Kan ermee door

Ik ben tevreden. Levering is vlot en accuraat. Toch zijn er 2 zaken die mij storen. Bij het bestellen van daktrimmen en knelprofielen ben je gebonden aan minimaal 4 stuks. Dat betekent in mijn geval dat ik 2 stuks overhoudt (ca. 20 euro). Als ik één tube kit van 12 euro wil nabestellen kan dat alleen tegen verzendkosten van 17,50. Absurd.

Correct en snel

Binnen 2 dagen had ik een correcte levering. Juiste kwaliteit, dikte en maatvoering Prima op de hoogte gehouden over de leveringsdatum en tijd.

Super en snel geleverd!

Een reststuk EPDM besteld en een stuk gekregen dat zelfs nog iets groter is! Da's mooi meegenomen. Maar vooral dat het snel geleverd werd en een uitstekende kwaliteit is. Kan EPDM Totaal zeker aanbevelen!

perfecte levering

goede producten

Correct en snel geleverd maar..

We hadden een stukje epdm voor een klein afdakje nodig. Dan krijg je de assistent, wizzard of ai die aan de hand van wat je besteld nog b.v. lijm toevoegd. Dat ging niet helemaal goed. We kregen 3 blikken contactlijm voorgesteld, waar we nog geen half nodig hadden. Gelukkig kan ik zelf ook nog nadenken en heb ik er een van gemaakt. Verder was het epdm nat tussen de lagen en hebben we dat eerst moeten afdrogen, zo was het niet te lijmen. Verpakking was erg goed en droog, nattigheid kwam daar niet vandaan. Zou ik hier weer kopen? Ja natuurlijk.

makkelijk om mee te werken;hoe lang epdm het volhoud moet nog blijken

Keurig geleverd volgens afspraak

Het was allemaal duidelijk op de website, 4m EPDM besteld en een paar dagen later werd het geleverd, ook precies op maat en netjes verpakt.

Ik kreeg wat ik besteld had.

Binnen enkele werkdagen na mijn bestelling zijn de bestelde producten keurig verpakt geleverd.

Goed verpakt, top spul.

Alles was goed gepakt en werkte naar behoren. Is mooi strak geworden.

prima service

Klantgericht, meedenkend en vriendelijk.

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld en snel geleverd, prima geregeld

Supersnelle levering

Goed verpakt. Binnen 1 werkdag thuis. Producten vokdoen uiteraard.

Hele goede service

In juni een flink pakket aan materialen besteld omdat ik mijn platdak wilde voorzien van EPDM. Alles is snel bezorgd, en nu, 2 maanden na de levering ben ik bezig met het installeren van de daklichten en de luchtafvoer. Er was een verkeerde maat kap van de afvoer in de bestelling beland, en de correcte is snel opnieuw geleverd.

Heel mooi spul

Werkt goed het materiaal maar je moet wel weten hoe het moet ,en een beginner zal problemen ervaren.

Alles volgens afspraak. Top

De 1.5mm EPDM is echt top

Had gelezen dat EPDM 70jaar mee zou gaan, geloofde er niet echt in. Maar dit is echt stevig spul. Wij hebben gekozen voor de kraal afwerking, ziet er ook luxe uit op het schuurtje.

Goed product

Goed product en snelle levering

Zeer fijn en behulpzaam

Hele fijne service, behulpzaam en attent. Producten zijn uitstekend

Makkelijk bestellen en snelle levering

Alles perfect.

Snel geleverd, prima materiaal. Ga zo door.

Klasse website

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Snelle en duidelijke communicatie en nog snellere levering.

Duidelijk en snel.

Heldere informatie. Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Dit is wat de klant wil.

mijn bestelling prima verlopen .

zie boven dit tegen betaalbare prijs .

Precies wat ik moest hebben

Materiaalweg 8

5681 RJ Best