Goede producten snelle levering
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.873 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering en goed verpakte producten. De reviews noemen een duidelijke website en betrouwbare service. Over het geheel genomen is de ervaring positief met vriendelijke communicatie en snelle antwoorden.
Goede producten snelle levering
30 March 2026
Dennis
Tilburg
Goede epdm gekregen, Makkelijk te verwerken en goed op maat geleverd
21 March 2026
Mart
Marum
Ondanks dat het blik redelijk gied verpakt was had het blik een aantal deuken. Voor de verder bewerking was dat geen probleem
5 February 2026
emiel
Doorn
r
13 January 2026
Pieter
r
Netjes op tijd geleverd, duidelijke website.
18 November 2025
Jos
weert
Snelle levering, goeie kwaliteit. Dus goed geregeld
1 November 2025
Leo
Haelen
Ik had mij bestelling snel nodig en gebeld wat er mogelijk was. Uitstekend geholpen aan de telefoon en de order is er dezelfde dag nog uit gegaan. Fijn bedrijf om mee te werken!
30 October 2025
Joep
Heemstede
Ik ben tevreden. Levering is vlot en accuraat. Toch zijn er 2 zaken die mij storen. Bij het bestellen van daktrimmen en knelprofielen ben je gebonden aan minimaal 4 stuks. Dat betekent in mijn geval dat ik 2 stuks overhoudt (ca. 20 euro). Als ik één tube kit van 12 euro wil nabestellen kan dat alleen tegen verzendkosten van 17,50. Absurd.
24 October 2025
Harry
Eindhoven
Binnen 2 dagen had ik een correcte levering. Juiste kwaliteit, dikte en maatvoering Prima op de hoogte gehouden over de leveringsdatum en tijd.
15 October 2025
Bareld
SintJohannesga
Een reststuk EPDM besteld en een stuk gekregen dat zelfs nog iets groter is! Da's mooi meegenomen. Maar vooral dat het snel geleverd werd en een uitstekende kwaliteit is. Kan EPDM Totaal zeker aanbevelen!
13 October 2025
L
Almelo
goede producten
10 October 2025
RONY
9112 Sinaai-WAAS
We hadden een stukje epdm voor een klein afdakje nodig. Dan krijg je de assistent, wizzard of ai die aan de hand van wat je besteld nog b.v. lijm toevoegd. Dat ging niet helemaal goed. We kregen 3 blikken contactlijm voorgesteld, waar we nog geen half nodig hadden. Gelukkig kan ik zelf ook nog nadenken en heb ik er een van gemaakt. Verder was het epdm nat tussen de lagen en hebben we dat eerst moeten afdrogen, zo was het niet te lijmen. Verpakking was erg goed en droog, nattigheid kwam daar niet vandaan. Zou ik hier weer kopen? Ja natuurlijk.
8 October 2025
Richard
De Bilt
makkelijk om mee te werken;hoe lang epdm het volhoud moet nog blijken
7 October 2025
theo
hoensbroek
Het was allemaal duidelijk op de website, 4m EPDM besteld en een paar dagen later werd het geleverd, ook precies op maat en netjes verpakt.
7 October 2025
Louis
Apeldoorn
Binnen enkele werkdagen na mijn bestelling zijn de bestelde producten keurig verpakt geleverd.
5 October 2025
George
Den Helder
Alles was goed gepakt en werkte naar behoren. Is mooi strak geworden.
30 September 2025
Gijsbert
Hoeven
Klantgericht, meedenkend en vriendelijk.
23 September 2025
adrie
de wijk
Makkelijk besteld en snel geleverd, prima geregeld
8 September 2025
wim
Hoogkarspel
Goed product
6 September 2025
Crit
SPAUBEEK
Goed verpakt. Binnen 1 werkdag thuis. Producten vokdoen uiteraard.
28 August 2025
Ton
Gennep
In juni een flink pakket aan materialen besteld omdat ik mijn platdak wilde voorzien van EPDM. Alles is snel bezorgd, en nu, 2 maanden na de levering ben ik bezig met het installeren van de daklichten en de luchtafvoer. Er was een verkeerde maat kap van de afvoer in de bestelling beland, en de correcte is snel opnieuw geleverd.
21 August 2025
Ron
Eindhoven
Werkt goed het materiaal maar je moet wel weten hoe het moet ,en een beginner zal problemen ervaren.
20 August 2025
Henk
Joure
19 August 2025
Paul
Bussum
Had gelezen dat EPDM 70jaar mee zou gaan, geloofde er niet echt in. Maar dit is echt stevig spul. Wij hebben gekozen voor de kraal afwerking, ziet er ook luxe uit op het schuurtje.
18 August 2025
Henk
Oosterhout
Goed product en snelle levering
14 August 2025
Hans