Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen worden levertijden en betrouwbare service geprezen, en de verpakking is doorgaans goed verzorgd. Klanttevredenheid over productkwaliteit en prijs zijn hoog. Een enkele reviewer noemt problemen met de klantenservice, maar de meerderheid is positief over de aankoop. De winkelervaring komt over als consistent en betrouwbaar.
snelle en correcte levering
20 May 2023
Marco
Reek
Werd snel en zonder schade geleverd
9 May 2023
Rob
Gasselternijveen
Kwaliteit voor een betaalbare prijs. De levering gaat ook erg snel. Een echte aanrader voor de klusser.
4 May 2023
Dous Gnodde
Urk
De beste shop voor als je wat nodig hebt voor je vlakke dak. Snel geleverd!
1 May 2023
Priscilla Weismann
Helmond
Voor het eerst EPDM op mijn nieuwe tuinhuisje geplaatst. Voor de volgende keer zou ik spuitbussen nemen in plaats een blik. Vond het rollen best wel lastig. Maar licht er strak op. Zeer tevreden Johan
28 April 2023
Johan
Leiden
Zie boven.
25 April 2023
Nars
Waalre
Men leverde i.p.v. 100 stuks maar 97 stuks uit, één telefoontje en de ontbrekende 3 stuks werden perfect in een nalevering thuis bezorgd.
19 April 2023
VvE `t Vrije Westen A
Dongen
Betrouwbaar, snel en goede prijs kwaliteits verhouding. Prettig zaken doen!
15 April 2023
Laurent
Maarn
Scherpe prijs voor kwaliteit. Duidelijke website en snelle levering. Kort: een aanrader!
9 March 2023
Wouter
Sint-Denijs België
Reeds twee bestellingen bij dakenshop geplaatst. Bestelling binnen paar dagen geleverd. Prima. Producten zijn zoals omschreven en van prima kwaliteit.
2 March 2023
David
Utrecht
Overgangset besteld voor bitumen naar epdm. Vantevoren gemaild of ik een stuk kon krijgen van 2m. Was namelijk maar 1.20m nodig, maar helaas. Nu heb ik voor 250+ euro aan materiaal over. Niet erg flexibel en meedenkend helaas. Kwaliteit is prima, niks op aan te merken. Contact was ook vlot.
27 February 2023
Ronnie
Damwâld
Goede ervaring. Duidelijke website.
10 February 2023
Zonion.nl
Dronten
Top levering!
30 December 2022
G. Oostindie
Enschede
Fijn assortiment voor het platte dak!
9 December 2022
Erik
Gennep
Fijn assortiment voor het platte dak!
9 December 2022
Erik
Gennep
Ik heb de folie nog in de schhur liggen. Moet nog in de kruipruimte komen Ooit.
25 November 2022
Piet
Wijchen
snelle levering na de bestelling
15 November 2022
sijmon Lautenbach
Slootdorp
Producten zijn gemakkelijk te selecteren en alle benodigdheden staan erbij vermeld. Levering is vlot, heb het al meerdere malen besteld.
31 October 2022
Ron
Hilversum
Ontzettend goede service! Dit zijn mensen die nog menselijk zijn en met je meedenken en als er iets niet goed gelukt is, ze meteen met de goede oplossing komen. Wij hadden de verkeerde producten besteld en de retourdatum om terug te mogen sturen was eigenlijk al verstreken, maar deze lieve vriendelijke man heeft gewoon een uitzondering gemaakt en mochten wij toch de zending retourneren en het was een vrij hoog bedrag. Mijn complimenten en respect voor dit bedrijf voor zoveel menselijkheid, ik wist niet dat dat nog bestond in deze toch al bizarre wereld!! Wat een vriendelijkheid! Als ik weer iets nodig heb, bestel ik gelijk weer bij dit bedrijf en zal ook tegen iedereen vertellen hoe goed wij behandeld zijn door deze mensen!!
27 October 2022
Marjan
Putten
Goede levering tegen de juiste prijs
26 October 2022
O
Duiven
goede keus en navigatie op producten. goede prijs/kwaliteitverhouding snelle levering track en trace te omslachtig met een te ruime marge in levertijd
3 October 2022
S.J. van Ginneken
Oudenbosch
Fijne mensen die meedenken en kennis van zaken hebben, daar heb je tenminste wat aan! Superbedrijf
26 September 2022
Marjan Uhrig
Putten
Goede service en snelle levering
26 September 2022
Stef
Tilburg
Suggestie is om bezorgkosten te differentiëren, bv naar gewicht. Ik had materiaal nodig voor een kleine EPDM reparatie en dan zijn de bezorgkosten niet in verhouding.
18 September 2022
peter
Eindhoven
Snelle levering op afgesproken datum (via DHL) en prima kwaliteit aluminium kabel dakdoorvoer. De was eenvoudig te plaatsen en is waterdicht afgewerkt met bitumen manchet (elders gekocht).
8 September 2022
Guus
Haren
Maak zelf een perfect plat dak
Materiaalweg 8
5681 RJ Best