Super service heel mooie Custom controller !
Heel mooie controller! Was ook rap geleverd! Werkt heel goed!
29 September 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.054 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Heel mooie controller! Was ook rap geleverd! Werkt heel goed!
29 September 2023
Tom
Kortessem
Goede hulp en snel gerepareerd
12 September 2023
Davey Stevens
Uithoorn
Custom controller laten bowen, ze zijn in mijn optiek beter als scuff en dat zegt al veel snelle levering en goede communicatie, top winkel
18 August 2023
Rick
Emmen
Mijn PS5 controllers afgegeven om ze te laten modificeren met de back paddels en de L3 en R3 te programmeren. Zeer net via mail en whatsapp te woord gestaan. Ik heb de controllers daarna gebracht omdat het sneller is en het risico op verlies via post wilde vermijden. Na 3 dagen kom ik ze weer ophalen. Ook was de stickdrift verholpen. Goede service en een uitstekend resultaat. Gamen gaat zoveel makkelijker en ergonomisch is het minder belastend. Mijn volgende controller ga ik ook hier laten aanpassen.
22 July 2023
S
Alphen
ik heb de controller sinds ik hem ontvangen al vaak gebruikt. Nou is het echt wennen dat de controller veel meer grip heeft dan een standaard ps5 controller. het voelt echt fijn, maar is wel even wennen nog steeds. de backbuttons daar ook in tegen. Muscle memories zijn een beetje in de war erdoor, maar dat moet goedkomen. Daarnaast werkt die erg goed en heb ik verder geen problemen.
6 July 2023
Luca
Zoetermeer
Ik had mijn controller maandag verstuurd en woensdag in de middag had ik hem weer terug. De backpedals zijn geweldig. Ik wist niet hoe ze het zouden installeren. Als ze mij verteld hadden dat ik mijn achterkant niet terug kreeg, had ik laten weten dat ze die mij terug konden sturen.
24 June 2023
Nick
Eindhoven
Speel er een klein weekje mee , werkt prima , snelle levering.
25 May 2023
Thijs
Lijnden
Defecte controller , opgestuurd op maandag en vrijdag werd de controller alweer gerepareerd thuisbezorgd . Super !!
8 May 2023
Elisabeth Sjoukes
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik had er 1 in December gekocht. Waarvan toen al de r2 niet goed werkte. Heb dat via mail gezegd tegen hun. Toen mocht ik dat gratis verzenden naar hun. Kreeg dat later terug. Was inorde. Maar dan 2 maand later werkt mijn controller weer niet. Waar na mijn 6 maand garantie niet meer geldig is. Wat dus wel heel spujtig is. En zeker na zoveel te5 betalen
Beveelt niet aan
23 April 2023
Milo Gorsele
ZWIJNDRECHT
Helemaal tevreden supersnel geleverd en goeie service als je vragen hebt reageren meteen ga zo door consoleskins Dikke 10
15 April 2023
Raymond
Huizen
Service is goed , had e-mail gestuurd binnen een paar uur reactie terug top service
5 April 2023
Nick
Helmond
Super service!
31 March 2023
Sander
Vleuten
Binnen twee dagen had ik de controller in bezit en werkt prima. Makkelijk instellen en kan zo beginnen. Back buttons kan niet meer zonder
27 February 2023
Robert
Alkmaar
Shell voor controller ps5 gekocht en past heel erg goed. Zelfs na langer gebruik blijft het mooi
14 February 2023
Melanie
Amsterdam
Very friendly customer service. Fast response when calling. Adequate solution that solved the problem.
1 February 2023
Pieter
Houten
Snelle levering en de controller ziet er super uit !
30 January 2023
Rebecca
Enschede
Het is precies zoals ik had verwacht :)
27 January 2023
Steven
Nederland
Goed en mooi product. Snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Helaas bleek er wat mis te zijn met de controller maar na 1 telefoontje, vriendelijk geholpen, kon de controller gratis retour voor reparatie.. De controller was snel weer terug en keurig gemaakt. Erg blij mee.
7 January 2023
Anita
Nieuw-Vennep
The shipping was very fast, and the controller is great, at first sight you can se that the quality of the materials is good, the soft touch is great and everything works perfectly
6 January 2023
Pedro
Madrid
Ik kan weer lekker knallen op de PS5. Bedankt.
5 January 2023
Marcel
Roosendaal
Zeer eenvoudig in te stellen, na een kleine gewenning werkt het zalig. Pas wel niet in de standaard playstation charger
3 January 2023
Donny
Halle
Goede en persoonlijke klantenservice, mooi product (PS5 e-Sports controller). Ga hier zeker eerst kijken als je iets nodig hebt qua game benodigdheden!
1 January 2023
Tim
Elst
Perfecte controller die mijn verwachtingen overtreft, en je een trapje hoger zet bij FPS games. Ben al goed in COD maar nu gaan ze nog meer mogen opletten haha :-) Over de service (Tim) kan ik maar een dingen zeggen : Subliem.
31 December 2022
Jos
Blankenberge
Harstikke mooie controller. Netjes afgewerkt valt niks op aan te merken.
28 December 2022
Ilona
Utrecht
Keurige controller met fijne backbuttons
25 December 2022
Ben
Leeuwarden
MT-Commerce is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in gaming accessoires, namelijk ProFPS en Consoleskins.nl.
ProFPS biedt diverse producten aan die geoptimaliseerd zijn voor Gaming. De producten zijn een toevoeging voor het verbeteren van jouw online prestaties of om het gemak te bevorderen. Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar. Retourtermijn: Je kunt 14 dagen nadenken over je aankoop. Betalen kan via jouw gewenste methode, van iDEAL tot Achteraf betalen.
Aangesloten webshops:
www.profps.nl