Pluspunten

Zeer snelle service, goed op de hoogte gehouden over de mail, en producten zijn precies zoals op de site beschreven staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

precies het artikel dat ik wilde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

I am generally happy with the products, although the gloves where one size and where too small. I choose them because they had a good price and next day delivery. But it wasn't delivered the next day which was disappointing.

Dont use DHL, because delivery is not next day as they drop it of at bpost. use a different method or change your advertising.

Pluspunten

Snel een bevestig sturen dat je product wordt verwerkt

Het lever op de site staat voor zoveel uur besteld volgende dag geleverd ik heb donderdag wat besteld en het is nog niet gelevert en heb nog niks ontvangen dat het is opgestuurd

Pluspunten

Snelle levering Snel antwoord door de klantenservice

Ik bestelde op een zondag, hierdoor kreeg ik geen bevestigingsmail en was ik een beetje bezorgd

Pluspunten

Makelijk en snelle levering

Pluspunten

Na het sturen van email probleem gelijk opgelost

Pluspunten

Pluspunten

Top klantenservice! Pakket via DHL was niet aangekomen op de afgesproken dag en bleek al bezorgd te zijn. Themakleding heeft het onderzoek gestart en een week later is het pakket terecht en bezorgd. Ze hadden al aangeboden om mijn bestelling opnieuw te versturen als ik maandag nog niks zou ontvangen, echt super! Zou zeker weer een bestelling plaatsen alleen jammer van DHL bezorgservice.

geen

Pluspunten

Werd ontzettend snel verstuurd. Ik had het ongelooflijk snel binnen. Had een maat M Alice-jurkje besteld, was wel aan de grote kant maar zat helemaal fijn en helemaal prima.

De website ziet er ontzettend goedkoop uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bedrijf heeft een x terug gemaild nav een mail.

Ik heb de bestelling na 2 weken nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Kleding was vies Verstuur kosten zijn hoog

Pluspunten

Bedrijf prima, snelle levering, zonder problemen. Product viel tegen.

Pluspunten

De maattabel klopt en de bezorging was op tijd en goed

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle service!

De betaling ging niet goed. Ik wilde achteraf betalen, maar dat kon niet. Vervolgens kreeg ik een mail dat als ik op een andere manier zou betalen, de bestelling alsnog verwerkt zou worden. Toen heb ik via iDeal betaald, maar nu moet ik achteraf nogmaals betalen. Ik ben nog steeds bezig om dit recht te zetten, dus dit is een verbeterpunt!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Fijn om achteraf te betalen.

Geen op dit moment.

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijs en zeer veel keus.

Geen zo doorgaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jurkje in maat s leek meer een shirt. Heel heel kort, teleurstelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging was volgens afspraak en werd netjes op de hoogte gehouden van m'n bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle aflevering

Stond op de foto leuke pruik die niet erbij komt, zal wel niet goed de kleine letters hebben gelezen maar zet die pruik er dan ook niet op

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt

Pluspunten

Mooi artikel. Snelle levering. Mooie site.

Kroontje lieten de steentjes meteen los. Zelf vastgelijmd.

Pluspunten

Alle kleding ziet er als goede kwaliteid uit, er worden alleen mooie spullen voor een betaalbare prijs verkocht en geen cheap ass rotsooi.

Veel maten niet meer verkrijgbaar/ spullen uitverkocht dus beter aanvullen.

Pluspunten

Op tijd aangekomen, ook met en hele grote bestelling! Customer support was ook prima.

Pluspunten

Bestelling is snel geleverd en het product is goed

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.