Pluspunten

Prima ervaring bij bestelling van diverse Siemens inbouwapparatuur voor onze nieuwe keuken. Alles netjes volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Wij hebben deze site gevonden, en met gemak apparatuur kunnen bestellen en daarbij ook voldoende informatie gevonden over de apparatuur. Snelle levering en de bezorger helpt je graag mee het apparatuur op zijn plek te krijgen Na nog enkele installaties tips vertrekt die dan weer. Goed geregeld zo!

Pluspunten

Vandaag is onze Asko wasmachine geleverd en aangesloten. Mooie machine die als een huis staat. Hij is door bezorgers op zolder geplaatst en oude machine is afgevoerd. Zeer prettige aankoopervaring op deze manier. Geheel ontzorgd een nieuwe wasmachine kopen. Bedankt!

Pluspunten

Siemens vaatwasser besteld en ingebouwd. Alles is vlekkeloos verlopen. Nette monteur en alles volgens afspraak. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Pluspunten

Fijne producten,prima en snelle levering. Product wordt tot op de plek waar het komt te staan gebracht en aangesloten.

Geen.

Pluspunten

- aantrekkelijke prijzen - goede service

- bezorgers waren zeer haastig en mopperden wat omdat de droger naar de zolder gebracht moest worden

Pluspunten

Mijn vrouw en ik hadden al meerdere websites bezocht, maar kon de Siemens warmtepomp nergens goedkoper vinden die hem ook op voorraad hadden. Tevens snelle levering en meteen geplaatst op zolder en aangesloten.

Pluspunten

Snelle levering van wasmachine, prettige communicatie en keurig geholpen met vragen.

Pluspunten

Kreeg een nieuwe Siemens droger geleverd van paulissenwitgoed.nl, en die kwam netjes op tijd. Bovendien werd de droger uitgepakt en netjes geïnstalleerd, en bovenop onze wasautomaat gezet. De machines staan in onze bijkeuken, en stonden beetje wankel, dus die hebben ze gelijk waterpas gezet. Wat een service! Ben helemaal blij met jullie.

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de bezorging. Twee uiterst vriendelijke heren tilden in een paar minuten de warmtepompdroger naar de tweede verdieping en namen onze oude droger mee. Het apparaat is ook aangesloten en kort gedemonstreerd. Een hele fijne aankoopervaring op deze manier. Bedankt!

Pluspunten

Snel geleverd, goed product (Siemens iDos wasmachine). Prima zaak en website.

Pluspunten

De levering, de orderafhandeling en de tussentijdse berichtgeving zijn dik in orde. Alles verliep volgens de orderupdates. Prima partij. Wij komen vast terug, want we hebben nog wel wat spullen nodig.

Pluspunten

Betrouwbare zaak die afspraken na komt. Miele wasmachine is geleverd zoals beloofd en aangesloten door vriendelijke bezorgers. Koop hier volgende keer gewoon weer.

Pluspunten

Een wasmachine van AEG besteld bij Paullissen Witgoed. De volgende dag geleverd, telefonische afspraak gemaakt over het dagdeel van bezorging. Uitstekende prijs.

Pluspunten

Hele goede en vriendelijke service

Pluspunten

De snelle levering, vrijdag besteld, en zaterdag (dag voor kerstmis) bezorgd. Snelle installatie van de wasmachine door 2 aardige medewerkers. Meteen oude apparaat en verpakkingsmateriaal van de nieuwe wasmachine meegenomen.

Pluspunten

Snel geleverd en goede service. AEG wasmachine donderdag besteld en vrijdag in huis. Aardige en enthousiaste bezorgers. Zelfs een wasmachine brengen ze met plezier voor je naar de 3de verdieping. Complimenten voor de bezorgers en de snelle levering.

Pluspunten

Netjes geregeld met de bezorging. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en ook de aflevering was netjes. Oude Miele wasautomaat meegenomen, top!

Pluspunten

Wij zijn in korte tijd overgegaan tot de aankoop van een Siemens A++ inbouw koel-vriescombinatie na raadpleging van de website en een telefonisch technisch advies van het bedrijf. De goede prijs en de vriendelijkheid van de medewerker gaf de doorslag om de oude koelkast te vervangen voor een energiezuinige. De aankoop werd binnen slechts enkele dagen correct afgeleverd en ingebouwd. Kan iedereen Paulissen Witgoed aanbevelen.

Pluspunten

Goede prijs en communicatie, geen extra transportkosten in rekening gebracht. Vaatwasser netjes geplaatst en aangesloten. Goede service kom zeker vaker.

Pluspunten

Nette prijzen en goede levering, Ik heb hier al vaker besteld, maar nog nooit problemen gehad. Goed bedrijf en raad het iedereen aan.

Pluspunten

Netjes op tijd bezorgd, op de plek waar de wijnkast moest komen te staan. Vriendelijke bezorgers en duidelijke website.

Pluspunten

Heel behulpzaam, zonder enig probleem twee trappen op naar zolder de droger geplaatst. Spontane jongens die kwamen bezorger ..... Echt een aanrader als je van witgoed zoekt.

Pluspunten

Duidelijk, prijzen zijn oke, verzenden gaat snel en de eigen bezorgservice was snel vriendelijk en informatief! Hoop niet dat er op korte termijn weer iets kapot gaat in huis, maar anders kom ik hier zeker terug

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.