Goede site, artikelen zijn prima!

Dikke prima

Op tijd prima spul!

Slecht, maar het kon slechter

Laatst heb ik hier een pak besteld van Suitmeister. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat het pak uitverkocht was, en dat ik dus een ander pak mocht kiezen. Geld terugkrijgen was niet mogelijk. Gister is t andere pak binnen gekomen. De kwaliteit was zeer teleurstellend; een knoop was al direct kapot uit de verpakking, en in mijn broekzakken zat een gat. Het gaat, maar ik ga zeker niks meer bestellen hier

Het pak is van slechte kwaliteit

De stof van het pak schijnt door, en de bandjes klittenband onder de voeten zijn na een paar uur dragen gelijk kapot gegaan.

Prima, maar net iets te klein

Mn pakje is net iets te klein, en een maat groter zal weer een stuk groter vallen. Misschien handiger als er meer maten zijn ipv s/m etc.

Super snel super handig

Super kwaliteit die evenaart met de prijs! Overigens heel snel bezorgd ondanks alle carnaval drukte!

10 / 10

Prima aanbod - goede maten voor alle leeftijden. Niks op aan te merken feitelijk.

overzichtelijk

overzichtelijke site snelle en correcte levering direct reactie via mail prijs kwaliteit is oké

Duidelijk wat je krijgt voor een redelijke prijs

Snelle reactie op mail en goede compensatie als er iets niet in orde is

Eindelijk carnavalskleding die past.

Na verschillende pakjes en jurkjes elders besteld te hebben die allemaal te kort waren voor onze dochter en vriendin van 14 jaar, nu eindelijk geslaagd. We willen geen billen zien...!

Snelle levering, mooie complete pakken voor een goede prijs!

Makkelijk bestellen, heel vlot thuisbezorgd zelfs in de carnavalstijd!

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Na 1 dag bestelling al binnen, er fijn en zonder gedoe!

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Simpel en een goedkoop pakje voor een avondje carnaval ! Past redelijk goed, stof valt niet tegen en de prijs is top!

Geweldige service

Heel veel pluspunten. Enorm aanbod Snelle levering Snelle service bij vragen over je aankoop Kleding zit precies zoals op de foto Goede verhouding in prijs en kwaliteit

Hele snelle levering. Stond bij dat een item pas een aantal dagen later zou komen maar dat item was er ook al de volgende dag! Hele fijne website

Levering was erg snel en goed geregeld. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Me pakketje was er heel snel!

Prima bedrijf

Product was boven verwachting... prima hanteerbare site.. betaalbaar en een snelle levering!! Kom er zeker terug

Zeer tevreden over het hippie pakje!!

Het pakje dat ik binnen heb gekregen zit goed. Wel jammer dat Small maat 36-38 is. Ik heb maat 36 dus hij valt wat groter bij mij en zit dus ook wat losser. Verder ben ik zeer tevreden over de stof en de kleuren. Ik heb heel veel zin om te gaan carnavallen in dit leuke ding!

De door mij bestelde producten werden volgens afspraak geleverd.

In verband met de foto-tentoonstelling 'K26 geeft zich bloot' was ik op zoek naar een pak van een gorilla en een masker. Het masker heeft de mysterieuze naam 'Mask Walking Man Of The Dead'. Ik zal het 'pak gorilla' en het masker weliswaar dragen - alleen voor het maken van de foto, daarna niet meer - maar toch geef ik me ook bloot. De opening van de tentoonstelling is op zondag 17 mei 2020 te 15:00 uur en deze wordt gehouden aan Kruisstraat 26 in Oss tot en met 21 juni 2020. U kunt ook https://www.paulusspijkers.org raadplegen. Vanaf de opening zal de foto ook op die website te bekijken zijn. Bent u al net zo benieuwd als ik?

Snelle levering, leuke kostuums

Snelle levering Leuke kostuums Past zoals omschreven

Goed en snel

Eerste keer dat ik hier bestel, vond hier zelfs een artikel die ik al lang tevergeefs overal zocht. Normale prijs en snel thuis. Top!

Nijs te klagen

Pakktje netjes op tijd en in goede staat. Heel blij mee!

Zoals op de foto, maar kwam gekreukt aan.

Kwaliteit is prima! De kleur is hetzelfde als op de foto, maar het kartonnen stuk van het petje was omgevouwen. Het kruis zit ook vrij laag, dus een klein maatje groter is aanbevolen.

goede kwaliteit

Snelle levering. Goede omschrijving en eventuele aanbevelingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Watervoort 6

1046BG Amsterdam

208932218

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.