Heeft een totaal van 2.122 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,2
Review overzicht
Positief sentiment60%
De reviews laten gemengde ervaringen zien met Topfruit. Enkele klanten kregen hun bestelling op tijd en vonden de mand mooi, terwijl anderen te maken kregen met vertragingen en ontbrekende producten. Consistentie in kwaliteit en duidelijke communicatie worden als belangrijk genoemd. Met gerichte verbeteringen kan de service betrouwbaarder worden.
Sterke punten
Op tijd bezorgd
Mooie mandje/ verpakking
Kwaliteitsproblemen werden gemeld bij sommige leveringen
Gebaseerd op 5 reviews
teleurgesteld
we hadden er meer van verwacht voor dat geld.
Heel jammer.
lida verhoeks
Opheusden
Beste Lida,
Het spijt ons te horen dat de bestelling niet aan je verwachtingen voldeed, zeker gezien de prijs. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Ons team zal contact met je opnemen om dit verder te bespreken en een passende oplossing te vinden.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Mand niet als.op de foto en oude appels in de mamd
Deze ronde niet oké.
De foto zag er totaal anders uit qua volle mand en qua fris uitziende fruit.
De appels waren oud van spaak, heel jammer en vooral als je dit kado doet.
Maar jullie hebben het keurig aan gepakt en wij hebben een totale vergoeding gehad voor een nieuwe grote fruitmand.
Door dit zal ik toch jullie aanbevelen!!
Nogmaals bedankt voor de oplossing!!
Mvg,
Carla
Carla
Zuidoostbeemster
Snel geleverd en prima kwaliteit
Donderdag avond besteld en zaterdag morgen afgeleverd. Ontvanger was erg tevreden.
Dexter
Enschede
De ontvangers van de fruitbox waren zeer tevreden.
JWW
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Prachtig rijp fruit in een leuke mand
Goede verzorging van de fruitmand, prachtig gaaf fruit dat rijp was om meteen te eten. Alles was zoals beloofd, de levering was ook geheel naar wens.
7 February 2025
Mireille
Oostwoud
Fruitmand
Tevreden met de levering. Afzender was erg verrast.
7 February 2025
Jo
AMSTERDAM
Zag er prima uit
De levering en producten waren prima alleen het bewerken van tekst op het kaartje was echt een drama. Heel lastig om dat op een iPhone of iPad te doen. Verder een tevreden klant hier.
2 February 2025
Judith
Midwolda
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd en goed fruit. Niet helemaal conform het plaatje maar is natuurlijk seizoen afhankelijk
30 January 2025
Piet Van Velden
Leidschendam
Heel tevreden
23 January 2025
Gi
van Ee
mijn broer had de verkeerde fruitmand ontvangen die was voor iemand uit Nijmegen maar het is netjes opgelost de volgende dag kreeg mijn broer de goede fruitmand dank hiervoor
18 January 2025
jansen
utrecht
Late levering
De dag dat het bezorgd zou worden zat ik voor Jan Doedel te wachten, na contact met klantenservice bleek het nog in het sorteerproces te zitten. Daar ging me vrije dag en de dag erop kon ik niet. Dat was duidelijk mijn probleem want het leveren ging via packs. Ik heb alles om moeten gooien. De volgende dag werd er aangebeld maar kreeg geen gehoor. Hadden ze het gewoon beneden in de portiek gepleurd. Mango was wat slap maar de rest van het fruit was perfect.
12 January 2025
Elisabeth
Zaandam
Reactie van Topfruit.nl
Wat jammer om te horen dat de levering niet soepel is verlopen en dat dit zoveel ongemak heeft veroorzaakt. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses dat je vrije dag verloren ging en dat de bezorging niet volgens plan verliep. Fijn om te horen dat het fruit (op de mango na) wel in goede staat was.
We nemen graag contact met je op om dit verder te bespreken en te kijken hoe we je ervaring kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet, Team Topfruit.nl
Gewoon makkelijk goed en verzorgd en duidelijk
Makkelijk met bestellen en genoeg info en snelle mail binnen en gewoon goed.
10 January 2025
Martin
Ede
Dat was prima
De fruitmand werd op tijd geleverd bij mijn zoon, en ook op het juiste adres! Is weleens anders geweest voor Almere
6 January 2025
Thomas
Amsterdam
Netjes bezorgt
Alleen jammer een dag later dat ikzelf gekozen had
6 January 2025
Ferry van Kampen
Hoofddorp
Besteld, en ondanks feestdagen snel geleverd bij de afzender.
Fruit was vers en smaakte goed
4 January 2025
Anita
Almere
teleurgesteld
Ik ben teleurgesteld dat de fruitmand een dag later is bezorgd dan de afgesproken dag.
De Fruitmand zelf was Top!
4 January 2025
MwG
Rotterdam
Beste MwG
Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Helaas kan het wel eens voorkomen dat een pakket later wordt geleverd dan de bedoeling is. Dat is inderdaad erg vervelend, mijn oprechte excuses hiervoor! Fijn om te zien dat de mand zelf erg goed in de smaak is gevallen.
Met vriendelijke groeten, Team Topfruit.nl
Helemaal top,
Omdat er een misverstand tussen bezorger en ontvanger was werd de fruitbox niet geleverd.
Contact opgenomen met Topfruit en die hebben beloofd morgen opnieuw een fruitbox aan te bieden.
Wat een service en vriendelijkheid, waarvoor nogmaals dank.
2 January 2025
Adje
Ulvenhout
De site was duidelijk en klopt met wat geleverd wordt
1 January 2025
Marianne
Nieuw-Balinge
schandalig
Ik vind het schandalig duur, voor 9 stuks fruit, waarvan 2 manderijnen, 4 appels, 1 kiwi, 1 peer 1 appelsine, jullie 14.95 euro vragen en daarbij nog eens 9.95 euro verzendkosten.
23 December 2024
Leontine Lalieu
Kessenich
Beste Leontine
Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je onze fruitmand als te prijzig hebt ervaren. We streven ernaar om kwalitatieve producten en een goede service te bieden, maar begrijpen dat prijs-kwaliteitverhouding belangrijk is. Onze excuses als dit niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen per e-mail contact met je op om dit verder te bespreken.
Met vriendelijke groeten, Team Topfruit.nl
Geweldig. Volop keus en goede aflevering
23 December 2024
Ronald
Breda
Zeer snelle en goede service!
Fruitmand binnen 24 uur keurig afgeleverd
21 December 2024
HSJ Beijersbergen
Soest
Geweldig!
Site, bestelling en bezorging allemaal perfect! Top!
16 December 2024
Martine
Gouda
Snelle levering.
Beetje jammer dat de tekst niet netjes wordt uitgelijnd in het midden. .
14 December 2024
R
N
Beste R.,
Bedankt voor je feedback! Wij zullen via Topfruit.nl contact met je opnemen.
Met vriendelijke groet, Topfruit.nl
Mooi assortiment en goede service
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst voor een fruitpakket. Fijne website en handig bestelproces!
6 December 2024
Ber