Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en producten van hoge kwaliteit. De website is duidelijk en het bestellen verloopt vlot. De klantenservice reageert snel en professioneel. Al met al een positieve ervaring met betrouwbare levering.
Goede prijzen, spullen op tijd geleverd
9 June 2026
Marianne
Maarssen
Altijd betrouwbaar en snel
1 June 2026
Ann
België
Snel geleverd, prima product.
26 April 2026
B.
Renkum
Snel geregeld en bezorgd, vind alleen de bezorgkosten overdreven want had ook in 1 kleine bubbelenvelop gepast
20 April 2026
mirjan
Weert
Duidelijke site, goed zoekprogramma
31 March 2026
MARIJKE
Bovenkarspel
Of we iets bestellen via de chatbox of via de mail, het wordt snel en goed opgepakt door Deco.nl Is er iets niet oké dan volgt er snel reactie op je vragen. E.e.a. wordt dan opgepikt en snel opgelost.
17 March 2026
Gerard
Leeuwarden
Prima product, top service.
16 March 2026
JOOP
Renkum
This was not our first order, the product and service is 100%, we have no reason to look for a cheaper brand.
13 March 2026
Paul
Cuijk
Goed en correct en niets op aan te merken
28 February 2026
ALBERT
Ophemert
mooi product en snel geleverd
23 February 2026
M.E.
Houten
Voor de eerste keer besteld bij Deco, pakket werd snel en goed verzonden. Was precies wat ik nodig had
15 December 2025
Fabian
Delft
Website is overzichtelijk en bestellen gaat prima. Levering is ook altijd prima.
8 December 2025
Snel en betrouwbaar
17 October 2025
INLOOPKAST
Westervoort
super snel top service en snelle antw op mails! Top!
3 October 2025
SARAH
Ninove
22 September 2025
R.
Bergen
De bestelde zuignappen waren de andere dag al binnen. De website is zeer overzichtelijk.
18 September 2025
JOLIEN
Oudenbosch
Snel, makkelijk en altijd op voorraad
12 September 2025
B
Amsterdam
Makkelijk bestelproces, snelle verzending.
11 September 2025
BLJM
Duiven
Volop mails gehad. Tracking, factuur, meerdere keren beoordelingsverzoek maar ondertussen nog niets ontvangen.
Beveelt niet aan
11 September 2025
PBSA
Dordrecht
U communiceerde zojuist via het KiYoh review systeem.
U bestelde op 3 september 17:16 uur, op de website zichtbaar, een niet voorradig artikel.
Actuele status :
Bestel nu en ontvang z.s.m.
Alternatieve kleuren zichtbaar wel op voorraad.
Uw order werd bij ons op 9 september door DHL afgehaald.
Volgens aan u doorgezonden track & trace gegevens zit er een dag vertraging in de aflevering door DHL. Zie onderstaande.
Zending zou vandaag alsnog aangeboden worden. Het blijft mensenwerk.
Goed materiaal. Exact wat ik er van verwachtte en correct geleverd.
5 September 2025
ANNY
Londerzeel
Superheldere website, goed werkend check-out proces en uitstekende emailcommunicatie en updates na aanschaf. Het feit dat je op factuur kunt betalen als nieuwe klant is zeldzaam, maar hééél erg fijn voor ons als bedrijf! Wij komen zeker terug. Een verbeterpunt is het aantal foto's van de producten op de website. De kleine thumbnail in het overzicht met producten is een andere foto dan de foto op de productpagina, en vervolgens heb je op de productpagina maar 1 foto voor ieder product. Het zou fijn zijn om in ieder geval van 2 of 3 hoeken het product te kunnen zien.
23 August 2025
Michiel
Heteren
makkelijk website om te bestellen en snel geleverd.
21 August 2025
bram
Tiel
ik heb een bestelling gemaakt en nog steeds niet geleverd. ga je een mailtje sturen. Krijg ik een mailtje terug dat het bedrijf dicht is wegens vakanties?
Beveelt niet aan
15 August 2025
M
Nijmegen
Om iets meer duidelijkheid over het product te krijgen stelde ik een vraag via de chatbox. Deze vraag werd direct opgepakt en binnen korte tijd had ik een antwoord. Er werd meteen gewaarschuwd dat het bedrijf die dag ivm vakantie zou sluiten. Bestelling heb ik dan ook direct in de webshop gezet en daags dfaarna ontving ik het product.
4 August 2025
G. Riezbeos