Pluspunten

snelle levering nemen oude machine voor je mee en plaatsen de nieuwe netjes zelfs als ze de wasmachine boven moeten plaatsen. Ook het retourbeleid is heel goed geregeld.

Advies: Volgende de keer ook nog de doppen bevestigen op de plaatsen waar de transportbeveiliging zat.

Pluspunten

Duidelijk, prijzen zijn oke, verzenden gaat heel rap en de eigen bezorgservice was erg vriendelijk en informatief!

Pluspunten

Dit jaar al paar keer pech gehad met apparaten die het leven lieten. Dit jaar voor de tweede keer witgoed besteld bij paulissenwitgoed.nl, nu een was-droogcombinatie. Levering en tijdstip volgens afspraak. Netjes beide keren een half uur van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Twee hele vriendelijke bezorgers die het keurig installeerden en het oude wasmachine en al het verpakkingsmateriaal mee namen.....TOP GEREGELD WEER!

Pluspunten

communicatie verliep goed. Aardig personeel

Pluspunten

Alles netjes geleverd en oude machine meegenomen. Wasdroger staat weer lekker op zolder zijn werk te doen. Thanks Guys!

Pluspunten

Redelijk snelle levering en prettig dat ze gewoon persoonlijk een afspraak met je maken. Je spreek duidelijk met ze af op welk moment van de dag ze komen. Even een telefoontje als de bezorgers in de buurt zijn. Erg correcte, vriendelijke en behulpzame bezorgers. De Siemens wasautomaat stond snel op de juiste plaats, is aangesloten en is getest. Bedankt paulissenwitgoed.nl. Ik raad jullie zeker aan.

geen

Pluspunten

Fast and free delivery with good updates by mail, free installation and free collection of old appliance. No other company offers this great service.

None

Pluspunten

Hier fantastische geholpen. Ik had een wasmachine gekocht via een internet/postorderbedrijf. Maar de garantieperiode was voorbij en ze konden niets voor me doen. Daarop naar Paulissen Witgoed gegaan of die hun servicemonteur wilde laten kijken. De monteur had het probleem snel verholpen. Gelukkig zijn er nog bedrijven die je kunnen helpen. Het is een wijze les, ik zal nu niet snel meer een wasmachine aanschaffen via een postorderbedrijf. Want na de garantieperiode sta je met lege handen. Dit is een verademing na de ervaring met de onpersoonlijke grote ketens. Een ouderwets goede benadering met aandacht en uitstekende service. Hier blijf ik zeker klant.

Nee, gewoon fijn bedrijf

Pluspunten

Mooie prijs op internet gevonden hier en een snelle levering. Ook wil ik de transporteurs bedanken voor de goede en nette levering.

Nee

Pluspunten

Allles is perfect gegaan, eigenlijk weinig op aan te merken. Bestelproces via de website overzichtelijk, communicatie voor de bezorging goed geregeld. Netjes 30 minuten voor levering gebeld, vriendelijke chauffeurs. Hou dit zo vol.

Pluspunten

dat ze altijd voor een oplossing zoeken of je tegemoet komen als het niet gaat zoals het moet

Pluspunten

De bestelling via de site, in mijn geval een wasmachine, loopt soepel. Het maken van een afspraak voor levering wordt persoonlijk met je gemaakt. Dus je kan alles gewoon met ze afstemmen. Ongeveer een half uur voordat het bezorgt wordt belt de bezorger dat hij onderweg is naar je. Hiervoor waardeer ik paulissenwitgoed.nl met alle sterren!

Pluspunten

Vorig jaar een Smeg gasfornuis, dit jaar een nieuwe vaatwasser gekocht, zonder problemen en altijd vriendelijk, afgeleverd en geplaatst.

Pluspunten

Ik had op korte termijn een nieuwe gaskookplaat nodig. Paulissen Witgoed dacht direct mee in de mogelijkheden en was flexibel in de uitvoering. De keuken is nu weer helemaal tip-top in order. Ik zou dit bedrijf iedereen willen aanbevelen.

Nee

Pluspunten

Een vlotte levering, begeleidt door duidelijke aanwijzingen over datum en tijdstip van de feitelijke levering. Vriendelijke bezorgers die de wasmachine tot op de plek brengen waar het apparaat moet staan in huis.

Pluspunten

De bestelde koel-vriescombinatie werd keurig op zijn plek gezet. Zeer correcte vriendelijke mannen.

Pluspunten

Toffe zaak. Komen hun afspraken na als ze zeggen we bellen ,dan doen ze dat ook wat natuurlijk normaal is maar helaas is het tegenwoordig niet altijd gebeurd. Siemens vaatwasser hier gekocht en werkt prima. Prima geregeld allemaal

Pluspunten

Na perfecte reparatie van onze vriezer nu ook wasdroger bij jullie gekocht. Ben voortaan vaste klant! Kan jullie van harte aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijs

Kreeg bevestigingsmail met afgesproken datum. 2 uur later kreeg ik er weer een met een andere datum. Deze klopte niet. Vreemd. Verder is het niet mogelijk om bij een afleveradres anders dan factuuradres het huisnummer op te geven. Automatisch wordt het huisnummer van het factuuradres overgenomen. Dit kan fouten opleveren bij het bezorgen van het bestelde artikel. Even aanpassen dus !!

Pluspunten

Fornuis besteld woensdag in de middag, dinsdag wordt ik al gebeld voor een afleverafspraak. Als blijkt dat het in de planning niet helemaal uitkomt wordt er een fijn alternatief geboden wat ons eigenlijk beter uitkwam. Product dient nog geïnstalleerd te worden, gelet op de product reviews zal het fornuis zeker gaan bevallen. Heel erg bedankt voor de nette afhandeling!

Pluspunten

Prettige behandeling in de winkel. Mijn oorspronkelijk gewenste model koelkast was niet meer leverbaar, maar daar is een prima oplossing voor gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor ons nieuwe gasfornuis is onze keus gevallen op Paulissen Witgoed omdat zij een net iets nieuwer model hadden van het fornuis dat wij wilden hebben. Goede uitleg op de pagina en diverse betaalmogelijkheden haalde ons over tot de aankoop. Omdat wij op vakantie zouden gaan hebben wij in het opmerkingenveld aangegeven pas 1,5 week later geleverd te willen hebben, zonder problemen uitgevoerd. Wij zijn dik tevreden!

n.v.t.

Pluspunten

Zeer snelle levering door heel vriendelijke bekwame mannen. Aangezien de toegang van ons appartement bemoeilijkt wordt door een stoellift, vroeg ik hen of dit voor problemen zou zorgen. Ik was erg blij dat ze dit wilde doen en dat ze de wasmachine er wel eventjes overheen zouden tillen. Heel vriendelijk, beleefd en efficiënt want 10 minuutjes later was alles al netjes op zijn plaats en aangesloten. Een positieve ervaring rijker.

Nee

Pluspunten

Goede communicatie Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zojuist mijn nieuwe Bosch koel-vriescombinatie ontvangen. Levering is adequaat en helemaal volgens afspraak. Klantenservice en vervoerder deed alle moeite om alles te regelen zoals ik wenste. Levering was op tijd en werd vooraf telefonisch nog een keer aangekondigd. De bezorgdienst van het bedrijf zelf is efficiënt, netjes en hielden veel rekening met mijn heel kwetsbare vloer. koelkast geheel naar verwachting. Dikke pluim voor paulissenwitgoed.nl!

Spoorlaan 54

5017JS Tilburg

Over Paulissen Witgoed

Welkom op de beoordelingspagina van Paulissenwitgoed! Specialisatie is onze kracht, wij heten u welkom bij de witgoedspecialist van Nederland! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste apparaat, zodat wij er zeker van zijn dat u jaren kunt genieten van uw aankoop. Paulissenwitgoed is een team van mensen waar witgoed door de aderen stroomt. Paulissenwitgoed bied u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Meer weten? En heeft u de ideale machine gevonden dan bezorgen wij deze bij u thuis. Bekijk dan onze website.

Over De Witgoed Groep

Welkom op de beoordelingspagina van De Witgoed Groep! De witgoed Groep is een collectief van specialisten met een nadrukkelijke focus op keukenapparatuur en witgoed. Onze visie is dat je alleen kan exceleren in service en kwaliteit door specialisatie. Met verstand van witgoedzaken geven onze specialisten gestalte aan deze visie en doen ze dat waar ze goed in zijn, namelijk de verkoop witgoed- en keukenapparatuur. Onze websites bieden u alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van producten. Wilt u meer over ons weten? Bekijk dan snel onze website of bezoek één van onze (online) winkels.