Pluspunten

snelle levering, goed werkende en duidelijke website, gekochte en geleverde artikelen zijn altijd zoals beschreven op de website.

Pluspunten

Snelle bezorging

Er word niet heel duidelijk aangeven wanneer de bezorger het pakketje bezorgen komt

Pluspunten

Snel binnen volgens afspraak, netjes verpakt, niks mis mee.

Dit is natuurlijk altijd, maar de kleren zijn in het echt van veel mindere kwaliteit dan op de foto. Toch altijd een beetje jammer!

Pluspunten

Goede site, duidelijk wat de levertijd is en of het beschikbaar is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waarmaken wat je beloofd, mijn pakket was niet op tijd in huis terwijl dhl aangaf op tijd binnen te zijn maar alsnog niet aangekomen waarschijnlijk komt het nu dinsdag pas.. 3 dagen te laat

Pluspunten

Snelle levering en corecte afhandeling!

Harde verpakking zodat het niet door de brievenbus gestampt wordt

Pluspunten

op tijd binnen, in goede staat aangekomen. leuk bedanktbriefje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Een bevestigingsmail sturen na de bestelling

meer maten aanbieden

Pluspunten

Snelle levering! Doen wat ze beloven dus. Verpakkimg zeer netjes!

Lekker zo doorgaan!

Pluspunten

Bestelling is makkelijk en niet te omslachtig. Ook de levering is enorm snel en zeer betrouwbaar. Leuke producten aan een schappelijke en redelijke prijs.

Pluspunten

Sneller levering

Verpakking goed nakijken, deze is stuk geleverd. Gelukkig product heel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen vandaag bestellen, morgen leveren beloftes maken. Levering duurt gemiddeld 3 dagen.

Pluspunten

Prima overzicht op de website, snelle levering. Product voldoet geheel aan de verwachting.

Er staat dat het bestelde pak ‘slim fit’ is dus ik maakte me wat zorgen of het wel zou passen. Er blijkt echter een comfortabele elastieken zone in de broeksband te zitten waardoor het prima te dragen is. Tip: zet dat op de site! Trekt misschien twijfelaars over de streep.

Pluspunten

Goede collectie, snelle en betrouwbare levering

Pluspunten

Goede en snelle levering. Vriendelijke afwikkeling van onze bestelling .

Levering met DHL is nog al raar. Bedrijf was 2x niet op het afgesproken tijdstip aanwezig om het pakket te leveren. Van de XS en S maat zijn er weinig leuke kleding stukken. Messchien in uw catalogus wat bij te plaatsen.

Pluspunten

Mooie kleding goede prijs snelle levering

Bij Retourzendingen zijn de kosten voor de klant Zij zouden de kosten op zich kunnen nemen Is gebruikelijk bij bestellingen via internet

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle correcte levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit is voldoende geleverde opposuit is voldoende.

- Veel duidelijker vermelden dat de kosten voor retourzenden voor de klant zijn. Bij kleding is iedereen gewent om meerdere maten te bestellen. Bij opposuit viel de maat namelijk ook al te klein uit. Maar als je dat weet dan kan je er rekening mee houden of bij Bol of Bijenkorf kopen.

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, goed dat ze de maten wat beschrijven (want ik had anders een maat te klein genomen)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie site

Het product welke ik heb gekocht leek totaal niet op het product in de webshop. Het product ziet er niet uit in het echt. Enorm spijt van deze aankoop! Mag duidelijk omschreven worden dat het product op het plaatje kan verschillen met het werkelijke product, want is een enorm verschil, in negatieve zin.

Pluspunten

Bestelde artikel was niet leverbaar in Nederland. Vlotte man belde mij hiervoor en boodt gelijk een ander vergelijkbaar kostuum aan. Keurig op tijd voor mijn zoon zijn gala van school!

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.