Aanbevolen
De kleertjes zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
12 February 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 799 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De kleertjes zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
12 February 2024
G.A.
Gameren
zeer vlotte service
5 February 2024
Lia
oostende
Twee mooie jassen gekocht voor mijn tweeling erg mooi zacht en dik jasjes
25 January 2024
natalia
Rotterdam
Wordt heel prettig gecommuniceerd en mooie kleding
18 January 2024
Ziet er goed uit/passend
15 January 2024
Louise
Weert
Het mutsje leek okee, maar was stug met aantrekken. Ik trok al wat kapot met wijd maken ervan en na het buidelen had ons meisje een mega druk plek rondom haar hoofd die pas uren later wegtrok☹️ niet fijn als je een meisje hebt wat van 600gram komt en al genoeg nare dingen aan haar liefje heeft gehad.
Beveelt niet aan
13 January 2024
Linda
Ede
Beste Linda.
Wat vervelend dat je zo ontevreden bent met het mutsje.
Ik vind het wel jammer dat je dit via de review kenbaar maakt en ons niet rechtstreeks benaderd. Op deze manier komen we niet tot een oplossing.
Kleertjes vlug geleverd en van zeer goede kwaliteit.
12 January 2024
Karel
België
Ik had een setje besteld maat 44 voor mijn vriendin, komt maat 40 binnen. Krijg ik als reactie terug dat alleen maat 50 nog beschikbaar was. Dit was niet het geval tijden bestellen!
Beveelt niet aan
31 December 2023
Zerina
Lochem
Beste Zerina.
We betreuren het dat u ontevreden bent over uw bestelling, maar er stond duidelijk in de beschrijving dat het setje alleen nog in maat 40 verkrijgbaar was. Ondanks dat het setje gewassen was, wilden we samen tot een oplossing komen. Tot op heden heeft u hier geen gebruik van gemaakt.
groet,lenie
De jas was precies als op de foto en de kwaliteit van de jas was heel goed. Ik kreeg het pakketje binnen in een met de handgeschreven envelop. Iets dat je tegenwoordig niet meer ziet, heel leuk! Ik geef een 8 omdat de levertijd wat langer is dan je tegenwoordig gewend bent.
25 December 2023
Joke
Huissen
Beste Joke.
Goed om te horen dat het jasje voldoet aan de verwachtingen.
We zijn helaas afhankelijk van de verzendpartij, post.nl.
Deze zijn in de maand December erg druk geweest, dus de verzending zal langer geduurd hebben.
Excuses hiervoor.
Super pro actief dat ze mij op eigen initiatief belde om te vragen welke afdeling ons kleintje ligt zodat het pakketje goed aan zou komen.
23 December 2023
Lovien
Veldhoven
Het ‘ veld ‘ opmerkingen waar ik de kleur van een mutsje Jan aangeven is lastig te vinden, pas na het invullen van mijn persoons gegeven. Prettiger om dit na het aangeven van de maat de tien, is volgens mij een logische volgorde
11 December 2023
Anita
Ermelo
Wat een mooie kleding en snel thuis bezorgt
8 December 2023
anita
Almere
Snelle levering en product komt overeen met afbeelding
3 December 2023
Loes
Goutum
Snelle levering. Helaas was het mooie pakje voor ons kleintje alweer te klein. Aanbod gehad om er een groter te laten maken. Retourneren was snel afgehandeld. Zeker een aanrader.
29 November 2023
Chantal
Amsterdam
Prachtig knuffelpopje en een hele snelle levering.
28 November 2023
Borger
14 November 2023
Stephanie
Leermens
Vind het geweldig en supersnel geleverd top
13 November 2023
Jose
Breda
Goede kwaliteit en super snel geleverd.
31 October 2023
Manuela
Groningen
Mijn enige opmerking is dat de winter editie toch nog een beetje dun aanvoelt.
27 October 2023
Nick
Leiden
2 setjes besteld als kafo en daar ook laten bezorgen. Ontvangers zijn erg tevreden over de kwaliteit en maat. Ikzelf ben erg tevreden over de bezorging en dat de factuur niet bij de bestelling is gedaan, maar digitaal naar mij verzonden is.
23 October 2023
Marjan
Almere
Voor mijn kleinzoon set Mats. Zo klein mt 42 maar zo goed over de afwerking nagedacht. Geen dikke naden of metalen drukknopen maar zachte soepele stoffen met platte naden en klittenband. Zeer comfortabel en makkelijk aan te doen. Zo enthousiast dat ik nog 2 sets heb gekocht.
4 October 2023
Irma