Beste Natasja. Wij betreuren het dat u niet tevreden was met de maat. Er is echter altijd, mits ongedragen, de mogelijkheid tot ruiling. Jammer dat u daar geen gebruik van heeft kunnen maken. Onze maattabel is uniek voor neomaatje; de pasvorm komt ons inziens goed overeen met de maten die wij hanteren. Onze kleertjes zijn daarom niet te vergelijken met andere maattabellen. Groet,lenie
Goed om te horen! Groet, lenie
Bedankt voor uw mooi reactie
U had inderdaad een heerlijk warm pakje uitgekozen. Groet,lenie
Beste Annelies. We zijn verheugd dat u het setje mooi vond. Wat betreft de verpakking , is er de mogelijkheid om aan te geven of het een cadeau is. Het wordt dan passend verzonden. Groet, lenie
Goed om te horen dat u tevreden bent. Groet,lenie
Beste Monica. Helaas zijn de verzendkosten bij post.nl enorm gestegen en kiezen we voor brievenbuspost. Het is onze zorg dat het dan bezorgd wordt. Mochten hier problemen mee zijn, dan nemen wij onze verantwoordelijkheid daarvoor. Groet,lenie
Beste klant. U heeft een beoordeling gegeven die positief was. Echter, het aantal sterren komt niet overeen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit aan te passen? Groet, lenie www.neomaatje.nl
Originele beoordeling