Heeft een totaal van 388 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment85%
Uit de beoordelingen blijkt meestal een gebruiksvriendelijke site, snelle verwerking van bestellingen en betrouwbare uitvoering. Klanten prijzen de snelle levering en de klantvriendelijke service. Prijsstelling wordt over het algemeen als gunstig ervaren met goede waarde voor geld. Een paar opmerkingen gaan wel over kwaliteit en betalingsvoorwaarden.
Sterke punten
Gemakkelijke website en bestelproces
Snelle levering en betrouwbare service
Duidelijke prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 22 reviews
Ontgoocheld
1) 3 weken moeten wachten voor ontvangst stempel (per reguliere post verstuurd)
2) Niet de stempel ontvangen conform de drukproef
3) algemene kwaliteit (scherpte van afdruk stempel) ontgoochelend
Beveelt niet aan
30 July 2025
Hernando
Moortsele
Beste Hernando,
Excuses hiervoor allereerst. Ik heb begrepen dat het uiteindelijk toch opgelost is en je het nieuwe plaatje ontvangen hebt. Hopelijk is alles na tevredenheid.
Mochten er nog vragen zijn, horen wij die graag.
Snel en duidelijke stempel
Prettige om te bestellen, snelle levering, heldere stempel
21 July 2025
Rob
Nieuwegein
Zeer snelle levering van hoge kwaliteit!
19 July 2025
Anna
Amsterdam
overzichtelijke web-site en snelle levering
ik had bestaande stempels, waardoor ik alleen nieuwe gegevens nodig had. Gemakkelijk in te geven op de web-site en snelle levering.
18 June 2025
Rien
Gouda
bestellen en niet binnen de toegezegde tijd krijgen.
zou het na een dag krijgen, en een week later is de stempel er nog niet. Dan kun je wel zeggen dat het aan postnl ligt. maar deze zegt dat het zo snel mogelijk geleverd wordt, maar dat het zo druk is. Geen toezegging over een leverdatum. Flut. Betere logistiek regelen dan beste bedrijfsstempel.nl. Beloof dan over een week.
Groet,
Jo
Beveelt niet aan
9 June 2025
Jo
LOCHEM
Beste Jo,
Bedankt voor je review. Ik heb even de informatie erbij gepakt en de bestelling is gedaan na 15:00 uur op 3 juni wat betekend dat het op 4 juni pas wordt verstuurd. Helaas is het alsnog niet geleverd de dag later en dit is zeker iets wat we gaan bekijken hoe we dit beter kunnen communiceren in de toekomst.
Mocht je vragen hebben, horen wij dit uiteraard graag.
TOP
23 April 2025
Rene
Heerlen
Heel vlot en rap je bestelling
De dag erna hadden we onze bestelling al.En was top
13 April 2025
Nancy
Damme
Gemakkelijke ontwerptool en precies zo geleverd.
6 April 2025
Rob
Delft
Leuke & nuttige bedrijfsgadget!
Snelle levering en goede kwaliteit!
6 April 2025
Jörgen
Rhenen
Meedenkend en snel
Had een te kleine stempel besteld voor mijn opdruk. werd contact opgenomen daarover, na akkoord factuur aangemaakt met betaallink.
25 March 2025
Maarten
Oudenbosch
Snelle en goede service
Had sjablonen nodig, en kon hier snel terecht volgende dag in de bus.
17 February 2025
Daniel
Huizen
Bieden alles wat ik zocht
Ik zocht informatie, goede produkten en snelle levering.
Door de duidelijke omschrijvingen bij de produkten vond ik makkelijk de stempels voor eigen logo's, inclusief de juiste inkt, stempelkussens en schoonmaakmiddel.
8 February 2025
Richard
Fijnaart
Uitstekend !
Ik had zo lang thuis een goede stempel willen hebben. Vroeger op kantoor met het merk Trodat gewerkt, er is niks om ermee te vergelijken ! Binnen 2 dagen had ik het al in huis. Meteen ruime 60 kerstkaart adressen gestempeld, op de envelopen. Ik heb nu de bedoeling om de komende jaar opnieuw een stempel te bestellen. Maar nu één die een keurige Kerst groet doet namens ons. Reumatische klachten kunnen heel veel vervelend zijn, maar een stempel lostte zoveel uren geschrijf op voor me. Yippie!! De tweede zal alles afmaken voor me :-)))
1 December 2024
Les
Vlissingen
Prima info en levering.
Instructie bij het ontwerpen was duidelijk.
27 November 2024
Coen
Beek (L)
Snelle levering, mooie stempel
14 November 2024
Anita
Hoogvliet
Goed product
Duidelijke site, snelle levering en een goed product.
3 November 2024
Paul
Horst
Keurige, duidelijke stempel
Had bij mijn eerste bestelling een stempel die niet voldeed aan mijn verwachtingen. Dit is door het bedrijf op een zeer prettige manier opgelost. Ik heb een nieuwe stempel gekregen en deze werkt prima. Echt een geweldige behandeling, dank hiervoor.
11 September 2024
W
Peize
Goedemorgen,
Wat vervelend. Kunt u mij wat foto's sturen naar [email protected] zodat we kunnen kijken wat er fout gaat.
Ik zie je reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet, Tom
super snel en goedde kwaliteit
Heb de stempel aan het einde van de dag besteld en een dag later had ik hem al compleet met eigen logo
3 September 2024
Martijn
Borculo
SUPER SNEL
14.15 uur besteld en 15.05 een mailtje "verstuurd"
Grandioos
15 August 2024
Ger
Nijeveen
Snelle levering en goed product
20 July 2024
29 June 2024
Henri
Helmond
Helemaal top!!!
De stempels werden heel snel geleverd, precies met de tekst zoals aangevraagd. Verder ben ik zeer tevreden over de duidelijke communicatie en natuurlijk de mooie stempels.
27 June 2024
A.D.S.
Leiden
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
24 June 2024
Christine
Rogat
Snelle reactie op mail en snelle service
Onmiddellijk reactie op mijn mail en een snelle service.
24 June 2024
Lise