Pluspunten

Alles! Duidelijke site, goede informatie omtrent producten. Levering volgens afspraak. Wasmachine geplaatst en aangesloten. Ben tevreden klant.

Pluspunten

Nieuwe koelkast besteld en deze in laten bouwen. Wat een heerlijke vorm van ontzorgen. Koelkast online uitgekozen, werd snel een afspraak gemaakt door vriendelijke dame. Enkele dagen later stond inbouwmonteur met de Bosch koelkast op de stoep. Deze is perfect ingebouwd in onze keuken. Oude ging met monteur mee retour evenals alle verpakkingsmateriaal. Mocht er weer eens iets kapot gaan in de keuken, dan weet ik jullie nu te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering. Makkelijk te gebruiken website. Ruime keuze en vergelijkingsmogelijkheden Vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Vriendelijk, hulpvaardig, vakkundig en correct. Kom hier al jaren en dat zal wel zo blijven.

Pluspunten

Nette levering en inbouw van nieuwe Siemens oven. Ook het tijdstip van aankomst kwam overeen met de email, inclusief een telefonische bevestiging. De inbouwmonteur die de oven meenam was zeer vriendelijk. Groot voordeel: Oven snel ingebouwd, de oude oven en verpakkingsmateriaal werd meteen weer meegenomen.

Pluspunten

Vriendelijke mannen kwamen de Indesit was-droogcombi brengen, gesprek ging lekker ontspannen en alles was zo geregeld. Ze hebben alles netjes opgeruimd achtergelaten.

Pluspunten

Uitstekend en correct geleverd. Duurde wel iets langer als op website stond omdat er tijdelijk leverprobleem was. Maar werd meteen daarover gebeld en er werd me een beter en iets duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Meteen daarvoor leverafspraak gemaakt. Dan van te voeren kreeg ik een tijdsblok te horen wanneer levering plaats zou vinden. Dan hoef je niet de hele dag vrij te nemen. Half uurtje van te voren telefoontje van bezorger. En voor je het weet staat de nieuwe koelkast op zijn plek. Goede ervaring hier. 4,5 ster van mij. En verdiend!

Pluspunten

Goede levering. Klantvriendelijk personeel en bezorgers. Netjes telefoontje voor levering gehad. Goed (Siemens) product.

Nee

Pluspunten

Goede en vlotte levering. Goede installatie en verpakkingsmateriaal gelijk meegenomen.

Pluspunten

Bezorgers waren op en top. Heel beleefd en keurig. De Miele diepvriezer keurig geplaatst. Een 10 en een griffel.

Pluspunten

Hele nette service, duidelijke website. En een goede prijs voor mijn wasmachine betaald. Heel blij met de vriendelijke bezorgers, hebben oude machine verwijderd en de nieuwe geplaatst. Zelfs de machine laten draaien als test!

Nee, was blij verrast hoe alles gelopen is

Pluspunten

1. Bezorging op tijd : Ja 2. Vriendelijke bezorgers: Uitstekend 3. Aansluiting: Ja, en heel prettig 4. Controle werking : Check! Uiteindelijk heel blij met de was-droogcombinatie van Beko, werkt naar tevredenheid. Mooie degelijke machine om te zien

Nee

Pluspunten

Prima volgens afspraak. Geleverd op zaterdag en goede service

Ik had geen factuur gekregen bij de aflevering, toen ik er om vroeg had ik ook deze dezelfde dag in mijn mail. Misschien altijd bij de te leveren machine doen?

Pluspunten

Mooie Siemens wasmachine, wast ontzettend goed. Heeft mooie programma's zoals een programma voor sportkleding en jeans. Echt heel handig. Waterslot werkt ook goed. Ik woon drie hoog met een lastige trap naar boven. De machine werd voor ons naar boven gebracht en aangesloten. Echt heel fijn!!! Makkelijk te bestellen. Ik kreeg een berichtje wanneer ik de machine kon verwachten. Ik ben ontzettend tevreden over product en paulissenwitgoed.nl.

Pluspunten

Goede levering, gemakkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd en de wasmachine werd ook nog aangesloten. Kortom ik ben erg positief!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website met heldere informatie, nette en behulpzame bezorgers.

Pluspunten

Heb een wasmachine besteld, en deze werd vrij snel gebeld voor maken van een afspraak. De jongens hebben het product helemaal naar zolder gebracht en hebben de oude mee genomen! Eerste wasje is inmiddels gedaan!

Pluspunten

Leuke eerste ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke, meedenkende en vrolijke medewerkers. Ook de jongens die de AEG wasmachine kwamen brengen waren in goede stemming.

Nee

Pluspunten

Ik geef niet snel een maximum cijfer maar in dit geval maak ik een uitzondering. Koop hier regelmatig en heb tot nu toe nog nooit een probleem met ze gehad. Wel een paar keer problemen gehad met het product, waar Paulissen Witgoed ook niets aan kon doen, maar dat werd telkens zonder problemen en snel opgelost. Pluspunten: - Persoonlijke service - gratis verzendkosten - Levering. Alles netjes geplaatst en aangesloten Misschien niet altijd de aller-goedkoopste, maar de service vind ook heel wat waard.

Ga vooral zo door

Pluspunten

Goede bezorging, fijn dat je dag van tevoren smsje krijg met levertijdstip. Ook nog belletje van chauffeur dat ze er aan komen. Echt super!!!! Nette installatie. Wasmachine stond snel op zijn plek.

Pluspunten

Vlotte levering Persoonlijke comminicatie wat betreft aflevertijd Netjes geinstalleerd Verpakking en oud toestel meegenomen

Pluspunten

Precies geleverd volgens afspraak.

Nope

Pluspunten

Goed assortiment, persoonlijke aandacht, accuraat qua bezorgtijd, aardige bezorgers, behulpzaam en kwalitatief goede producten!

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijke bezorgers en mooi prijs.

Nee

Pluspunten

Geen dozenschuiver, je merkt in alles dat hier nog gewoon een witgoedwinkel met verstand van zaken. Bezorgen, aansluiten, testen en de oude mee retour zonder extra kosten. De service van een lokale winkel, maar toch de eenvoud van bestellen online.

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.