Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en goede kwaliteit. De communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces is duidelijk en behulpzaam. De verpakking is meestal stevig en de artikelen komen onbeschadigd aan. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Positieve jongeman die zijn tijd voor ons nam om uitleg te geven.
6 July 2026
L
Oudsbergen
Bezorgd volgens afspraak en de set ziet er uit zoals op de website.
6 July 2026
Tom
Molenschot
product/parasol zoals voorgesteld op foto. Vriendelijke leverancier.
30 June 2026
Dit kan echt NIET beter!
23 June 2026
Ivan
LOKEREN
Mooie zaak, ruimtelijk en fris. Muziek niet zo hard. Fijne koffie hoek en prettig personeel. Levering was vlot. 2 kleine puntjes: zou fijn zijn als het restmateriaal wordt meegenomen. Verder waren er enkele gaten niet voorgeboord.
16 June 2026
R
Venlo
Super vriendelijk en behulpzaamaan de telefoon en perfecte service ! Vlotte retournering van produkt.
10 June 2026
Nancy
Hove
Zeer duidelijke communicatie naar levering toe, alsook super vriendelijke jonge man die de parasolvoet kwam leveren.
7 June 2026
Anja
Buggenhout
Vlotte levering en prima materiaal
5 June 2026
Eddy
BRAKEL
Opvouwbare tafel gekocht. Prima prijs. Kwaliteit is zeer goed, voldoet zeker aan de verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus. Snelle levering. Zeker tevreden!
3 June 2026
Bernard
Tielt (Aarsele)
Toen ik onlangs op zondag een mailtje stuurde me de vraag om info over beschikbaarheid van een parasolhoes, kreeg ik binnen het uur reeds antwoord. Binnen datzelfde uur stuurde ik reeds mijn bestelling door. 2dagen later was het artikel al bij ons thuis in België geleverd!
26 May 2026
PB
WETTEREN
Onze eerste kennismaking was positief. Hoewel het een drukke winkeldag was had de medewerker alle tijd om met ons de juiste zitkussens uit te zoeken. Ook voor een aankoop van nog geen € 140 maakt men tijd en ruimte. Dat betekent dat een klant, en kennelijk iedere klant, belangrijk gevonden wordt. Spullen waren er ook ruim binnen de aangegeven 5 werkdagen.
18 May 2026
H
Bree
Zeer correct op alle vlakken : kwaliteit, levering,...
11 May 2026
Martine
Jabbeke
...
6 May 2026
Rik
Stekene
Alles zoals beloofd , dik in orde
2 May 2026
Kurt
Wielsbeke
De stoelen die ik besteld had zijn van top kwaliteit. Heel mooi bij mijn arduinen tafel. Alles is zeer vlot verlopen tot bij de levering toe. Wij zijn echt heel tevreden. Doe zo verder!!!!! Je kan echt op jullie vertrouwen.
29 April 2026
Carine
Lille
vlotte levering en heel goede producten
20 April 2026
Jackie en carmen
Deinze
Super mooie dikke kussens. Mooie combinatie bij het kussenpakket. Goed verpakt. Handig met de opbergzak.
18 April 2026
Fanny
Beringen
Correcte levering, mijn vriendin was 8 maanden zwanger en de gasten hebben de tafel tot vanachter gebracht…
17 April 2026
Jarne
Lier
Groot aanbod van kwalitatief materiaal. Duidelijk bestel en leveringsproces, en een super gezellige lounge op het terras nu!
17 April 2026
Ruben
Antwerpen
Aankoop en levering heel vlot en zoals afgesproken
22 March 2026
Gerd
Koksijde
Bankje en Tuinsalon, 2 eyecatchers. Gezelligheid ten TOP in onze TUIN. Volop genieten van de komende lente en zomer. ☀️
19 March 2026
Carina
Keerbergen
Zeer mooie tafel. Goede kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te steken. Perfect op tijd zoals afgesproken geleverd. Aanrader.
19 March 2026
Rudi
Zoersel
Netjes verpakt.
18 March 2026
Diane
Putte
Snelle correcte levering van een mooi vuurtafel !
16 March 2026
Guido