Pluspunten

Snelle en goede levering

Jammer dat een product van 50 euro na amper een paar uur scheurt en na 6 uren gewoon aan flarden ligt...

helemaal tevreden

Pluspunten

goede artikelen en alles snel aan gekomen.

Pluspunten

Mijn pakje was zoekgeraakt. Dit is prima opgelost zonder gezeur of moeilijk doen. Prima service en zeer klantvriendelijk !

Gewoon doorgaan zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de kwaliteit van de attributen is wekelijk beneden alle peil zodanig dat men deze niet kan of durft dragen; verloren geld!

Pluspunten

Verzending binnengekomen zoals beloofd. De bestelde kleding zit na omruil naar wens ( zelf een verkeerde maat besteld). Het retourgestuurde is nog maar net verstuurd dus daar kan ik geen reactie over geven.

Pluspunten

het is snel en netjes bezorgd

Ik vind het een beetje gek als ik verzendkosten moet betalen voor een verkeerd pakje wat ik heb besteld. Ik vind dit een hoop geld voor een klein artikel die ik heb besteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Net

Staat op voor 5 u besteld dag erna geleverd op vrijdag avond besteld dan denk je toch zeker dat hij maandag aankomt helaas pas vandaag toegekomen weggegooid geld, ik heb hem niet meer nodig

Pluspunten

Snelle bezorging goede verpakking

Pluspunten

Snelle levering, mooi aanbod, duidelijke website en vlotte bestelling.

Mogelijkheid om gratis te retourneren

Pluspunten

Snelle levering Hele mooie kostuums! Goede kwaliteit voor wat je betaalt

Bij sommige producten goed de prijs aangeven, want soms is iets goedkoper in een andere kleur en dan wil je het in een kleur kopen en dan is alleen die kleur niet in de goedkope prijs.

Pluspunten

Geen op of aanmerkingen. Was allemaal top geregeld!

Pluspunten

Bestelling is zeer snel geleverd. Website is erg duidelijk.

Pluspunten

correcte en snelle service, goede kwaliteit

Pluspunten

Overzicht op de site. Mooie spullen en snelle levering. Snel antwoord op je vragen.

Pluspunten

Juiste info, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering van de producten. Zeer efficient

de beschrijving van de ketting klopte niet. Hij is gewoon ecru en heeft geen olieachtige glans. Viel tegen

Pluspunten

Snelle levering. Maten kloppen

Zou t zo niet weten

Pluspunten

Snelle levering Goed zittende kleding . Ik heb maat me en hij voel ook in maat m Zag er precies zo uit als op de foto

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niet bereikbaar via vermeld tel nummer. niet bereikbaar op mailadres. geen bevestiging van betaling in mailbox. geen leverdatum vermeld in winkelwagen gelukkig toch besteld product volgende dag ontvangen

Pluspunten

Supertevreden met mijn aangekochte cowgirl outfit. Top! Ik zal stralen op mijn feestje :)

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie spullen

In de beschrijving van de vleugels staat dat er polsbandjes bij zaten maar doe zaten er niet bij. Jammer voor die prijs die ik ervoor betaald heb.

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.