Hi Peter, Super om te horen dat je bestelling goed is bevallen! Ik heb ook gelijk even je opmerking nagekeken over de stropdas. Er staat bij ieder product: "Set bestaat uit:" en daar staat ook de stropdas bij vernoemd bij het bestelde witte pak. Waarschijnlijk heb je hier overheen gelezen dus bij deze nog even als tip voor de volgende keer. :) Mochten we verder nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag!
Hi Marieke, Dank voor je bericht. Ik heb je bestelling even nagekeken en de verwachtte levertijd was vrijdag 10 November maar is helaas zaterdag 11 November geworden. Excuses voor het ongemak. Onze leveringen vanuit Smiffy's worden iedere maandag verstuurd en kunnen dan op donderdag bij de klant zijn. Wij houden voor de zekerheid een dag marge in de levertijd die wij communiceren. Het is dit seizoen 1x gebeurd dat er 2 dagen vertraging waren en dat was net in de week van jou bestelling. (Als je zonder kousen had besteld, was de bestelling de volgende dag al in huis) Is deze uitleg verhelderend en geeft dit een andere kijk op de beoordeling? Wij horen graag of wij nog iets kunnen betekenen op het email adres: klantenservice@themakleding.nu
Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.