dagen in gebruik en ben ook daar zeer tevreden over. Lekker veel ruimte en goed afgewerkt product.

Nee, kan dit bedrijf andere aanraden.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.