3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Valt mee van prijs

Leveringsdatum is niet waar. Had besteld donderdag om 7u-8u (op de site stond, voor 17u besteld, morgen in huis) en heb deze nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Zeer correct

Pluspunten

Goede en snelle Levering door DHL en nette producten.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering

Pluspunten

Vlotte levering en betaling

Pluspunten

Steampunk jurkje voldoet volledig aan mijn verwachting. Super snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

de kerstpakken voor vrouwen niet alleen met rok verkopen. Maar de koper de keuze geven of ze een broek of rok willen.

Pluspunten

Erg snelle levering

Om een kledingstuk in een andere maat te krijgen moet ik het (niet passende) kledingstuk terugsturen en dan, onafhankelijk opnieuw een bestelling doen via de website. Als dit in 1 proces zou kunnen, zou dat erg fijn zijn

Pluspunten

Bestelling via de site is gemakkelijk. Levering prima op tijd

Kraag en stropdas waren wat minder, maar hoefde deze niet te gebruiken

Pluspunten

Snelle levering, zelfs in de drukke sinterklaas tijden.

Pluspunten

Prima service. Kwaliteit-prijs verhouding is ook goed.

Pluspunten

Zeer goede service nadat bleek dat ik niet de juiste maat had besteld. Kon het artikel makkelijk omruilen.

Pluspunten

super snel

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering en product prima verpakt

Pluspunten

De website is duidelijk en heeft een breed assortiment. Dus toen ik me ging oriënteren voor feestelijke kerstkleding, kwam ik bij de site van themakleding.nu terecht. Ik heb een groen kerstboom pakpak besteld van Suitmeister. De volgende dag netjes bezorgd, dus super snelle levertijden, heel fijn, maar wat me nog meet verbaasde: de kwaliteit. Echt super! De maat gevolgd via het maattabel op de site en hij is precies goed! Broek wordt iets korter gemaakt, maar verder is hij werkelijk ver boven verwachting! Ik kan dan ook iedereen een pak zoals deze (of ander van dit merk) aanraden! Niet zomaar eenmaal dragen, gewoon weg hangen en op naar het volgende feest! Topper!

Pluspunten

Goed behandeld telefonisch. Snelle levering.

Aangeven bij het betalen welke gegevens er niet kloppen. Anders weet je niet hoe het zit.

Pluspunten

Telefonisch bereikbaar, er is een klantenservice, keurig op tijd geleverd, met Track en trace informatie erbij - prima!

Betaalproces op de website vond ik wat rommelig, en kon niet voor achteraf betalen kiezen. Maar dat was misschien omdat ik de eerste keer bestelde.

Pluspunten

De kleding werd geleverd binnen de aangeven levertijd. De kleding was netjes en had geen gebreken

Pluspunten

Veel keus en daarbij ook nog eens leuke prijsjes! Snelle levering. Zeer tevreden.

Nee geen verbeterpunten ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fast delivery, seems to have wide variety of choice

the garments & accessories that were sold were not entirely matched the picture.

Pluspunten

Snele levering

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.