3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-goeie kwaliteit -op tijd geleverd -handig dat je kunt zien waar je bestelling is

Af en toe veel geld voor wat je besteld

Pluspunten

Je Word snel geholpen met een vraag! Super. Ook mooie kwaliteit pakjes!

Pakjes zijn korter als dat ze afgebeeld staan :) Verder weinig op aan te merken!

Pluspunten

Goede klantenservice!! Netjes geholpen, top!

Pluspunten

- snel contact opnemen bij problemen/vragen - vriendelijkheid - leuke kledij

- op website vermelden dat de levering van het product bij overboeking langer kan duren

Pluspunten

Eenvoudige website, correcte afhandeling en snelle levering!

Pluspunten

Goede en snelle service Groot assortiment Kwaliteit / prijs verhouding is goed Mooie kwaliteit van de kleding Klantvriendelijk personeel

De bereikbaarheid mag iets bijgesteld worden, het is af en toe lastig om iemand aan de telefoon te krijgen. Verder ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kleding die op de foto's staat. Is niet de kleding die je binnen krijgt. Tenminste niet helemaal.. De piraten hoed die erbij zat was zeker een andere. En de rest was kwalitatief echt slecht en dan nog 60 euro voor zo'n pak vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd, ruime keuze

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede service, mooie kleding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede levertijd - Beleefde klantenservice - Mijn tweede pak was super netjes ingepakt, alleen jammer dat er bij de beschrijving niet vermeld stond dat je het moest wassen met de hand en niet kon strijken.

- Mijn pak kwam gebruikt aan, het was duidelijk dat iemand hem al een keer gedragen had en het hoofdstukje was kapot. - Onduidelijke retourinstructies

Pluspunten

Ze houden zich aan hun voorwaarden, altijd kwaliteit kleren binnen gehad en goed bezorgingssysteem.

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mail en snelle verzending.

Geen, overzichtelijk en veel keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, mooie kleding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering en kwalitatief goede kleding.

Retourkosten vallen wel vies tegen. Dit ligt aan post.nl natuurlijk, maar wellicht kan themakleding.nu deze kosten gratis doen bij een besteding van een bepaald bedrag óf 50/50 doen.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering optijd

Bijzonder slechte prijs kwaliteit verhouding. Bijna 50 euro betaald voor een paar doorzichtige lapjes stof. Een shirt bleek een short te zijn en een hoed is compleet verkreukeld doordat die is opgevouwen. Als ik wist dat de kwaliteit zo slecht was had ik hier nooit wat gehaald. Zal hier ook zeker nooit meer wat halen

Pluspunten

Snelle bezorging Mooi ninjapakje Duidelijke site Heb mijn pakje nog niet aangehad, of de kwaliteit goed is weet ik nog niet zeker maar het materiaal voelt goed aan dus hoop het wel.

Pluspunten

Goed en snel een reactie gehad toen ik een mail sturen. Ook fijn Hoe het aanmelden van een retour gaat.

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.