Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte levering !

Pluspunten

Super snelle levering! Ruime keus aan betalingsmethodes. Kleding ziet er nog mooier uit dan verwacht.. Helemaal super.

Niets!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Behulpzame medewerk(st)er

Retouren: retourneren is op eigen kosten voor volledige bedrag (6,95 of gelijkende prijs via andere aanbieder san PostNL), of voor 5,- euro via DHL, waarvan er zo goed als geen fatsoenlijk servicepunt te vinden is. Naast het retoursturen, worden ook nog 3,95 kosten in rekening gebracht. Het kost mij dus dik 10 euro om een onjuiste maar te retourneren. Niet van deze tijd, en zeer klantonvriendelijk. Op een kledingstuk van 55 euro, is dit dus een extra kost van bijna 20%.

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Artikel klopt met afgebeelde foto's Maatvoering is goed.

Via tablet (Android) werken de pull-down menuutjes van de site soms niet

Pluspunten

Bestelde iets voor 17:00, terwijl de policy is "besteld voor 17:00, morgen in huis". Ik werd netjes gebeld dat de bezorger vroeg was en dat de volgende dag niet mogelijk was. Of dat een probleem was. Dat was het niet. Helaas alles terug moeten sturen omdat de pasvorm niet goed was.

Pluspunten

Duidelijker vermelden van welk land jullie zijn

Pluspunten

Snelle levering Maat klopte Prijs kwaliteit ook perfect!

Pluspunten

zeer snelle levering

geen

Pluspunten

Nog niks... hopelijk gaat de retournering goed verlopen en krijgen we het bedrag snel terug gestort.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Gebruikersvriendelijk website.

Pluspunten

Snel geleverd en na contact alles opgelost!!! Super bedankt!!

Het verschil tussen man en vrouw leren. Ik had vrouwenkostuum besteld, heb mannenkostuum ontvangen. Wil terug sturen maar dan moet IK de kosten betalen. I dont think so...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering gemakkelijk te betalen

Toon een echte foto van het pakje , dus zoals het uiteindelijk met de post aankomt

Pluspunten

Pluspunten

Bestelling is wat we zochten

Moet zo iets kleins met pakket post

Pluspunten

super snelle levering

als ik dan toch moet zeuren. het pakketje was nogal in een kleine zak verpakt. het ging maar net met het retouren van de overige kleding . maar net is ook goed :)

Pluspunten

Goede website, duidelijk wat er in de verpakking zal zitten.

Pluspunten

Heeft een ruime collectie en overzichtelijk. Maten kloppen ook met het advies. Verder prima en snel geleverd!

Hou de thema feesten in de gaten......!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

communicatie via mail, dat het produkt vertraagd is, dat is fijn

leverdatum niet klopt met wat er op de site en tijdens bestellen op stond. Dat je vtv niet kunt weten welke kleuren pompoms er geleverd worden, dit vind ik persoonlijk niet kunnen, je moet keuze kunnen maken uit de te bestellen kleuren.

Pluspunten

Snelle levering, zal er zeker weer snel bestellen!!

geen.

Pluspunten

Snelle levering, wat ik besteld had was van goede kwaliteit. Niet duur.

Als je wil retouren moet je daar wel veel moeite voor doen. Aankoopbon niet in het pakket..speciaal punt inleveren ect.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden, levering conform afspraak en leuk artikel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat er niet moeilijk gedaan wordt over als het artikel beschadigd is aangekomen om dan een nieuwe te sturen

Wel jammer dat dit produkt niet op tijd was

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.