6 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.113 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en goede kwaliteit. De communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces is duidelijk en behulpzaam. De verpakking is meestal stevig en de artikelen komen onbeschadigd aan. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
6 May 2026
Rik
Stekene
Alles zoals beloofd , dik in orde
2 May 2026
Kurt
Wielsbeke
De stoelen die ik besteld had zijn van top kwaliteit. Heel mooi bij mijn arduinen tafel. Alles is zeer vlot verlopen tot bij de levering toe. Wij zijn echt heel tevreden. Doe zo verder!!!!! Je kan echt op jullie vertrouwen.
29 April 2026
Carine
Lille
vlotte levering en heel goede producten
20 April 2026
Jackie en carmen
Deinze
Super mooie dikke kussens. Mooie combinatie bij het kussenpakket. Goed verpakt. Handig met de opbergzak.
18 April 2026
Fanny
Beringen
Correcte levering, mijn vriendin was 8 maanden zwanger en de gasten hebben de tafel tot vanachter gebracht…
17 April 2026
Jarne
Lier
Groot aanbod van kwalitatief materiaal. Duidelijk bestel en leveringsproces, en een super gezellige lounge op het terras nu!
17 April 2026
Ruben
Antwerpen
Aankoop en levering heel vlot en zoals afgesproken
22 March 2026
Gerd
Koksijde
Bankje en Tuinsalon, 2 eyecatchers. Gezelligheid ten TOP in onze TUIN. Volop genieten van de komende lente en zomer. ☀️
19 March 2026
Carina
Keerbergen
Zeer mooie tafel. Goede kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te steken. Perfect op tijd zoals afgesproken geleverd. Aanrader.
19 March 2026
Rudi
Zoersel
Netjes verpakt.
18 March 2026
Diane
Putte
Snelle correcte levering van een mooi vuurtafel !
16 March 2026
Guido
Dilsen Stokkem
Mijn bestelling is mooi verpakt en zeker op tijd geleverd (Brinks). De kwalteit van mijn items (Bellagio) kende ik reeds, en is hierbij nog eens bevestigd. Grts Luc
14 March 2026
Luc
Willebroek-Heindonk
Supervlotte levering en uitermate vriendelijk! Prachtige kwaliteit.
24 February 2026
Ann
Stekene
Tuinbank voldoet aan verwachting. Bij in elkaar zetten werd duidelijk dat het een geretourneerd exemplaar was maar daarvan geen zichtbare schade. Levering vlot en vriendelijk.
21 February 2026
Em
Sint-Truiden
best ok
1 December 2025
Luc
Zemst
Mooie en degelijke producten. Handige manier om levering te plannen. Vlotte aankoop en levering.
15 October 2025
Natasja
Provincie Antwerpen
Voldoet aan de verwachtingen, duidelijkheid in communicatie
11 October 2025
Anja
Retie
Het sterke aluminium in een diepzwarte kleur geeft een moderne en luxe uitstraling. De hoge rugleuningen zorgen voor extra ondersteuning en het zitcomfort is verrassend goed, ideaal voor lange avonden in de tuin :)
28 September 2025
Seyyid
Vilvoorde
Maandag lafumazetels besteld aan een heel scherpe prijs en donderdag reeds alles correct ontvangen.
24 September 2025
ALEX
MERELBEKE-Melle
Correct en zeer goede levering . Gekochte artikel zeer tevreden .
21 September 2025
Yolande
Destelbergen
Vriendelijk onthaal en een goede uitleg over de producten
7 September 2025
Joseph
Hasselt
Mooi tuinset en geleverd op datum
1 September 2025
Alex
Herentals
Kees Smit levert snel en correct kwaliteitsvolle goederen.
20 August 2025
Anton