Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

- snelle levering - goede informatie bij het artikel - afbeelding verkleedproduct komt over een met het werkelijke product

- bij het product wat ik heb gekocht, heb ik alleen de totale maat gezien. Wie weet is het een optie om wat meer over de maat te vertellen. Voorbeeld: breedte mouw, breedte taille etc. Vooral omdat het verkleed kleding is, kunnen de maten nog erg verschillen.

Pluspunten

Pluspunten

Correcte levering, voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

Alles op voorraad, snel geleverd & netjes verpakt. Top

Er was 1 item dat we terug stuurde, maar dat je dan de retourkosten ook betaald is wel een minpunt/verbeterpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes

Pluspunten

- heel vlotte en duidelijke communicatie - vlugge levering - product van goede kwaliteit - dankzij jullie was ik in staat om in een overtuigend star trek pak naast de echte Data van star trek te staan, zonder af te gaan als een gieter, waarvoor dank!!!

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijke emails met informatie.

Pluspunten

Snelle en nette levering! Fijn daar er een maattabel bij de producten staat.

Pluspunten

De bestelde producten waren snel binnen, maar de pruik was reeds gebruikt. Alles retour gestuurd en kreeg probleemloos het aankoopbedrag retour.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website met leuke artikelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maat zit goed Makkelijk te gebruiken

De levering was niet binnen de 2 dagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van bestelling

Betere comunnicatie en snellere afhandeling van retourzendingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering

- De maten zijn in het echt strakker dan afgebeeld in de matentabel. Ik zou de volgende keer een maatje groter bestellen. - Ik mis bij het kostuum nog een laag tule bij de rok.. wel spijtig. - De punt van mijn kroon is door het reizen (denk ik) scheef komen te staan dus dat moet ik nog proberen aanpassen.

Pluspunten

Snel en netjes verzonden. Ziet eruit zoals op de afbeelding.

Pluspunten

Binnen 1 dag binnen, Nog leuker in het echt, niet duur voor de kwaliteit en hoe het eruit ziet Heel blij met een oktoberfest jurkje!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goed op de hoogte gehouden via de mail. Hier ga ik vaker bestellen!

Misschien een folder met wat andere aanbevolen kostuums er in, bv voor carnaval of halloween etc.

Pluspunten

Goed geregeld

Als de mail niet werkt de klant informeren er over

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nothing positive

Work on your service!

Pluspunten

Snelle service en fijn dat je het pakket tot in detail kan volgen. Site is goed bedienbaar er veel keus.

Het persoonlijk contact. Misschien werken met een chat en bellen, mailen of smsen zodra het pakketje vertraging oploopt.

Pluspunten

Maten zijn echt klein en ik dacht op de foto dat het meer een maillot was ,terwijl het een kleedje blijkt te zijn (waar je dan toch nog best een shortje onder doet) is ook warme stof vrees ik !!! Ik had er meer van verwacht zeker omdat het niet zo goedkoop is☹️

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.