Schitterend

Alles correct verlopen. Mooi materiaal.

Een super mooie en degelijke tuintafel.

Kees Smit levert degelijke meubelen. Onze tuintafel van teak staat super mooi op ons terras. De montage was heel eenvoudig. Eén puntje: de levering in België was slechts op twee dagen nauwkeurig. Maar dat viel gelukkig nog wel mee. Als we nog iets zouden nodig hebben, gegarandeerd kijken we terug naar Kees Smit!

Doe zo verder

Correcte levering

Mooie artikels en correcte levering. Kleur op website stemt niet overeen met de werkelijkheid, maar dat is geen probleem.

Keurige, mooie winkel, keuze is reuze

Wij waren nog nooit bij Kees Smit geweest. We waren op zoek naar een hogere bank en tafel voor in onze tuin. We hebben perfecte gevonden en bij het uitzoeken zeer vriendelijk geholpen door een medewerkerster. Daarnaast verbaasde ons dat het zo snel bezorgd wordt. Krijgen de set deze vrijdag en kunnen niet wachten en gelukkig dus niet zo lang.

een zeker terugkerende klant

goede website met duidelijke beelden van producten met redelijk afwijking van kleur, vlotte regeling voor bestellen op website en betalingsmogelijkheden , zeer vlotte afhandeling van levering met uitstekende communicatie transportbedrijf,

Correct

Spoedige levering en kwalitatief product.

heel goed

mooi aanbod, levering zeer correct, alles zat er bij, goede communicatie!!

Heel vlot

Heel vlot

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Klantvriendelijk geholpen

Snelle en correcte behandeling van mijn vragen en het plaatsen van de order.

Fantastisch!!!!

Perfecte service, top producten aan een ruim assortiment !!

Bestelling verliep vlot

Super behulpzaam en toch niet opdringerig!

Was vanaf het eerste moment raak. Zo’n leuke winkel, met een geweldig assortiment. Zijn dan ook geslaagd in het vinden van een leuke lounge zetel. Een toppertje.

Prima service.

Correcte levering en degelijk materiaal.

10 OP 10

PERFECTE LEVERING ! ZEER VRIENDELIJKE CHAUFFEUR !

Tevreden klant

2 ligstoelen online besteld op 18/3 en via Brink transport vandaag 25/3 geleverd : de betaling gebeurde bij de bestelling via beveiligde site, onmiddellijk een mail van Kees Smit ontvangen met aanduiding van dag van levering en gisteren een sms en mail van Brink gekregen met uur van levering, kortom zalige service van Kees Smit en Brink en o ja alles was heel goed verpakt ! dus een heel tevreden klant

Heel snelle levering, perfecte kwaliteit

gemakkelijk te monteren

correcte leveringsdatum en uur

zeer tevreden

Mooi voetenbankje,snel geleverd.Alles in orde

Mijn lounge kussens zijn van uitstekend materiaal nog mooier in het echt dat kleur dan op de site Super content

Uistekende dienst na verkoop

Ik had 1 zetel die beschadigd was en ik had zelf ook een fout gemaakt in mijn bestelling Na een zeer vriendelijk telefoontje met Kyra van de klantendienst werden beide problemen dadelijk opgelost ! Topdame bij de klantendienst ! Dank u voor de service !

Heel tevreden van het product en de levering

Geen opmerkingen. Prima !

De chauffeur top Niks aan op te merken Super aangename man. Aanwinst voor jullie bedrijf Libaert muriel

Uitgebreide keuze op de website. Na bestelling volgt een prima feedback over de levering. Daags voor de levering ingelicht over het tijdslot van de levering. De bezorging zelf verliep dan vlot door een zeer vriendelijke meneer. Alles top dus. Dank u.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)