Pluspunten

Asko wasmautomaat hier besteld, volgende dag in huis. Keurig volgens afspraak, Wasautomaat en geplaatst en aangesloten. Fijn bedrijf!

Pluspunten

Nieuwe vrieskast is snel volgens afspraak geleverd. Vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Heb de vriezer nu drie dagen in gebruik en ben ook daar zeer tevreden over. Lekker veel ruimte en goed afgewerkt product.

Nee, kan dit bedrijf andere aanraden.

Pluspunten

Snelle levering, keurig geplaatst en geïnstalleerd!

Pluspunten

Na telefonisch contact zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een retro koel-vriescombinatie. De koelkast in mijn favoriete kleurtje stond 3 dagen later al mooi te wezen in mijn keuken. Keurig netjes thuis bezorgd en op zijn plek gezet in de keuken door de bezorgers. Groetjes Hester.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, vriendelijk contact en een snelle levering, wat wil een mens nog meer. De bestelde wasmachine van AEG doet het als een tierelier. Voor witgoed worden jullie mijn vaste adres.

Pluspunten

Na een prima telefonisch advies koos ik een AEG warmtepomp wasdroger. Hij werd keurig op de besproken dag volgens de aangegeven tijdsindicatie die ik kreeg per SMS geleverd. Ook belde ze me nog een half uurtje voor levering. De verschillende programma's met antikrimp sensor én goede droog resultaten maken de de geadviseerde wasdroger een echte aanrader! Bedankt, voor het geweldige advies.

Pluspunten

Snelle levering van mijn nieuwe Bosch bovenlader. Alles netjes aangesloten in de badkamer. Goede aankoopervaring en duidelijke communicatie. Bedankt!

Pluspunten

Wij konden snel vinden wat we zochten en voor een voordelige prijs. Zeer tevreden over de service en de prettige levering.

Pluspunten

Duidelijke website, goede keuze uit witgoed, snelle levering en goede prijs!

Pluspunten

Hien een mooie Beko wasmachine en droger besteld. Makkelijk online shoppen vanuit je luie stoel. Ken deze zaak al jaren, maar is met zijn tijd meegegaan. Goede producten tegen nette prijzen en service zoals je mag verwachten. Daar kunnen de grote winkelketens een voorbeeld aan nemen. Levering was snel ingepland met probleemloze levering.

Factuur ontving ik alleen digitaal per email. Zou mooi zijn als er een papieren versie bij de levering zat. Verder geen opmerkingen.

Pluspunten

Vrijdag voor paasdagen hier heel leuk geholpen door vriendelijke verkoopster. Had me al georiënteerd op de website dus was al enigszins voorbereid. Kreeg in de winkel ook het juiste advies en het kon nog net zaterdag voor pasen bezorgd worden. Na mindere ervaringen bij de Mediamarkt in Tilburg een warme douche dus. Ze zijn een nieuwe vaste klant rijker.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Super bedrijf met vriendelijke mensen en uitstekende service. Kom hier al jaren, laatst weer goed geholpen bij aanschaf van nieuw fornuis.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering door vriendelijke bezorgers. Ook bij vragen achteraf wordt je netjes te woord gestaan. Volgende aankoop ook zeker weer hier.

Pluspunten

Hier mijn nieuwe Siemens afwasmachine gekocht. Model uitgezocht op de website en uiteindelijk besteld in de winkel. Er werd naar een snelle leveringsmogelijkheid gezocht wanneer hij ingebouwd kon worden. En geloof me: Het kon al de volgende dag! Dat is nog eens service en snel handelen. De afwasmachine werkt perfect. Dank jullie wel!

Pluspunten

Grandioos geholpen! Na telefoontje wist ik precies wat ik moest bestellen. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon met de juiste kennis. Toen ik alles besteld had kreeg ik al snel telefoontje wanneer fornuis geleverd werd. Het fornuis is netjes geplaatst en aangesloten op perplex aansluiting door leuke bezorger. We hebben weekend al heerlijk gekookt op onze nieuwe aanwinst. Als wij weer iets nodig hebben dan weten wij jullie zeker weer te vinden.

Pluspunten

Onlangs mijn nieuwe Siemens wasmachine hier besteld. Zeer snelle service en fantastische wasmachine met Siemens iDos systeem voor scherpe prijs. De wasmachine al de volgende dag in huis, netjes geplaatst en aangesloten. Topbedrijf!

Pluspunten

goede service snelle bezorging

Pluspunten

Snel een zeer vriendelijk persoon aan de telefoon die zijn beloften ook direct nakomt of binnen de termijn die hij/zij nodig heeft om iets uit te zoeken. Na toezegging dat via internet besteld ging worden nog een bedankje voor de bestelling en het in hen gestelde vertrouwen. Vaatwasser op woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur besteld, de volgende ochtend werd de vaatwasser om 11.00 uur geleverd en geplaatst. Via emails ook op de hoogte gehouden omtrent transporteur, die 's middag nog even belde om te zeggen in welk tijdblok hij zou komen. Montage is netjes uitgevoerd.

Pluspunten

Snelle en goede service bij levering.

De communicatie loopt achter op de bezorging. Zo snel was de koelkast geleverd :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en goede producten.

Het transportbedrijf waar ze mee samenwerken is voor verbetering vatbaar. Ze sluiten niet aan op een trekschakelaar terwijl daar wel voor betaald is. Ze laten het zo achter en dan moet je er zelf maar een stekker op aansluiten. Waardeloos!

Pluspunten

Mijn ervaring met paulissenwitgoed.nl is louter positief. Mooie schaublorenz koeler besteld, tegen uitstekende prijs. Mooi product en volgens afspraak snel geleverd. Volgende keer zien ze me vast weer terug.

Pluspunten

Was-droogcombinatie voor mijn opa hier besteld. Levering was volgens afspraak. De machine van Whirlpool is voor mijn opa aangesloten in zijn aanleunwoning. Erg behulpzame medewerkers bij zowel maken van afspraak, geven van advies en bij de levering. Ga zo door. 5 sterren voor jullie.

Pluspunten

Mooie Schaublorenz retro koelkast hier besteld tegen zeer goede prijs. Levering volgens afspraak. Geen opmerkingen, gewoon verlopen zoals je mag verwachten. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk bedrijf, meedenkend en supersnelle en zeer attente levereing

Nee

Pluspunten

Vandaag Indesit koelkast en AEG wasmachine geleverd. Fijn dat levering ook op zaterdag ging. Alles is goed verlopen. Wasmachine op zolder gezet en aangesloten. De koelkast netjes op zijn plek in de keuken. Over paar uurtjes mag de koelkast in stopcontact, want hij moet eerst 6 uurtjes stil staan. Mooie apparaten. Wij zijn tevreden over de service.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.