Pluspunten

Vriendelijk personeel met aandacht voor klant.

Pluspunten

Eens een leuke ervaring na al die onpersoonlijke grote ketens. Een ouderwetse klantvriendelijke benadering met aandacht voor de klant. Uitstekende service wat betreft het leveren. Wasmachine en wasdroger zijn netjes bovengezet en aan gesloten. Hier blijf ik zeker klant.

Pluspunten

Vriendelijk, juiste kennis, correct en adequaat. Precies zoals het moet zijn.

Pluspunten

Een tevreden klant, makkelijk te bestellen, zeer goede prijs en exact op de datum afgeleverd die we hadden besproken. De vaatwasser is in goede orde aangekomen. Helemaal blij!

Pluspunten

Prettige levering door vriendelijke mensen, goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook heel fijn is dat ze vrij specifiek zijn over de levertijden. Zo hoef je niet een hele dag thuis te wachten.

Geen opmerkingen, ben tevreden klant

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service en netjes op tijd

Pluspunten

Er valt niets negatiefs te melden. De bestelling via de website ging eenvoudig. Vervolgens word je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Levering kwam mooi op tijd en het belletje vooraf wordt gewaardeerd. De beide bezoegers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Alles is netjes en vakkundig geïnstalleerd. Al met al heel tevreden.

Pluspunten

Uitstekende behandeling en advisering. Levering volgens afspraak

Pluspunten

Goeie telefonische uitleg gekregen met de verschillen van een aantal wasmachines waar ik in geïnteresseerd was. Daarna mijn bestelling gedaan.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, hele schappelijke prijzen en een superservice! Bij levering van de nieuwe koelkast werd deze direct op zijn plek gezet en de oude koelkast, die op een andere plek stond, kosteloos meegenomen. Perfect! Bovendien zeer nette mensen, die dit deden.

Als aftersales service net zo goed is als tijdens de verkoop dan zeker 5 sterren. Maar daar hebben wij nog geen ervaring mee. Dus vooralsnog 4 dik verdiende sterren!! Wij zijn een tevreden klant!

Pluspunten

Prima website en bestelsysteem. komen bezorgafspraak na.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Scherpe aanbiedingen, vriendelijke medewerkers en bezorgers. Vlotte levering.

Pluspunten

Wij hadden een koelkast gekocht de verkeerde werd geleverd echter wel een duurdere deze mochten wij voor de goedkopere prijs houden en ik kreeg als presentje voor de feestdagen ook nog een flesje wijn toegestuurd. Echt top!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze komen alle afspraken netjes na. One call and go!

Eerste keer besteld, dus met aftersales en service heb ik nog geen ervaring. Hopelijk blijft dit zo. Vandaar vooralsnog 3,5 ster. Als service net zo goed is als tijdens verkooptraject dan zeker 5 sterren. Nu maar hopen dat ik service sowieso niet nodig heb.

Pluspunten

Uitstekende voorlichting over het product en advies door vakkundig en vriendelijk personeel bij de aanschaf van een nieuwe gaskookplaat en vaatwasmachine. Alles netjes thuis door ze ingebouwd.

Pluspunten

Als zeer positief ervaren dat er zoals afgesproken zeer snel werd teruggebeld over een aan te schaffen product.

Pluspunten

Tijdje op zoek geweest naar geschikte nieuwe Siemens wasdroger. Meerdere sites bezocht, maar kon het droger nergens goedkoper vinden. Verder een vlotte levering door twee nette bezorgers die alles boven hebben gezet en aangesloten.

Pluspunten

Gisteren Siemens vaatwasser besteld. Vanochtend geleverd. Wordt netjes een half uur van te voren gebeld dat ze onderweg zijn. Twee zeer vriendelijke bezorgers die zich netjes voorstellen. Pakken alles uit en nemen de rotzooi mee. Prima service.

Pluspunten

nou ik heb een vriezer besteld,de bevestiging was amper weg en kreeg dezelfde dag de vriezer al geleverd ,nou dit noem ik TOP Service,koop altijd bij Paulissen al JAREN ,nooit problemen ,altijd heel vriendelijk ,TOP BEDRIJF PAULISSEN ,DANK JE .

vertel over de lijmrestjes van verpakking .

Pluspunten

Mooie duidelijke webshop, aantrekkelijke prijzen, goede levering door twee vriendelijke bezorgers. Plaatsen op verdieping en aansluiten zit allemaal in prijs en wordt goed uitgevoerd. Kan bedrijf aanraden.

Pluspunten

Free delivery with updates, free installation and free collection of old appliance. This company offer you a great service. A happy customer.

Pluspunten

Goede advies van ze gekregen. Wasmachine vervolgens online besteld en deze stond volgende dag al bij ons zijn eerste wasje te draaien. De wasmachine is netjes boven gezet en aangesloten door twee vriendelijke mannen die hem kwamen brengen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer snelle reactie via de email,en doet gewoon wat ze zeggen,vandaag besteld morgen in huis en goede communicatie betreft het leveren van het product

Pluspunten

- klantvriendelijke medewerkers - Paulissen Witgoed is goed te bereiken - levering zoals afgesproken, fijn met een tijdsindicatie - flexibel omdat het apparaat later geleverd kon worden - apparaat netjes gemonteerd - nette website

- geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Zeer snelle, duidelijke en correcte afhandeling van de bestelde wasmachine. Keurig geplaatst.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.