Pluspunten

Overzichtelijk, uitgebreid gamma aan producten, de extra video's bij de producten om de kwaliteit gemakkelijker te zien, de verschillende betaalmogelijkheden

Bij sommige kledij extra small voorzien

Pluspunten

Super snelle verzending

Jammer dat ze niet via telefoon bereikbaar zijn

Pluspunten

Snelle bezorging, producten zijn goed! Niet duur. Communicatie is goed.

Pluspunten

Duidelijk en snelle bevestiging / levering

Mail kwam in de ongewenste mail terecht, ligt mogelijk ook aan eigen mail.

Pluspunten

Prima snelle levering!

Pluspunten

Zeer snelle service en goede klantendienst!!!!

Pluspunten

Top snelle service; inderdaad voor 17.00 besteld, volgende dag in huis :)

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Snelle service!! Do na 17u besteld en had het zaterdag ochtend al in de bus. Top!

Het masker viel kleiner uit dan gedacht maar goed genoeg en lint wat fragiel dus hoop dat het houdt...

Pluspunten

Het product was snel bezorg en van goed kwaliteit

Pluspunten

Snelle bezorging, goede communicatie en product van goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Netjes verstuurd, - Veel variatie en verschillende keuzes aan kostuums, - ziet er goed uit

- Meer info over de maten, ik dacht dat ik een ruim grootgeboege maat had genomen maar bleek nog steeds te klein - er hingen draadjes aan t kostuum - ik vind t best prijzig, wat het ook zeker waard is mits het ook zo eruitziet. In dit geval was ik een beetje teleurgesteld over het stofgebruik. Voor een body/korset moet dit stevig zijn en t liefst nog met versteviging in de stof, die die ik had besteld was slap en dun. Voor 71 euro vind ik dat persoonlijk niet voldoen, kwalitatief.

Pluspunten

Post komt in mijn ongewenst terecht?

Pluspunten

Product kwam heel snel toe, super Product was perfect in orde en beschrijving klopte.

Pluspunten

Super snelle levering, zeer goede klantenservice, duidelijke website en de kwaliteit van het jurkje wat geleverd was is echt top met en mooie pasvorm.

Geen. :)

Pluspunten

Snelle levering.

Géén

Pluspunten

snelle reactie bij vragen. Overzichtelijke site, mooie spullen. Snelle levering.

Pluspunten

Snel geleverd en ook snel antwoord op mijn vragen.

Duidelijk heid over betaling met VVV bonnen. Misshien heb ik het over het hoofd gezien maar kon hier geen informatie voor vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doet wat het beloofd, kostuum van goede kwaliteit materialen, al is deze aan de prijzige kant. Alles netjes ingepakt.

Pasvorm van de kostuum is niet zoals op de foto, jurk was veel te kort (moest het rokje afknippen en zelf iets nieuws maken) en te wijd, veel zelf moeten bijstellen. Levering was ook 3 dagen ipv next day delivery zoals beloofd op de site.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving van de produkten, snelle bezorging

Maten wijken erg af van de normale maatgeving. Normaal heb ik maat 54 maar voor dit pak had ik 58 nodig. Door zorgvuldig de matentabel te lezen heb ik gelijk de goede maat besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

maat valt kleiner uit dan verwacht

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.