Pluspunten

Goede service, aandacht voor de klant. Houdt zich aan afspraken en is daar duidelijk in.

Pluspunten

Prettig bedrijf. Bestellen is eenvoudig. Snel daarop werd afspraak gemaakt voor levering. Half uurtje van te voren nog even belletje van bezorger. Nieuwe Miele wasdroger is netjes boven gezet. Geplaatst boven op wasmachine. Alles aangesloten en even opgestart om te testen of alles werkte. Oude droger en verpakking ging mee terug. Heerlijk weer kunnen drogen met dit regenachtige herfstweer. Hele goede koopervaring dus.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke webshop, aantrekkelijke prijzen, goede levering met vriendelijke bezorgers. Plaatsen op verdieping en aansluiten zit allemaal netjes in prijs en wordt goed uitgevoerd. Kan bedrijf aanraden.

De deurbel doet het niet dus de bezorger moest bellen. Dit deed hij anoniem dus hou er rekening mee dat je telefoon juist moet zijn ingesteld. Dit was bij mij niet het geval dus ik heb de eerste levering gemist. Een nieuwe afspraak maken was echter zo geregeld!

Pluspunten

Voor 100% tevreden over de transactie met paulissenwitgoed, eveneens over het geleverd product, de BOSCH is toppie! Thanks en tot ziens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering met vriendelijke medewerkers en bezorgers.

Pluspunten

Vlotte levering op afspraak, hele vriendelijke medewerkers gesproken via de website. Duidelijke site met voldoende mogelijkheden om te producten vergelijken.

Pluspunten

In eerste instantie hebben we bij mediamarkt een wasautomaat besteld. deze zou snel geleverd worden, maar ik heb ruim een week moeten wachten met de nodige frustratie van dien. Uiteindelijk heb ik besloten de order te annuleren en ben ik bij u terecht gekomen. Dit is een goede beslissing geweest. Voor ik bestelde heb ik even gebeld of ze wel snel konden leveren. De Beko wasautomaat hadden ze op voorraad en kon de volgende dag nog geleverd worden. Twee nette, vriendelijke jongens hebben de wasautomaat aangesloten en de oude meegenomen. Ook het telefonisch contact vooraf is op een hele prettige manier verlopen.

Pluspunten

Helemaal top gegaan mijn bestelling van een inductie fornuis, geen enkel probleem met Paulissen witgoed.

Pluspunten

Vanaf de bestelling tot aflevering is alles volgens verwachting gegaan. Niks op aan te merken, ben tevreden klant.

Het afvoerslang bleek niet bij de warmtepompdroger te zitten, dus hij kon niet direct op vaste afvoer aangesloten worden. Stond wel op website dat afvoerslang er bij zou zitten, maar bleek een foutje. Wel netjes opgelost, want ze hebben me kosteloos een slang opgestuurd. Fout is ook aangepast op website.

Pluspunten

Wasautomaat werd snel geleverd. Keurig naar de 2de etage gebracht en nam oude wasmachine mee. Fijn bedrijf

Pluspunten

Eén woord ...... GEWELDIG!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en goede aflevering.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over prijs en persoonlijk contact voor de aflevering. Prettige en klantvriendelijke medewerkers die de nieuwe koelkast twee verdiepingen naar boven droegen en installeerde. Het oude apparaat (ook zonder kosten) namen ze weer mee.

Pluspunten

Goede service en aardige mensen die de app komen brengen en aansluiten.

Pluspunten

Gewoon makkelijk bestellen en snel in huis.

Pluspunten

Nette afhandeling Goede informatie Klantvriendelijk vakkennis

Nee

Pluspunten

Snel twee dagen zoals besproken geleverd, geen bezorgkosten, nemen oude wasmachine mee terug. Installeren het. Goede prijs. Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Nee

Pluspunten

Aardige mensen, goede service als er problemen of klachten zijn

Nee, bedrijf zoals het hoord

Pluspunten

Goed advies en zeer goede installatie bij ons thuis door de monteur. De nieuwe vaatwasser werd netjes in gebouw en daarna korte uitleg hoe we hem het beste een konden gebruiken. Oude vaatwasser en alle rommel van verpakking ging netjes mee retour.

Nee

Pluspunten

Prettig geholpen, goede uitleg en keurig geïnstalleerd en hopen geen gebruik te hoeven maken van de garantie. Tot op heden zeer tevreden!

Pluspunten

Snel na besteliing is afspraak gemaakt voor levering. De vriendelijke bezorger had me nog een half uurtje van te voren gebeld dat ze eraan kwamen. Ook het binnenbrengen en aansluiten van de wasmachine was top! Ik ben Super tevreden en ik raad iedereen aan om hier te bestellen als je voor service en klantvriendelijk gaat.

Nope

Pluspunten

Goede website, makkelijke bestelprocedure en levering. Vriendelijke mannen aan de deur. Netjes op eerste verdieping geïnstalleerd en de oude wasmachine ging retour

Pluspunten

Vlotte levering en vriendelijk gemutste bezorgers die zonder problemen twee trappen op de wasmachine plaatste en de oude mee retour namen

Pluspunten

Paulissen Witgoed is voor ons altijd de keuze wanneer we op zoek zijn naar witgoed of apparatuur voor de keuken. Combi van goede prijzen, een uitstekende service en eigen technische mensen is bijzonder en werkt efficiënt. Kortom; een aanrader!

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst in de winkel en professionele uitleg over producten! Mensen met verstand van zaken. In deze snelle internet wereld ook wel weer eens een verademing.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.