Dank voor je beoordeling, vervelend om te horen. Ik heb de voorraadflow nagelopen van je kostuum en kan je 100% verzekeren dat die nooit eerder naar een klant van ons is geweest of gepast is bij ons. Het kostuum komt rechtstreeks van de producent dus wij horen graag wat de reden is dat het kostuum als gedragen over is gekomen. Heb OppoSuits in ieder geval alvast je bevinding gedeeld.
Je beoordeling even over het hoofd gezien, excuses. OppoSuits heeft een “goedkopere” lijn en die heet Suitmeister. Een verschil is de elastieke band op de heupen waardoor de pakken geschikt zijn voor 2 maten ipv 1. Door het elastiek is er inderdaad geen mogelijkheid gemaakt voor een riem (het elastiek zou voldoende moeten zijn). De maattabel zou moeten kloppen, lastige hierbij is wel dat het ook afhankelijk is van hoe je meet. Andere optie is dat het pak bijvoorbeeld een verkeerde maatlabel had maar als de maat kleiner goed was dan lijkt dit niet het geval te zijn geweest. Zullen je bevinding in ieder geval meenemen en weer even in de gaten houden. Bij retourneren zijn er inderdaad retourneer kosten maar de eventueel betaalde verzendkosten van de levering worden wel terugbetaald. Op deze manier delen we het risico en zorgen we ervoor dat de klant bewust zijn/haar product kiest. Heb ik bij kunnen dragen aan een positiever beeld van Themakleding.Nu? Of kunnen we nog iets voor je betekenen om je een tevreden klant te laten zijn? We horen het graag in de klantenservice@themakleding.nu
Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.