Pluspunten

Super vlotte levering. Heel duidelijke productomschrijving, je weet wat je zal ontvangen. Kwalitatieve producten

Het zou een nog betere service zijn wanneer de kledij zonder rimpels zou zijn. Eventueel ook terugstuur policy bijsturen.

Pluspunten

Alternatieve oplossingen. En ander outfit toch nog op tijd thuis bezorgd. Goeie service.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, kloppende maten, zeer mooie en goede kwaliteit van de kleding, overzichtelijke website

in eventuele hoeden iets van papier stoppen zodat deze iets beter zijn vorm behoudt tijdens het transport per post.

Op dit moment geen!

Pluspunten

Snelle levering, goede aanbiedingen. En uitgebreide keuze voor verschillende thema's

nee heb ik niet.

Pluspunten

snelle levering geen problemen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website en je krijgt een mail met gegevens over je bestelling en de verzending ervan.

Pluspunten

Prima en snelle levering!

Pluspunten

top!

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt

Pluspunten

Supergoede service en uitermate klantvriendelijk. Nemen zelf telefonisch contact op mocht een levering beperkte vertraging oplopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zou niet weten wat alles was goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De outfits zijn kwalitatief en de foto's op de website geven er een goed beeld van, ik ben hier zeer tevreden over! Heb alles de volgende dag ontvangen, helemaal top.

De accessoires voor een van de costuums waren beschadigd (steeltje van de hamer afgebroken en de veren zaten los van de hoofdtooi) jammer maar geen ramp, het was niet heel moeilijk om dit zelf te repareren.

Pluspunten

Goede service ze belden zelf om te vertellen dat ze mijn maat niet konden leveren, ze hadden wel een andere maat en die was gelukkig precies goed. Maar omdat ik het jurkje de vogende dag nodig had konden ze met spoed konden leveren, zonder exra te betalen.

De handschoenen die erbij hoorden waren veel te klein dat vond ik wel een minpuntje.

Pluspunten

Snel verzonden en thuis . Zeker een 8

Pluspunten

Snelle reactie op mails en vragen via de telefoon. Kwalitatief mooie kleding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het meisje van de klantenservice was aardig en heeft mij goed geholpen bij het navragen naar de leverdatum.

Geef de juiste levertijd aan. De bestelling duurde langer dan er stond. Ik heb dit speciaal besteld omdat we het op die levertijd nodig hadden. Als het dan later komt is teleurstellend. Ook was het niet compleet er miste namelijk een muts bij 1 pakketje. Ook zat het jurkje niet goed in elkaar, want na 1 keer aan te hebben gehad zaten er overal al gaten in, dus erg slechte kwaliteit.

Pluspunten

Bever Innovations

Bever Innovations

Pluspunten

Goede presentatie van producten en condities, levering conform verwachtingen/toezegging.

Pluspunten

Snelle levering, alles keurig geleverd

Pluspunten

Op tijd geleverd.

Rijnstraat 37

4191CK Geldermalsen

Over Themakleding.nu

Stijlvol naar een themafeestje of carnaval? En wil je wel een origineel en uniek kostuum? Kijk dan bij Themakleding.Nu want Shoppen bij Themakleding.Nu is een feestje! Snelle leveringen, duidelijke levertijden, unieke producten en scherpe prijzen. Gratis achteraf betalen en een retour termijn van 14 dagen.